Jump to content

Recommended Posts

Şok, şok, şok... İnternet ortamında en çok aranılan programı sizler için AMS ile hazırladık... Tek yapmanız gereken ilgili kutulara son kısmını değiştirmeden IP adresini girmek... Program o IP aralığında şuan açık olan web kameraları bulup size gösterecektir... Sonra listedeki adreslere çift tıklayıp keyfinize bakın...
 
5nXq51H.jpg
 
 
Siz şanslı TNC üyeleri için bugün full sürümünü yayınlıyoruz... Yanında ise 1 değil, 2 değil, 3 değil... tam 4 kavanoz bala ihtiyacınız olabilir...  Onuda kendiniz bulup alırsınız artık : :D 
Yarın çok geç olabilir... İşte Link...

http://yadi.sk/d/ylHsgmPmPpub3

[spoiler]

Hadi bendensiniz... Bu da apz dosyası :) iyi şakalar...

 

http://yadi.sk/d/xSEPibUPPpz8h

 

Şakayı kaka yapacak olanlara açıklama... videolar youtube dan alınmıştır... yüklenme amaçları da fake webcam şakaları hazırlamak zaten...

[/spoiler]

Link to comment
Share on other sites

bugunluk 3 tane çıtır yeter diyor :D kameranıza izinsiz giriş yapıldı dedi ayrıca :D ama ben kamerayı kapamıstım (uyanıklık ettim :D)

 

aaa 3 tanede bitti mi? yanlışlıkla trial sürümü koymuşum desene :p

Link to comment
Share on other sites

  • 1 ay sonra...

bu programin amaci nedir kimi kandiracagiz bununla ?? hep ayni kisiler cikiyor bunuda bi cozum bulunsa super olur

 

kardeş bi şakayı saatlerce devam ettiremezsin zaten... :) 3 tane farklı kişi gördün mü tadında biter iş... hatta 3 bile fazla geldi bana.... diğer taraftan amaç zaten bölüme katkı sağlamak amaçlı karışık bir örnek hazırlamaktı... AMS ile ilgilenen yada yeni başlayan arkadaşlar için eminim olayın şaka kısmı bile ikinci plandadır... verdiğim apz dosyası ile aşağıdaki konularda bilgi sahibi olabilirsiniz.

 

- AMS ile webcam çalıştırmak

- AMS ile ekran görüntüsü almak

- ini dosyasına veri kaydetmek, değiştirmek

- ini dosyasından listboxa veri aktarımı

- imaj dosyasını yanıp söner hale getirmek

- açılışta internet bağlantısını kontrol etme ( internet olmayan bilgisayarda uzak webcama bağlanmak fiyasko olurdu herhalde :D )

- labeldeki sayıyı tek tek artırmak. 

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Similar Content

    • By qxqx
      Webcam Surveyor 3.91 Build 1209

      Webcam Surveyor 3.91 Build 1209
      El Software Webcam Surveyor is a utility that allows you to easy control your web cams. You worry for your home or office? Webcam Survayer will help to track safety and will inform you if something happen.
        Webcam Survayer’s motion detection feature to alert you immediately when activity is detected. Webcam Survayer support E-mail and FTP alerts or you can simply capture sequence of images with an interval of time of a second to 59 hours. In addition, with Webcam Surveyor you can capture video/audio with use of modern codecs like MPEG4 or DivX.
      Features of Webcam Surveyor Full Download
      Stealth Mode – Now you can use Webcam Surveyor software for hidden video surveillance. Ease of Use and Compatibility. Digital Zoom – view cams with digital zoom; Capture Video/Audio – you can recording movies clips on your HDD. Capture Image Sequence – capture sequence of images with an interval of time of a second to 59 hours. Motion Detection – alert you immediately when activity is detected. Motion capture – you can record all motion activity in one AVI file. Instead of continuous record 24 hours per day, 7 days in week, the image can be recorded only when motion detected. This preserves disk space and excludes the expenditures of time for the survey of unnecessary images. E-Mail Alert – send message with snapshots if motion detected. FTP Alert – Upload images on you FTP site if motion detected. Other Alerts – If motion detected you can predefine other alerts like: run program, play sound, open url and capture image sequence. Built-in File Browser with all shell extension – easily organizing captured images and video clips. Security – The password protection prevents anyone else trying to restore the Webcam-Surveyor without your permission. Title: Webcam Surveyor v3.91 Build 1209
      Developer: El Software Solutions
      License: Shareware
      Language: Multilingual
      OS: Windows
      Full
      Webcam Surveyor v3.9.1.1209 TEAM-Full.exe (11.06 MB)
    • By artae
      File Size: 7.4 MB

      Finally: No more taping over the webcam!

