Jump to content

Sandboxie Plus 1.13.4 / Classic 5.68.4


exit
 Share

Recommended Posts

Sandboxie v3.00.09

Protecting your Freecell statistics using Sandboxie may be a good idea when a less qualified player comes along, but you will probably want to play most of your games outside the sandbox. On the other hand, you may want to run your Web browser inside the sandbox most of the time. This way any incoming, unsolicited software (spyware, malware and the like) that you download, is trapped in the sandbox. Changes made to your list of Favorites or Bookmarks, hijacking of your preferred start page, new and unwanted icons on your desktop -- all these, and more, are trapped in and bound to the sandbox.

You could also try a new toolbar add-on, browser extension or just about any kind of software. If you don't like it, you throw away the sandbox, and start again with a fresh sandbox. On the other hand, if you do like the new piece of software, you can re-install it outside the sandbox so it becomes a permanent part of your system.

Download Soft

http://www.sandboxie.com/SandboxieInstall.exe[/CODE]

Download Patch

[CODE]http://rapidshare.com/files/46512329/Sandboxie.v3.00.09.Incl.Keymaker-EMBRACE.rar.html[/CODE]

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

  • 8 ay sonra...

Sandboxie 3.25

Sandboxie - Programların diske yazmasını engelleyin!

Sandboxie ilginç bir program, programları adeta farklı bir kutu içinde çalıştırıyor.

Diskten okumalarına izin veriyor ama diske yazmaya çalıştıklarında asıl yerinden farklı, geçici bir yere yazıyor, orjinal programınız ve dosyaları kesinlikle değişmiyor. Başta Internet Explorer, Firefox gibi tarayıcılar olmak üzere istediğiniz her programı çalıştırabilirsiniz. Spyware-malware benzeri zararlı yazılımlardan kurtulmak için birebir.

Link

http://rapidshare.com/files/105987240/Sandboxie_3.25_by_zarksentinel_warezscene.rar[/CODE]

Pass: warezscene.org

Link to comment
Share on other sites

  • 2 ay sonra...
  • 2 ay sonra...
  • 2 ay sonra...

Sandboxie v3.32

Yeni bir program denerken korkmanıza gerek kalmayacak. Sandboxie

Sandboxie'nin mantigini basitce söyle aciklayabiliriz, sisteminiz ile sabit diskiniz arasinda bir bölüm olusturup islemlerinize bu arada devam etmek yani bu kuracaginiz bir programda olabilir veya internette tarayiciniz ile gezinirken de olabilir yaptiginiz isleri sandbox icinde yaparsaniz bunlar asla hard diskinize kaydedilmiyor.

Bu resimde aciklanmis zaten mantigi, bu normal sistemin calsima prensibi,

Bu da Sandbox'in yaptigi is,

Tarayicinizi sandboxie icinde calistirip internette gezerken diyelim bir dosya indirdiniz ve dosyada da zararli var siz bunu eger sandbox icinde indirip calistirirsaniz o zararli hard diskinize ulasamaz cünkü sandbox onu hard diskinizden tamamen ayirmistir.

Internette isiniz bitipte sandbox'i kapatmadan önce icini temizlediginiz zaman indirdiklerinizin hepsi tamamen silinmis olacaktir.

Ayni sey sisteminizde calisan tüm program icin gecerli hepsi sandbox icinde calistirilabilir, bu programin mantigi bu ayni mantiga sahip baska yazilimlarda var (Buffer Zone gibi)

Ben kisisel olarak kullanma ihtiyaci hissetmedigim icin cok ayrintili bilgi sahibi degilim performansini da test edecek kadar kullanmadim ama umarim bir fikir verebilmisimdir.

Kum havuzu tekniğini kullanarak yazılımların bilgisayara kaydettiği verileri yönetmenizi sağlayan Sandboxie, gizlilik ve sistem sağlığı için pratik bir çözüm.

