Jump to content

Apple Safari 5.1.2


CentilBoy
 Share

Recommended Posts

  • 1 ay sonra...

Apple Safari 3.0.3 for Windows Beta

Apple'ın Mac OS X için geliştirdiği web tarayıcısının ismidir. Bu tarayıcının asıl amacı Apple'ın Mac OS ile tamamen uyumlu bir web tarayıcısına sahip olmasıdır.

Apple, Safari internet tarayıcısının windows sürümünü kullanıcıların beğenisine sundu. Apple, Safari`nin diğer popüler tarayıcılardan daha hızlı olduğunu, hatta daha iddialı bir tabirle dünyanın en iyi browser`ı olduğunu iddia ediyor. Yaptıkları testler sonucunda Safari`nin Internet Explorer 7.0`dan 2 kat, Firefox 2`den de 1.6 kat daha hızlı olduğu belirtiliyor. Yine javascript ve uygulama çalıştırma testlerinde de diğer tarayıcılardan 2 kata kadar daha hızlı olduğu belirtiliyor.

Hızın yanında Safari`nin bir diğer ön plana çıkan özelliği temiz bir arayüze ve geniş bir sayfa izleme alanına sahip olması. IE7 ve diğer yeni nesil tarayıcılara benzer bir şekilde sekmeli gezinti özelliği (tek ana pencere içinde birden fazla sayfayı dolaşabilme) olması ve adres çubuğunun hemen yanında Google arama çubuğu bulunuyor.

Yine yeni nesil tarayıcıların birçoğunda bulunan ortak özelliklerden olan pop-up pencereleri engelleme, sayfa içi arama, RSS besleme, cookie engelleme, otomatik form doldurma gibi özellikleri de barındıran Safari, SnapBack özelliği ile de dikkat çekiyor. Bu özelliği kullanarak sayfalar arasında dolaşırken yolunuzu kaybettiğinizde, tarayıcınız bir tuşla sizi başlangıç noktanıza (arama sonuç sayfası veya gezindiğiniz sitenin ana sayfası) geri dönmenizi sağlıyor.

Tüm bu özelliklerinin yanında, henüz Beta yani deneme sürümü olduğu için bazı eksiklikleri ve problemleri de mevcut. Bu gibi problemlerin bildirilebilmesi için bir hata tesbit tuşu (bug report) koymayı da ihmal etmemişler. Yaptığımız denemede karşılaştığımız ilk problem Favoriler (Bookmark) menüsünün kulanımında (favori site ekleme, favorileri gösterme) tarayıcının hata vererek kapanması. Ayrıca IE ve diğer popüler tarayıcılardan kolay bir şekilde favorilerin aktarılması imkanı da sağlanmamış.

Henüz eklenti desteği de (flash player eklentisi vs.) yeterince gelişmediği için geniş kitlelere en azından şu an için pek hitap etmemekle birlikte, sadelikten hoşlanan ve hızlı gezintiyi önemseyen kullanıcıların deneyebileceği, eksiklikleri giderilip hızlı bir gelişim süreci yaşarsa, arkasında Apple gibi bir devin de bulunduğu dikkate alınarak, Safari`nin popüler tarayıcılar arasında yerini alabilecek bir yazılım olduğu söylenebilir.

Boyutu : 7.97 MB

Dili : Ingilizce

Platform : Windows XP/Vista

Üretici Firma : Apple

Ekleme Tarihi : 13-06-2007

Download Link:

http://www.tnctr.com/s/?8O8Z[/CODE]

Link to comment
Share on other sites

  • 2 ay sonra...

Apple Safari 3.0.4 for Windows Beta

Experience the web, Apple Style, with Safari - the fastest, easiest to use web browser in the world. With its simple, elegant interface, Safari gets out of your way and lets you enjoy the web - up to 2 times faster than Internet Explorer.

Safari is a web browser developed by Apple Inc. and included in Mac OS X. It was first released as a public beta on January 7, 2003, and a final version was included as the default browser in Mac OS X v10.3. A beta version for Windows was released for the first time on June 11, 2007. Safari also runs on Wine, although the graphics do not display properly.

Safari has a bookmark management scheme that functions like the iTunes jukebox software, integrates Apple's QuickTime multimedia technology, and features a tabbed-browsing interface. A Google search box is a standard component of the Safari interface, as are software services that automatically fill out web forms, manage passwords via Keychain and spell check entries into web page text fields. The browser also includes an integrated pop-up ad blocker. An associated software from Apple is the Web Inspector - a DOM Inspector-like utility that lets users and developers browse the Document Object Model of a web page.

Since the release of Safari, its browser usage share has been climbing. For the month of May 2007, thecounter.com shows that Safari has a usage share of 2.86%; NetApplications.com reports that Safari has a usage share of 4.59% as of April 2007, an increase of 1.33 percentage points since May 2006.

Changes in Safari 3.0.3 for Windows beta:

* Latest security updates

* Improved stability

Please register to see this content.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 ay sonra...
  • 1 ay sonra...
  • 1 ay sonra...