      , Even the greats of the IT industry tape over their webcam! The thought that someone else might take control of the webcam and microphone is just too creepy. Ashampoo WebCam Guard fixes this issue permanently! The program uses a special algorithm for direct hardware access and disables it with a single click! And it only takes another click to re-enable it whenever needed.
      Easily turn your webcam and microphone on/off

      Prevents unauthorized webcam and microphone access

      Well-designed user interface for easy handling

      Disables hardware through specially designed algorithm

      Highly resource-efficient

      Auto-detects connected hardware

      Easy access to Windows-default data protection settings and resources

      Supports auto-launching

      Safely through the workday

      Telework or not: Zoom, Teams and Slack have become part and parcel of many peoples' lives. At the same , the internet is littered with videos of users who forgot to end their session or turn off their devices! Ashampoo WebCam Guard provides instant visual feedback about the status of your camera and microphone-with the option to disable them at a single click, and the safe knowledge that you won't become an involuntary object of entertainment for your co-workers.

      No more fear of the unknown

      Malware, like viruses and spyware, can activate your webcam and secretly record you. Cybercriminals use these recordings to extort money or shame their victims. WebCam Guard prevents these hostile takeovers and provides 100% transparency: The compact well-arranged user interface includes a green or red button to signal which device can currently be used.

      More safety for everyone

      Ashampoo WebCam Guard is super easy to use and instantly comprehensible. A single click disables/enables webcams and microphones-that's it! Additional settings, like auto-launch behavior or notifications, are available through the program options. Sounds simple That's because it is! WebCam Guard is the simple and safe solution for more safety and privacy!
      DOWNLOAD
      (Buy premium account for maximum speed and resuming ability)


      https://nitroflare.com/view/851B9D3425D9574/89pw6.Ashampoo.WebCam.Guard.1.00.10.Multilingual.rar



      https://rapidgator.net/file/b4f8a047ba861b58fed8218a2bee4161/89pw6.Ashampoo.WebCam.Guard.1.00.10.Multilingual.rar


    • By selokan
      Signal Messenger İncelemesi
      Signal, diğer Signal kullanıcılarıyla her türlü iletişimi güvenli bir şekilde göndermek ve almak için uçtan uca şifreleme kullanan güvenli, ücretsiz ve açık kaynaklı bir mesajlaşma uygulamasıdır.
       