Bazı yazılımların sistemde sorunsuzca çalışmasını istersiniz; ama o an için yaptığınız ayarları veya girdiğiniz şifreleri kesinlikle hatırlamasını istemezsiniz. Ya da başka hesap açmadan sanal bir alternatif kullanıcı yaratmak için ne yapmanız gerekir? Sandboxie bu sorunlar için tam bir çözüm. Yaptığı iş, anlatırken oldukça basit; bununla beraber beraberinde getireceği uygulama zenginliği yüksek.

Nasıl Çalışır?

Yazılımın çalışma mantığı çok basit. Yazılımlar çalıştıklarında kurulu oldukları diskten veri okurlar ve kendi üzerlerindeki değişiklikleri diske yazarlar. Sandboxie ve benzeri uygulamalar ise burada devreye girer ve arada bir kum havuzu oluştururlar. Bu şekilde, diskten okunan veri önce kum havuzunda toplanır; sonra oradan okunur. Yazılan veri ise sadece kum havuzuna yazılır. Kum havuzunda olmayan bir veri talep edildiğinde ise yine gerçek kayıt alanından okunarak havuza taşınır.

Nasıl Kullanılır?

Sandboxie çalıştıktan sonra kendi menüsünden bu yazılım aracılığıyla çalışacak yazılımı seçmeniz yeterli. Bundan sonra çalışan yazılımla beraber aynı klasörler içinde işlem yapmak isteyen yazılımları Sandboxie'nin ana penceresinde görebilirsiniz. Burada görülen her yazılım aslında sabit diskteki gerçek veriler üzerinde değil, Sandboxie tarafından yaratılmış havuzdaki veriler üzerine işlem yapıyor.

http://kewlshare.com/dl/ca70ead002c0/Sandboxie.v3.32.Multilingual.Incl.Keymaker_ZWT.rar.html[/CODE]

Edited by entegre
Link to comment
Share on other sites

  • 1 ay sonra...

Sandboxie 3.34

FrontPageAnimation.gif

Program hakkında bilgiler:

Windows sisteminize kurdugunuz ya da denediginiz programlarin iz birakmadan silinmesi icin uretilmis bir yazilimdir. Program belirlediginiz bir klasoru sanal registry ve sanal disk olarak kullanir. Bundan boyle sisteminize kurdugunuz ya da denediginiz programlar sistemce okunur ama yazilamaz. Yazdigini sansa bile bunu sanal diske yazar. Bu sanal diskin kontrolu sizin elinizde olacagindan istediginiz gibi temizleyebilirsiniz. Boylece hem zarar veremez hem de kontrol sizin elinizde olur. ornegin sisteminiz icin bir arsivleme programi ariyorsunuz. ornek vermek gerekirse Winzip, Winrar, 7-zip vs. tum bunlari denemek icin kurdunuz. Ardindan begenmeyip kaldirmak istediniz ancak ne kadar kaldirsaniz bile sisteminizde iz birakir. Kendi loglarini, sistem dosyalarini ozellikle sikca birakir. Ama bir setup dosyasina sag tiklayip run sandboxed dediginiz anda sandboxie`nin sanal diskine kurulum yaparsiniz. O programin butun yararli - zararli dosyalari daha evvelden belirledigimiz sanal diske ve sanal registry`e kaydolur. Silmek istediginiz zaman delete sandbox deyip temizlik yapabilirsiniz. Boylelikle gercek sisteminize hicbir sey kaydedilmez.

Gülegüle kullanın.Saygılarımla

Rarlı Dosya boyutu:6.2 mb tır.

İndirme adresi:

Please register to see this content.

Link to comment
Share on other sites

resimpw3.png

powerssgy3.jpg

icerikpi7.png

Sandboxie v3.34

About Sandboxie - Tired of dealing with rogue software, spyware and malware? Tired of spending countless hours removing unsolicited software? Try Sandboxie. When you run a program on your computer, data flowsfrom the hard disk to the program via read operations. The data is then processed and displayed, and finally flows back from the progam to the hard disk via write operations. For example, if you run the Freecell program to play a game, it starts by reading the previously recorded statistics, displaying and altering them as you play the game, and finally writing them back to disk for future reference. Sandboxie changes the rules such that write operations do not make it back to your hard disk. The key component of Sandboxie: a transient storage area, or sandbox. Data flows in both directions between programs and the sandbox. During read operations, data may flow from the hard disk into the sandbox. But data never flows back from the sandbox into the hard disk.

