Jump to content

Benim Ses Kartı Problemlimi ?


abdulhey_
 Share

Recommended Posts

yeni bir kulaklık aldım eskisi mikrofonu falan kırılmıştı. yeni kulaklığı demin taktım kasanın önündeki kulaklık mikrofon girişine ses sonuna kadar açsamda az geliyor ses kulaklıktan, hemde sağ tarafta epey parazit var. hoperlörlerdende daha yeni farkediyorum sadece ayar düğmelerinin olduğu kolondan ses geliyor diğerinden hiç ses gelmiyor.

 

bunların yanında tv nin ve akıllı telefonumun kulaklık girişine taktığımda normal çalışıyor. yani baya normal ses veriyor sağ sol eşit bunlarda.bu arada yeni teknosadan aldığım kulaklığın markası goldmaster hp-27 33 tl ye aldım. yardımlarınızı rica ediyorum. teşekkürler.

 

edit: bu arada yazılımsal veya ayarla ilgili problem olduğunu sanmıyorum çünkü hepsini kontrol ettim. win7 tarafında xp diskinde de aynı. ayrıca kablolarla ilgilide sorun olduğunu sanmıyorum çünkü iyice kontrol ettim.

Edited by abdülhey
Link to comment
Share on other sites

eğer realtek se sürücüsünü kurduysanız realtek yöneticisinin içinde ayarlar var örneğin öne bir şey takıldığında arka sesleri kapa beraber çalıştır falan belki ondan olabilir gelişmiş ayarlar/çalma aygıtında.

Link to comment
Share on other sites

hepsini denedim  arkadaşlar. tanıdığım iyi bir pc tamircisi var onunlada denedik ve sonunda ses kartında problem olduğuna karar verdik usb tak kullan ses kartı ile olayı çözdük. ses pc yi ilk aldığım günkü gibi oldu.

 

cyber lead 3d sound 2.1 tide   AN-8453 marka. yanlı bununda eksikliği driver sorunu olmamasına rağmen ac 97 deki gibi sound effekt ayarlar yok galiba. müzik playerlarda var ama mesela internetten bir şey dinlerken ayar yok. varmı ? varsa yardımcı olabilirmisiniz? teşekkürler.

Edited by abdülhey
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...