      Tüm şifrelenmiş iletişim için Signal, en iyi gizlilik ve güvenlik savunucuları tarafından şiddetle tavsiye edilmektedir.
      Bu Signal incelemesinde, Signal'in sunduğu yeteneklere, kullanılabilirliğe ve güvenliğe bakacağız. Ayrıca, hizmetin tasarımının gizliliğiniz için nasıl son derece güçlü bir koruma sağladığından da bahsedeceğiz. Signal gerçekten etkileyici, bu yüzden konuşmayı keselim ve incelemeye girelim.
      Signal artıları ve eksileri
      Artıları
      Uçtan uca (E2E) şifreleme Şifreleme algoritmaları: Metin mesajları, sesli mesajlar ve video görüşmeleri için Mükemmel İletim Gizliliği (PFS) ile Signal protokolü Açık kaynak Kaybolan mesajlar (diğer adıyla kendi kendini yok eden mesajlar) Şeffaflık raporları yayınlandı Minimum veri miktarını günlüğe kaydeder IP Adreslerini kaydetmez Telefonunuzun SMS mesajlaşma uygulamasının yerini alabilir Odak tamamen bireysel kullanıcılara odaklıdır Tüm Signal ürünleri ücretsizdir Eksileri
      Kaydolmak için bir telefon numarası gerektirir 2FA'yı ( İki Faktörlü Kimlik Doğrulama ) desteklemez Şimdi, Signal şifreli mesajlaşma uygulamasının ortalama özelliklerini kısaca ele alacağız.
      Özellik
      Signal uygulamasının sizin için doğru olup olmadığına karar verirken göz önünde bulundurmanız gereken bazı temel özellikler şunlardır:
      Signal genellikle var olan en güvenli mesajlaşma uygulaması olarak kabul edilir. % 100 açık kaynak kodu. Kod GitHub'da mevcuttur. Signal Messaging Protocol, 2016 yılında bağımsız olarak denetlendi. Hizmet tamamen GDPR uyumludur. Android, iOS, macOS, Windows, Linux istemcileri Şirket Bilgisi
      2013'te Moxie Marlinspike (gerçek adı Matthew Rosenfeld), Signal uygulamasını ve protokolünü geliştirmek için Open Whisper Systems'ı kurdu. 2018 yılında Marlinspike ve Brian Acton, hem Signal uygulamasının hem de Signal Protocol'ün geliştirilmesini devralmak için Signal Messenger, LLC'yi kurdu. Signal Messenger, LLC, 501 (c) (3) kar amacı gütmeyen bir kuruluş olan Signal Technology Foundation (diğer adıyla Signal Foundation) tarafından finanse edilmektedir. Signal Foundation'ın tüm ürünleri ücretsiz ve açık kaynaklı yazılım olarak yayınlanmaktadır.
      Signal verileriniz nerede saklanıyor?
      Signal'i kullandığınızda, verileriniz cihazlarınızda şifrelenmiş biçimde saklanır. Her hesap için Signal sunucularında saklanan tek bilgi, kaydolduğunuz telefon numarası, hizmete katıldığınız tarih ve saat ve en son oturum açtığınız tarihtir. 
      Bu, gizliliğiniz için harikadır, çünkü hiç kimse cihazınıza veya iletişim kurduğunuz kişilerin cihazlarına fiziksel erişimi olmadan bundan daha fazla bilgi alamaz.
      Signal'in üçüncü taraf testleri ve denetimleri
      Bir resmi güvenlik analizi Signal protokolünün Almanya, İsviçre, ABD ve Kanada'da araştırmacılar tarafından yürütülen bu analize göre 2016 yılında yapılmıştır. Protokolün kriptografik olarak sağlam olduğunu gösterdi. Analiz, o zamandan beri araştırmacının protokolün sağlam olduğu sonucunu değiştirmeden birkaç kez güncellendi. Son güncelleme Temmuz 2019'da yayınlandı.
      Not: Eylül 2019'da, Signal uygulamasının Android sürümünün kullanıcı arayüzünde, bir saldırganın Signal kullanıcılarını dinlemesine izin verebilecek bir hata keşfedildi. Vice.com'a göre , hata bildirildiği gün düzeltildi. Bu olay, hem Signal ekibinin yanıt verme yeteneğini hem de Signal uygulaması ve masaüstü kopyanızı güncel tutmanın önemini gösterir.
      Signal ne kadar güvenli ve gizli
      Güvenlik söz konusu olduğunda, Signal mesajlaşma protokolü genellikle mevcut en güvenli mesajlaşma protokolü olarak kabul edilir. Facebook Messenger, Skype ve WhatsApp gibi diğer birçok mesajlaşma ürününün kendi ürünlerinde kullanım için protokolü benimsediğini iddia etmesi o kadar iyidir.
      Gizlilik söz konusu olduğunda, Signal kazanır. Daha önce tartıştığımız gibi, Signal kullanıcıları hakkında yalnızca üç bit bilgi kaydeder. Bu, diğer hizmetlerin topladığından çok daha az bilgidir. Ve gizlilik korumalarını bir adım daha öteye taşıyabilirsiniz. Bu makale, kişisel telefon numaranızı açıklamadan bir Signal hesabına kaydolmak için ayrıntılı talimatlar içerir.
      Şeffaflık raporları
      Signal bir şeffaflık raporu yayınladı. Ekim 2016 tarihli rapor, kullanılan mahkeme celbinin tutanakları ve ileri geri gönderilen tüm ek iletişimler de dahil olmak üzere inanılmaz derecede ayrıntılı.
      Signal tarafından yayınlanan en son şeffaflık raporlarını görmek için buraya tıklayın.
      Signal inceleme sonucu
      Signal, bugün mevcut olan önde gelen güvenli mesajlaşma uygulamalarından biridir. Bazı insanlar bir telefon numarasıyla kayıt olma zorunluluğundan hoşlanmazken, tüm sistemin tasarımı öyle ki bunu büyük bir sorun olarak görmek zor. Signal'i kişisel kullanım için şifrelenmiş mesajlaşma servislerini araştıran herkese tavsiye etme konusunda hiçbir kaygım yok.
      Ama bu konuda benim tavsiyemi dinlemene gerek yok. Kullanıcılar her yönden Signal'e akın ediyor. The Verge'deki Şubat 2020 makalesine göre , Avrupa Birliği, çalışanlarına tüm genel anlık mesajlaşma için Signal'e geçmelerini söyledi.
      Ve ünlü gizlilik ve güvenlik savunucularının bu onaylarını unutmayalım:

