Jump to content

500-750 Tl Akıllı Telefon Önerisi


lori
 Share

Recommended Posts

Kimse burada marka fanatikliği yapmıyor. Elimde tuttuğum cihazın ne problemi varsa onu söyledim zaten ben. Sizin bu öfkeniz neye yada kime? Bu telefona sahip tüm tanıdığım arkadaşlarda da şuan ne şarj ne de ölü piksel sorunu falan yok. Forumları asıl takip eden bir insan olsaydınız bunun sadece ilk çıkan seri telefonlarda çok sık rastlanan bir problem olduğunu görürdünüz.


eski seri oldugunu kim soyledi?
Link to comment
Share on other sites

Bu arada adam bisi sormus yasadigim ve bir cok kisinin yasadigi sorunlara istinaden uzak dur demisim.. sizler kalkmis markayi savunuyorsunuz bu marka fanatikligidir.. adam 4 sene kullanicam dio 6 ay sonra cope atacam demio.. bence etiket firmalara degil markalara baksin ve 1.4 , 1.6 ghz cift cekirdek a9 lu teller ve ddr3 lu teller bundan daha performanslidir.. 4 sene kullanicaksa uzak dursun.. sorunlar ilk seride degil butun serilerde var ve yeni seri denilenlerde ekranin tft ekran oldugu eski seri ile karsilastirildiginda yeni serinin camur gibi ekrani oldugu soyleniyor.. video ve resimler mevcut forumlarda

Link to comment
Share on other sites

Bende Discovery kullanıcısıyım ve gayet memnunum. İlk birkaç seride yukarıdaki sorunların olması muhtemel, sıkıntı yaşayan çok insan var. Lakin sonraki serilerde bu olayı çözdüler kanaatindeyim. Gayette iyi bir şekilde kullanıyorum. Velhasıl kelam bence şu ara telefon alınmaz. Piyasaya çıkacak olan Discovery 2 var. 650 700 lira gibi bir fiyattan girmesi bekleniyor. Motorola Moto G var o fiyat seviyesinde yine ve girecek olanda birçok iyi marka var. Bu sebeplerdendir ki Mart ayının sonunu hatta Nisan ayının ortasını beklemek faydalı olacaktır.

Link to comment
Share on other sites

gm diskovery s3 miniden daha iyi ama serviste sıkıntı olduğundan ve hediye amaçlı aldığımdan dolayı s3 mini aldım. Yorumlarınız için teşekkür ediyorum. telefon alacaklar gm 2 yi beklemeliler bencede

Link to comment
Share on other sites

discovery ya da samsung gibi dandik marka telefonlar alıp kendini heba etme. Android aşırı dandik bir sistem 4-5 yıl kullandım illallah ettirdi. Başta güzel gözüküyor. Uygulama mağazasından program, oyun indiriyorsun ama sonra berbat olduğunu anlarsın. Çökmeler falan olur, donma yaşarsın, durduk yerde hata verir (tıpkı dandik windows gibi) aldıktan sonra yeni android sürümü yayınlanır ve telefonun desteklemez. Elinde kalır cihaz. 

Link to comment
Share on other sites

Discovery telefonum (note2) servisteyken kullanmıştım, yaklaşık 2 hafta. Bi daha evime sokmayacağım sayılı modellerden biridir, kamera asla tatmin etmiyo, hız performans beklersen onuda bulamazsın, alacaksan iyi araştırmanı tavsiye ederim.

note2 den discovery e düstügün için olmuştur o :)

arızalı telefonun daha düsük model olsaydı yorumun degişik olabilirdi :)

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...