Jump to content

İzmir'li Olan Güzel Vatandaşlarımıza...


Hemelli
 Share

Recommended Posts

Merhaba İzmir'in güzel vatandaşları. Gayrı ben de o güzel şehirde yaşayacağım.  Şimdi sizlere İzmir hakkında bir kaç ufak soru soracağım.
1) İzmir'de yaşam çok mu pahalı?
2) Herkes İzmir'in tolerans deryası olduğundan bahsediyor, doğru mu?
3) İzmir'de üniversite okumak nasıldır?
Teşekkür ederim.

Edited by Hemelli
Link to comment
Share on other sites

İzmir'de fazla bulunmadım, fazla yardımcı olamayacağım fakat kaldığım 4 gün süre içinde çok pahalı tahmin ederken o kadar pahalı bulmadım. İlk gün biraz pahalı gelse de sonra neyi nerede yapacağımı az çok öğrendim.Bol Şans..!

Link to comment
Share on other sites

İzmir ve Bursa da yaşamak cenneti yaşamak gibidir. O kadar söyleyeyim sana. Yaşamak ucuzdur. Tolerans deryası diye bir durum yok. İnsanlar daha görgülü modern bir anlayışa sahiptir sadece. Sen okumak amaçlı gidiyorsan dert etme bunları.

Link to comment
Share on other sites

28 senelik izmirli olarak yazıyorum : izmirde ne ararsan var. Herşey istanbula oranla kat kat avantajlı. İstanbulun trafiğinden tut, pahalı hayatı izmirde yok denecek kadar. Herşey var hemde makul fiyata. Bir yere gitmek için ulaştırmayı kullanmak çok hesaplı. Babam derdi izmir tam yaşanılacak şehir diye.. Hakikaten de öyle alışveriş merkezleri son zamanlarda bir hayli arttı. Özellikle Gaziemir de ve Balçova'da hatrı sayılır teknoloji ve hipermarketler avm'ler outletler çok sayıda var. Sana birşey diyimmi valla kızları da çok güzel :) Denizinden bahsetmiyorum bak.. :)

Link to comment
Share on other sites

[quote name='sere' timestamp='1345562917' post='1232996']
28 senelik izmirli olarak yazıyorum : izmirde ne ararsan var. Herşey istanbula oranla kat kat avantajlı. İstanbulun trafiğinden tut, pahalı hayatı izmirde yok denecek kadar. Herşey var hemde makul fiyata. Bir yere gitmek için ulaştırmayı kullanmak çok hesaplı. Babam derdi izmir tam yaşanılacak şehir diye.. Hakikaten de öyle alışveriş merkezleri son zamanlarda bir hayli arttı. Özellikle Gaziemir de ve Balçova'da hatrı sayılır teknoloji ve hipermarketler avm'ler outletler çok sayıda var. Sana birşey diyimmi valla kızları da çok güzel [img]http://www.tnctr.com//public/style_emoticons/default/smile.png[/img] Denizinden bahsetmiyorum bak.. [img]http://www.tnctr.com//public/style_emoticons/default/smile.png[/img]
[/quote]
akbil kac para basıyor orda :D

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...