      İndirmek İçin BURAYA TIKLAYIN.
      ————————————————————————————————
       
      ***
       

      Yakın süre önce WhatsApp tarafından kişisel veri paylaşım izni istenmişken,
      8 Şubat tarihi sonrasında zorunlu şekilde
      Veri paylaşımı olacağı ve kullanıcının izni aranmayacağı (WP kullanıyorsanız
      Hükmen kabul edildiği anlamı taşıyacağı) belirtilmişken;
      En iyi ücretsiz alternatif (hatta WhatsApp'tan daha iyi) olan
      Signal Messenger uygulamasının alternatiflerinden farkları ve avantajlarını
      tabloda göstermek gerekirse teyit.org tarafından hazırlanan şu tablolar idare edecek nitelikte :
       
      ***
       
      Apple AppStore üzerinden uygulamaların sizden istediği verilerde birçok başlık olduğu dikkati çekiyor.
      Tabloda yer alan bilgiler uygulamaları kullanmanız için gerekli izinleri değil,
      uygulamaların sizden istediği verileri içeriyor.
       
       
      Dijital güvenlik alanında çalışmalar yapan Ahmet Sabancı da Twitter hesabından yaptığı açıklamada;
      Güvenlik açısından Telegram'ın uçtan uca şifreleme konusunda
      Eksiklikler barındırdığını ve bu yüzden tercih edilmemesi gerektiğini belirtiyor.
      ***
      Bip kullanım şartları sayfasında verilerin üçüncü taraflarla paylaşılmadığı bilgisi yer almış.
      Fakat bu sayfada detaylı bilginin bulunabileceği söylenen bir link de var.
      Bu linke tıklandığında verilerin üçüncü taraflarla paylaşıldığı bilgisi görülebiliyor.
      Hangi verilerin paylaşıldığı ise gizlilik ilkesi sayfasında okunabiliyor.
      Uygulamalar arasında en güvenlilerden biri olarak signal gösteriliyor.
      ***
      Aşağıdaki tablodan da hangi uygulamanın nasıl bir güvenlik yapısına sahip olduğuna ilişkin ipucuna erişilebiliyor.
      Bip'in uçtan uca şifreleme yöntemiyle ilgili ayrıntı ise net olarak bilinmiyor.
      Yazılım kodları kapalı ancak firma uçtan uca şifreleme olduğunu belirtiyor.
       