Safari 3.1.525.13 İngilizce

Mac in Ünlü taraycısının windowstaki sürümü

[/img]

Program hakkında bilgiler:

Firefox ve Opera gibi tarayıcı bir programdır.

Safari, Apple’ın başta Macintosh işletim sistemi için ürettiği şimdilerde ise Windows’ta da çalıştırılabilen bir web tarayıcıdır. Yalın görünüşü ve sade ayarları ile gelişmiş bir sörf imkânı sunan Safari RSS sayfalarını da okuyabiliyor. Apple, Safari internet tarayıcısının Windows sürümünü kullanıcıların beğenisine sunarken, Safari`nin diğer popüler tarayıcılardan daha hızlı olduğunu, dünyanın en iyi tarayıcısı olduğunu da iddia ediyor. Yaptıkları testler sonucunda Safari`nin Internet Explorer 7.0`dan 2 kat, Firefox 2`den de 1.6 kat daha hızlı olduğu belirtiliyor. Yine javascript ve uygulama çalıştırma testlerinde de diğer tarayıcılardan 2 kata kadar daha hızlı olduğu belirtiliyor.

Hızın yanında Safari`nin bir diğer ön plana çıkan özelliği temiz bir ara yüze ve geniş bir sayfa izleme alanına sahip olması. IE7 ve diğer yeni nesil tarayıcılara benzer bir şekilde sekmeli gezinti özelliği (tek ana pencere içinde birden fazla sayfayı dolaşabilme) olması ve adres çubuğunun hemen yanında Google arama çubuğu bulunuyor.

Yine yeni nesil tarayıcıların birçoğunda bulunan ortak özelliklerden olan açılır(pop-up) pencereleri engelleme, sayfa içi arama, RSS besleme, çerez engelleme, otomatik form doldurma gibi özellikleri de barındıran Safari, SnapBack özelliği ile de dikkat çekiyor. Bu özelliği kullanarak sayfalar arasında dolaşırken yolunuzu kaybettiğinizde, tarayıcınız bir tuşla sizi başlangıç noktanıza (arama sonuç sayfası veya gezindiğiniz sitenin ana sayfası) geri dönmenizi sağlıyor. Ayrıca metin kutularını boyutlandırma imkânı da sunuyor.

Gülegüle kullanın.Saygılarımla

Dosya boyutu:mb tır.

İndirme adresi:

Safari tarayıcısı

Adobe flash player eklentisi için:

Windows Medya player eklentisi için

Please register to see this content.

Link to comment
Share on other sites

  • 1 ay sonra...

arkadaslar size tavsiyem safari kullanmayin, bilinmeyen cok saida guvenlik acigi var. ilk cikttan 3 saat sonra adamlar hemen piyasadan kaldirdi, o kadar guvenlik acigi cikmisti ki... simdi yeni gelisme asamasinda, bu konuda dikkatli olmaniz onerilir.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 ay sonra...

Apple Safari 3.1.2

Experience the web, Apple style, with Safari: the fastest, easiest-to-use web browser in the world. With its simple, elegant interface, Safari gets out of your way and lets you enjoy the web - up to 2 times faster than Internet Explorer. Safari's clean, sleek look lets you focus on the web instead of your browser. The browser frame is a mere one pixel wide. You see a scroll bar only when you need one. You see no status bar by default a blue progress bar fills the address field as the page loads giving you more room to browse and view the web.

And with commonly used tools like a Google search field built right into Safari, you can get anywhere on the web faster.

Tabbed browsing, pop-up blocker and more are all fully implemented and supported.

Download : Apple Safari 3.1.2

http://appldnld.apple.com.edgesuite.net/content.info.apple.com/Safari3/061-4833.20080619.E45tg/SafariSetup.exe[/CODE]

Link to comment
Share on other sites

  • 10 ay sonra...

Basit ve şık arayüzü ile Safari internet üzerinde sizin önünüzden çekiliyor ve en eğlenceli ve en hızlı internet gezintisini yapmanızı sağlıyor.

Hızlı performans, şık ve basit arayüz, kolay sık kullanılanlar, pop-up bloklama, içerik arama, sekmeli gezsinti, entegre RSS desteği, SnapBack özelliği, otomatik form doldurma, yeniden boyutlandırılabilir text boşlukları, gizli ve özel gezinti gibi birçok özellik ve gelişmiş güvenlik seçenekleriyle Safari artık Windows kullanıcıları için de büyük bir alternatif olarak karşımıza çıkıyor.

Firefox'a göre 1 saniye Opera'ya göre ise 4 saniye daha hızlı olan kurulma hızı programın en dikkat çeken özellikleri arasında. İçerisinde bir grafik güçlendiricide bulunan yazılım Windows kullanıcılarına Mac dünyasının görsel yüzünü taşırken daha hızlı bir internet ortamı sunuyor.

DOWNLOAD / YÜKLE

Boyut: 25.5 MB

http://appldnld.apple.com.edgesuite.net/content.info.apple.com/Safari4/061-4663.20090224.Fret6/SafariSetup.exe[/CODE]

Link to comment
Share on other sites

  • 1 ay sonra...

