Jump to content

İnternette Iz Bırakmadan Sörf Nasıl Yapılır?


yan.kee
 Share

Recommended Posts

Evet arkadaşlar başlıkta belirttiğim gibi konu gayet net.. Sörf yaparken izlendiğim hissine kapılıyorum nedense. Bu aşırı şüphecilikten geliyor. Baya bir süredir ağız tadıylada sörf yapamıyorum. Proxy siteleri bu işe ne kadar çözümdür?

Bildiğiniz veya kullandığınız bir yöntem var mıdır?

 

Not: gizli gezintiyi neden istediğimi merak eden varsa özel mesaj atsın oradan meramımı söyleyebilirim. Benim için önemli bir konu. O yüzden ilgilenecek arkadaşlara şimdiden teşekkür ediyorum.

Link to comment
Share on other sites

1) Bilgisayarında ki bir keylogger varlığından şüpheleniyorsan yapacağın tek şey format atmak.

2) Bilgisayarında cache ve geçmiş bilgilerinin izlendiğini düşünüyorsan firefox gizli tarama(shift + P) veya İE'deki inprivate gözatmayı kullanabilirsin. Hiç bir şekilde bilgisayarında veri toplanmaz.

3) Ağındaki bir sızıntı varlığından şüpheleniyorsan ve internete gönderilen verilerinin süzgeçlendiğini düşünüyorsan HotSpotShield programını kullanabilirsin. Ama bu ne kadar güvenilir dersen onu bilemem sonuçta bunda da bilgilerini önce HSS'nin serverına gönderiyorsun. Ama çok kullanıcısı var ve güvenli olduğu söyleniyor.

Link to comment
Share on other sites

HotSpotShield'i bir araştırayım. 3. şahıslar veya kurumlar tarafından izlenmeyi önlemek için lazımdı. Kişisel güvenlik için. Bazı sitelere giriyorum ismi lazım değil. Takip edeceklerin hangi siteye girdiğimi bilmemeleri için. yardım için teşekkur ederim.

Link to comment
Share on other sites

Dephormation eklenteisin kullanmaktayım.Girdiğim sitelerde "Phorm algılandı" diye uyarıyor.Ama engelliyor mu bilmiyorum.Eğer çerezlerinizin,geçmişinizin,parolaların yada kısacası hiçbir bilginin kaydedilmemesini isterseniz hotshopshild la beraber chrome veya firefoxu gizli sekmede açabilirsiniz. ctrl+shift+n tuşları ikisindede işe yarar veya yeni gizli sekme derseniz açılır.

Link to comment
Share on other sites

Google chorome eklentisi yok mu


Google chorome eklentisi yok mu

arkadaşım varmı bilmiyorum lakin firefox eklenti konusunda mükemmel şu anda yayınladığı en son sürümünde harika bir şey yaptı saldırıya ve iz bırakmaya karşı eklentiyi koydu ve sana soruyor on-off yaparak eklentileri çalıştırabiliyorsun.

Link to comment
Share on other sites

 arkadaşlar ktynnel- vtunnel gb siteler gizlemiyomu cahilliğimi hoşgörün

Bildiğim kadarıyla iş görüyor ama sıkıntısı var. Çok reklam ve kurum istendiği takdirde her türlü bilgiyi ilgili kurumlarla paylaşıyor. Bu sebepten dolayıda gizli gezinti yapmanın bir anlamı kalmıyor.

Link to comment
Share on other sites

İnternette her an gezinirken PHORM sizi fişliyor.Nereye girdiyseniz ne izlediyseniz ne yaptıysanız ne aradıysanız log tutuluyor.ve karşınıza SÖZDE reklam olarak geri dönüyor.

Şimdi Bunlardan Nasıl Kurtulabiliriz Ona geçelim

Mozilla Eklentisi
https://www.dephormation.org.uk/dephormation.xpi
Tüm Phorm'a ait siteleri engelliyor.

Teşekkürler... konu sayesinde internet röntgencisi PHORM ve suç ortağı Türk Telekom ve TTNET 'in farkında olduk. Suç ortağı diyorum Araştırın:

http://sosyalmedya.co/phorm/

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...