If you run Freecell inside the Sandboxie environment, Sandboxie reads the statistics data from the hard disk into the sandbox, to satisfy the read requested by Freecell. When the game later writes the statistics, Sandboxie intercepts this operation and directs the data to the sandbox.

If you then run Freecell without the aid of Sandboxie, the read operation would bypass the sandbox altogether, and the statistics would be retrieved from the hard disk.

The transient nature of the sandbox makes it is easy to get rid of everything in it. If you were to throw away the sandbox, by deleting everything in it, the sandboxed statistics would be gone for good, as if they had never been there in the first place.

Protecting your Freecell statistics using Sandboxie may be a good idea when a less qualified player comes along, but you will probably want to play most of your games outside the sandbox. On the other hand, you may want to run your Web browser inside the sandbox most of the time. This way any incoming, unsolicited software (spyware, malware and the like) that you download, is trapped in the sandbox. Changes made to your list of Favorites or Bookmarks, hijacking of your preferred start page, new and unwanted icons on your desktop - all these, and more, are trapped in and bound to the sandbox.

You could also try a new toolbar add-on, browser extension or just about any kind of software. If you don't like it, you throw away the sandbox, and start again with a fresh sandbox. On the other hand, if you do like the new piece of software, you can re-install it outside the sandbox so it becomes a permanent part of your system.

Sandboxie intercepts changes to both your files and registry settings, making it virtually impossible for any software to reach outside the sandbox.

Sandboxie traps cached browser items into the sandbox as a by-product of normal operation, so when you throw away the sandbox, all the history records and other side-effects of your browsing disappear as well.

Changes in Version 3.34

New Features:

• Translation to French, contributed by Mr Anonyme.

• DropMyRights-like feature: Sandbox Settings > Restrictions > Drop Rights

• Colored borders feature: Sandbox Settings > Appearance

• Support for JAWS and Windows-Eyes: Sandbox Settings > Applications > Accessibility

Fixes:

• Performance improvements for sandboxed programs.

• A forced Internet Explorer displayed an Open/Save popup window, when an Internet shortcut icon was clicked. The Open/Save window no longer appears.

• Sandboxed Windows Explorer can "paste" files that were "copied" outside the sandbox.

• Fixed a problem that prevented sandboxed applications from switching to full screen on Windows Vista.

• Fixed a problem when running Windows Live Mail sandboxed on Windows Vista.

• And many other smaller issues were resolved.

downloadyj7.png

http://rapidshare.com/files/180100959/Sandboxie.v3.34.Incl.Keygen-05-01-2009-EMBRACE_2b.rar

http://depositfiles.com/en/files/fawu756bk

http://w19.easy-share.com/1903135719.html

Size:488 КB[/CODE]

sifredx2.png

[CODE]Password: www.2baksa.net

Sandboxie.v3.34.Incl.Keygen-05-01-2009-EMBRACE[/CODE]

Link to comment
Share on other sites

  • 3 ay sonra...
  • 2 ay sonra...

Sandboxie v3.38 (Sanal Disk Oluşturma Aracı)

svtc1c.png

Bilgisayarınıza inndirip kurduğunuz programların kötü niyetli yazılımlar içermesinden mi korkuyorsunuz?

İstemediğiniz bir yazılımı kaldırmak için çok mu fazla zaman harcıyorsunuz?

Sandboxie, istediğiniz programları tecrit edilmiş bir alan (kum havuzu olarak adlandırıyor) veya diğer bir tabiriyle bir çeşit sanal disk içerisinde çalıştırıp, bilgisayarınızdaki diğer programlar ve veriler üzerinde değişiklik yapmasını ve diskinize yayılmasını engeller.