Safari 4.0

auum4k.jpg

balksz1q.gif

http://letitbit.net/download/2b7a58825285116/SafariSetup.exe.html
or
http://uploading.com/files/5YRIESTA/SafariSetup.exe.html
or
http://depositfiles.com/en/files/uyylb3cw3
or
http://hotfile.com/dl/5953051/423c353/SafariSetup.exe.html[/CODE]

Link to comment
Share on other sites

  • 4 hafta sonra ...
  • 1 ay sonra...

Safari 4.0.3

safari_512x512_2.jpg

Safari, Apple ürünü bir tarayıcı. Quicktime entegre medya çalıcı olarak geliyor ve Opera, Firefox ve Internet Explorer 7 gibi sekmeli olarak internet gezintisi imkanı sunuyor. Önyüzde Google arama kutusu yeralıyor, web sitelerinde doldurmaktan sıkıldığımız formları doldurubaliyor, şifrelerimizi yönetebiliyor, pop-up ve reklamları engelleyebiliyor.

Safari'nin en önemli iddiası ise diğer tarayıcılara göre en az iki kat hızlı sayfa gösterdiğini söylemesi. Bunun yanında beta aşamısında olan bu tarayıcı bazı sitelerde doğru bir görüntü veremeyebiliyor.

:pardon:

http://rapidshare.com/files/266498843/SafariSetup.exe[/CODE]

Link to comment
Share on other sites

  • 2 ay sonra...

Safari 4.0.3.531.9.1 Türkçe

Program hakkında bilgiler:

1. Programı kurun ama açmayın

2. Safari4.531.9.1-tr.exe dosyasına çift tıklayıp varsayılan şekilde Türkçe yamayı ekleyin.Bu kadar.

Gülegüle kullanın.Saygılarımla

Rarlı Dosya boyutu: 29 mb tır.

İndirme adresi:

Sadece Türkçe yama isteyenler için (123 kb):

Please register to see this content.

Yama borkenekten alıntıdır.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 hafta sonra ...

Download Safari 4.0.4 foe Windows Final

http://content.info.apple.com/Safari4/061-7334.20091111.WndSF/SafariSetup.exe[/CODE]

[b]Download Safari 4.0.4 (with incl. QuickTime)for Windows Final[/b]

[CODE]http://appldnld.apple.com.edgesuite.net/content.info.apple.com/Safari4/061-6727.20090811.45frt/SafariQuickTimeSetup.exe[/CODE]

[b]Download Safari 3.2.3[/b]

[CODE]http://support.apple.com/downloads/DL822/SafariSetup.exe[/CODE]

[b]Plug-ins for Safari on Windows:[/b]

[CODE]http://www.apple.com/safari/download/plugins.html[/CODE]

Centilboy'um izninizle

Safarinin bu sürümüne uygun [b]Türkçe yama[/b] aşağıdadır.Arşivden çıkarın.Çift tıklayıp kurun.Varsayılan dizin C:\Program Files\Safari

dir.Farklı yere kurduysanız kurulumda bunu gösterin

İndirme adresi(125 kb) :

Please register to see this content.

Link to comment
Share on other sites

  • 1 yıl yıl...
  • Moderator

[center] [font="Book Antiqua"][size="4"][color="#0000FF"]Safari 5.1 (İngilizce)
Windows XP / Vista / 7[/color][/size][/font]


[img]http://i.imgur.com/wH8ne.png[/img]

[code]http://appldnld.apple.com.edgesuite.net/content.info.apple.com/Safari5/041-1605.20110720.QXBWy/SafariSetup.exe[/code]
[color="#000000"][b]Addons Safari[/b][/color]
[code]http://extensions.apple.com/[/code]

[/center]

Link to comment
Share on other sites

  • 2 ay sonra...
  • Moderator

[center][img]http://i27.lulzimg.com/7fbfa118c9.png[/img][/center][center][font="'Times New Roman"][size="3"][color="#8b0000"][b]Safari 5.1.1 | Eng[/b][/color][/size][/font][/center][center]
[/center][center][img]http://imgur.com/5EhsN.gif[/img]
[/center][center]
[/center][center][code]http://appldnld.apple.com/Safari5/041-2432.20111012.BCzhs/SafariSetup.exe[/code][/center][center][b][color="#0000ff"]Addons[/color][/b][/center][center][code]http://extensions.apple.com/[/code][/center]

Link to comment
Share on other sites

  • 1 ay sonra...
  • Moderator

[center][size=2][center][img]http://i27.lulzimg.com/7fbfa118c9.png[/img][/center][center][font="Times New Roman"][size="3"][color="#8b0000"][b]Apple Safari 5.1.2 Windows | Eng[/b][/color][/size][/font][/center][center]
[/center][center][img]http://imgur.com/5EhsN.gif[/img]
[/center][center]
[/center][center][code]http://appldnld.apple.com/Safari5/041-3230.20111128.Ju654/SafariSetup.exe[/code][/center][center][b][color="#0000ff"]Plugins[/color][/b][/center][center][code]http://www.apple.com/safari/download/plugins.html[/code][/center][/size][/center]

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...