       
      WhatsApp gizlilik ilkeleri güncellemesiyle ilgili geri adım atmadı
      WhatsApp’la ilgili kafa karışıklığı yaşanmaya devam ederken, sosyal medyada ve bazı haber sitelerinde şirketin gizlilik ilkelerini güncellemekten vazgeçtiği iddia edildi. Haberin CNN kaynaklı olduğu söylendi. Ancak WhatsApp tarafından yapılmış böyle bir açıklama yok. Şirket yöneticisi Will Cathcart Twitter hesabından bir açıklama yaparak konuyla ilgili kararlı olduklarını ve geri adım atılmayacağını belirtti. CNN International ya da Türkiye’de yayın yapan CNN Türk’te ise ilkelerin güncellenmesinden vazgeçildiğine dair herhangi bir haber yer almıyor. 
      Rekabet Kurulu Facebook ve WhatsApp hakkında resen soruşturma başlattı
      WhatsApp ve Facebook konusunda bir gelişme de Rekabet Kurulu tarafından açıklandı. Kurul, 11 Ocak 2021’de yaptığı açıklamayla, Facebook ve WhatsApp hakkında resen bir soruşturma başlattı. Bu soruşturmayla, WhatsApp kullanıcılarına getirilen veri paylaşma zorunluluğu hakkında Facebook Inc., Facebook Ireland Ltd., WhatsApp Inc. ve WhatsApp LLC şirketleri hakkında Rekabetin Korunması Hakkında Kanun’un altıncı maddesinin ihlal edip edilmediğinin tespiti amaçlanıyor.
      İndirmek İçin BURAYA TIKLAYIN.
      ——————————————————————————————————————
      WhatsApp, Signal, Telegram ve Diğerleri: Dünya'da Durum Ne?
      WhatsApp'ın yeni kullanıcı sözleşmesi, özellikle Türkiye'de büyük tartışmaları da beraberinde getirdi. Temel olarak, WhatsApp'a (daha doğrusu sahibi olan Facebook'a) kişisel verilerimizi toplama ve üçüncü şahıslarla paylaşma hakkını vermemizi gerektiren yeni sözleşme sonrasında, WhatsApp'ı terk edip alternatif uygulamalara geçmek için yeni bir akım başlamış durumda. Türkiye'de Google Play ya da App Store'a göz attığımızda, bu akımın etkili olduğu rahatlıkla görülebiliyor. Her iki uygulama mağazasının en çok indirilenler listesinde başı, Telegram, Signal ve Bip gibi mesajlaşma uygulamaları çekiyor. Listelerin tepesinde yer almaya alışkın olan WhatsApp ise, ilk 10'da kendine yer bulamıyor.
      ***
      Peki ama bizde durum böyleyken, Dünya'da neler oluyor?
      Önce gelin, hangi ülkede hangi uygulamanın 1 numara olduğuna bakalım.

      Aslında, hangi ülkelerde kimin 1 numara olduğu konusu, çok da uzun sürecek bir konu değil.
      Zira WhatsApp, 15 ülke dışında kalan tüm ülkelerde 1 numara.
      Bu 15 ülke arasında Fransa, Portekiz, İskandinavya ülkeleri, Kuzey Amerika ülkeleri, Avustralya, Çin ve Kuzey Afrika ülkeleri yer alıyor.
       
      ***
       
      En Çok Kullanılan Mesajlaşma Uygulamaları
      Peki ama dünya genelinde en çok kullanılan mesajlaşma uyguları hangileri, aylık aktif kullanıcı sayıları kaç?
      Biz WhatsApp'ı terk etmeye çalışırken dünyada neler oluyor? Statista'nın aşağıdaki tablosu, bu sorulara cevap veriyor.

       
      Gelişen dünyada tüketiciler daha da bilinçleniyor,
      Kendisini ürün olarak satmak yerine kendisinin istediği ürünü;
      Gerçekten isteyerek ve araştırarak alıyor.
      Dolayısıyla bu tablonun kısa süre içinde değişeceği konusunda uzmanlar hemfikirler.
      ***
      İndirmek İçin :
      BURAYA TIKLAYIN.
      ——————————————————————————————————————
       
      Sloganı da vermişler daha ne..? 😉 
      ***
    • By artae
      [img]https://i114.fastpic.ru/big/2020/1227/72/e8e490950f6b9cbf124fd619c4b67172.png[/img]
      File Size : 1.4 Mb

      Dll Injector Hacker is a tool for injection of files dll to processes or (programs) this tool was specially designed for the injection of hacks, for games such as (Halo - Counter Strike - Swat - Nova - Mount Blade - Star War - ETC .

      ..) is easy to use and very efficient.
      [u][b]DOWNLOAD[/b][/u]

      [code]
      http://nitroflare.com/view/BB812445AE438D5/qaegm.DLL.Injector.Hacker.PRO.1.2.6.zip
      [/code]


      [code]
      https://rapidgator.net/file/633d7eb7022c5f7b3e586be21227811b/qaegm.DLL.Injector.Hacker.PRO.1.2.6.zip
      [/code]


    • By artae
      File Size : 1.4 Mb

      Dll Injector Hacker is a tool for injection of files dll to processes or (programs) this tool was specially designed for the injection of hacks, for games such as (Halo - Counter Strike - Swat - Nova - Mount Blade - Star War - ETC .

      ..) is easy to use and very efficient.
      DOWNLOAD

      http://nitroflare.com/view/CFCE4B4F0CF0782/igtbh.DLL.Injector.Hacker.PRO.1.0.0.zip


      https://rapidgator.net/file/76efb661f769fc45ca6d1b7157269eb7/igtbh.DLL.Injector.Hacker.PRO.1.0.0.zip


  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...