Programın Sağladıkları:

# Güvenli İnternet Gezintisi: İnternet tarayıcınızı kum havuzunda çalıştırır. Böylece tarayıcınız üzerinden innDirdiğiniz yazılımlar da bu havuzun içinde kalır

# Gelişmiş Gizlilik: İnternette gezintiniz esnasında oluşan geçmiş kaydı, çerezler ve geçici internet dosyaları kum havuzunda tutulur ve diskinize yayılmaz.

# Güvenli E-mail: E-maillerinize ekli olarak gelen kötü niyetli yazılımlar kum havuzu içinde saklanarak diskinize yayılması önlenir.

# Sisteminiz Sağlam Kalır: Kuracağınız yazılımları tecrit edilmiş alanlarda hapseder ve dosyalarının diskinize yayılmasını önler. Böylece bilgisayarınızın zamanla yavaşlamasını engeller ve sürekli temizlik yapmanıza gerek kalmaz.

Download

Please register to see this content.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 ay sonra...
  • 1 ay sonra...

Paylaşımlarınız için teşekkürler, ancak win 7 64 bit yüklü sistemime kuramadım, araştırdığıma göre sadece 32 bit sistemlerde çalışıyormuş, bu programa alternatif, 64 bit sistemlerde de çalışan bir program önerebilirmisiniz.

Link to comment
Share on other sites

  • 1 ay sonra...
  • 1 ay sonra...
  • 2 hafta sonra ...
  • 2 hafta sonra ...
  • 2 hafta sonra ...
Sandboxie 3.44 Final Türkçe (Multilang)

1zpjxww.jpg

Program hakkında bilgiler:

Gülegüle kullanın.Saygılarımla

Rarlı Dosya boyutu:1.5 mb tır.

İndirme adresi:

Please register to see this content.

wın 7 64bit 'te çalışıyormu

saygılarımla

Link to comment
Share on other sites

  • 1 ay sonra...
  • Moderator
10wihar.png

Sandboxie 3.45.04 Beta Multilanguage (x86/x64) | 1.54 Mb


Bilgisayarınıza inndirip kurduğunuz programların kötü niyetli yazılımlar içermesinden mi korkuyorsunuz?
İstemediğiniz bir yazılımı kaldırmak için çok mu fazla zaman harcıyorsunuz?

Sandboxie, istediğiniz programları tecrit edilmiş bir alan (kum havuzu olarak adlandırıyor) veya diğer bir tabiriyle bir çeşit sanal disk içerisinde çalıştırıp, bilgisayarınızdaki diğer programlar ve veriler üzerinde değişiklik yapmasını ve diskinize yayılmasını engeller.

Programın Sağladıkları:

# Güvenli İnternet Gezintisi: İnternet tarayıcınızı kum havuzunda çalıştırır. Böylece tarayıcınız üzerinden innDirdiğiniz yazılımlar da bu havuzun içinde kalır
# Gelişmiş Gizlilik: İnternette gezintiniz esnasında oluşan geçmiş kaydı, çerezler ve geçici internet dosyaları kum havuzunda tutulur ve diskinize yayılmaz.
# Güvenli E-mail: E-maillerinize ekli olarak gelen kötü niyetli yazılımlar kum havuzu içinde saklanarak diskinize yayılması önlenir.
# Sisteminiz Sağlam Kalır: Kuracağınız yazılımları tecrit edilmiş alanlarda hapseder ve dosyalarının diskinize yayılmasını önler. Böylece bilgisayarınızın zamanla yavaşlamasını engeller ve sürekli temizlik yapmanıza gerek kalmaz.

1z178sl.png



or
Please register to see this content.

Link to comment
Share on other sites

  • 3 hafta sonra ...
  • 1 ay sonra...
  • semsibey changed the title to Sandboxie Plus 1.13.4 / Classic 5.68.4

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...