YILDIZAVCISI Posted November 17, 2016 Share Posted November 17, 2016 Selamunaleyküm arkadaşlar.Aralık ayının 3 ünde ttnet ile sözleşmem bitiyor memnun degilim hız düşürdüier.Kurban bayramında 10 gün internetimi kestiler hiçbir sebep yokiken arızayı yaptıktan 5 günsonra 2 gündaha internet kesildi.Kopmalar çok fazla oluyor.Hangi internet servisini tercih etmeliyim?.Kapatma dilekçesini tahüt gününe birgün kala versem cezai işlem uygulanırmı tahüt günü cumartesine gelmekte.Altyapı fiber yok bakır kablo var. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SoNKraL_ Posted November 18, 2016 Share Posted November 18, 2016 Dilekçeyi cuma verip pazartesi işleme konmasını söyleyebilirsin sözleşme bittiği için herhangi bir cezai işleme tabi tutamazlar en azından.TTnetten memnun değilsen uydunet(turksat) var,süperonline hani fiber istiyorum şu olsun şu fiyat aralığında olsun dersen uygun tarifeleride bulup ekleyebiliriz buraya Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
YILDIZAVCISI Posted November 18, 2016 Author Share Posted November 18, 2016 fiber alt yapısı yok.adsl bakır kablo internet var başka seçenek yok. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ratapan Posted November 18, 2016 Share Posted November 18, 2016 @YILDIZAVCISI servis sağlayıcıların hepsi aynı.Bi taraftan avantaj sağlıyorsa diğer bir taraftan bu avantajı sıfırlayacak bi şey yapıyor illa. Ben şu an vodafone adsl abonesiyim. Seçme nedenim sadece fiyat başka hiç bi farkı yok.Şuan ki tarife 16mbps 60 akn limitsiz fiyat 39 tl. Eğer tanıdık vodafone bayi çalışanı varsa rica et seni vodafone ailesine özel süpernetli yapsın sen de aynı fiyata al. Yoksa hepsi aynı. 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SoNKraL_ Posted November 18, 2016 Share Posted November 18, 2016 16 dakika önce, ratapan yazdı: @YILDIZAVCISI servis sağlayıcıların hepsi aynı.Bi taraftan avantaj sağlıyorsa diğer bir taraftan bu avantajı sıfırlayacak bi şey yapıyor illa. Ben şu an vodafone adsl abonesiyim. Seçme nedenim sadece fiyat başka hiç bi farkı yok.Şuan ki tarife 16mbps 60 akn limitsiz fiyat 39 tl. Eğer tanıdık vodafone bayi çalışanı varsa rica et seni vodafone ailesine özel süpernetli yapsın sen de aynı fiyata al. Yoksa hepsi aynı. Hepsinin aynı olmasının nedeni belli adsl tarifeleridne alayı turk telekomun altyapısını kullanıyor kısacası dolaylı yoldan hepsi aynı kapıya çıkıyor aslında ( Uydunet hariç) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
YILDIZAVCISI Posted November 18, 2016 Author Share Posted November 18, 2016 16mbps 60 akn limitsiz fiyat 39 tl. Eğer tanıdık vodafone bayi çalışanı varsa rica et seni vodafone ailesine özel süpernetli yapsın sen de aynı fiyata al. bu kampanya devam ediyormu tanıdık yok vodofonda rica etsem herhangi bayi elemanından.İnterneti 10 gün sebepsiz yere kesiyormu vodofon kopmalar oluyormu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
atlasgold Posted November 18, 2016 Share Posted November 18, 2016 TURKNET de tahütsüz 150 AKN hattının desteklediği max hız sabit telefon dan 1000 dakika her yöne hatta 1.kademe uluslararası sabit telefon görüşmeleri de 1000 dakikaya dahil, toplam 60 tl beğemezsen çık müşteri desteği iyi (bana göre)tavisye ederim. Please register to see this content. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ratapan Posted November 18, 2016 Share Posted November 18, 2016 44 dakika önce, YILDIZAVCISI yazdı: 16mbps 60 akn limitsiz fiyat 39 tl. Eğer tanıdık vodafone bayi çalışanı varsa rica et seni vodafone ailesine özel süpernetli yapsın sen de aynı fiyata al. bu kampanya devam ediyormu tanıdık yok vodofonda rica etsem herhangi bayi elemanından.İnterneti 10 gün sebepsiz yere kesiyormu vodofon kopmalar oluyormu. Hocam gidip bi deneyin şansınızı.Kampanya süreli bi kampanya değil sadece çalışanların kendileri ve yakınları yararlansın diye uygulanıyor.Bizim memlekette ttnet harici adsl abonesi olanlar çok az.Birazda bayi abone sayısını arttrımak için yakınları olmasa bile bu kampanyaya dahhil edebilirler sizi. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kamil80 Posted November 18, 2016 Share Posted November 18, 2016 süperonline ye bulaşma derim.Ben epey mağdur oldum.TTnet alt yapısını kullanıyor.TTnet geldi interneti bağladı süperonline yaklaşık 1 ayda bir modem gönderip interneti faaliyete geçiremedi.D smarta geçtim şu anda memnunum.Hepsi ttnetin alt yapısını kullanıyor ama ttnette nasıl bir pazarlama anlayışı varsa...Bezirgan gibi ttnet ofisine gidiyorsun sana öle bir pahalı fiat veriyorlar sanki adamların müşterisi değilsin.İptal ettirincede 66 tl dedikleri fiatı 41 tl ye kadar telefonda indirdiler.Ama ben kabul etmedim.D smarttan şimdilik memnunum ne taahüt ettilerse aynen uyguluyorlar. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
forjest Posted November 18, 2016 Share Posted November 18, 2016 Eşşeğe altın semer vurmuşlar eşşek aynı eşşek Hepsi aynı iyi denilen farklı isimdeki şirketlerde taşoron olarak ttnet alt yapısı üzerinden iş yapıyorlar kısaca birbirlerine mahkumlar alt yapısı kötü olan lokasyonlarda illaki ttnet yada bağlı olan farklı isimlerdeki alt yapılarını kullanan taşoron şirketler olmakta.Alt yapısı olmayan bağımsız şirketler varsa ve fiyat ve kaliteli hizmet veriyorsa ne ala ona geçilebilir herhalde şahsen bu aralar vodafone'nu çevremden ara ara duymaktayım nedir ne değildir iyi araştırmak lazım. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
34ero Posted November 18, 2016 Share Posted November 18, 2016 Bir saat önce, forjest yazdı: Eşşeğe altın semer vurmuşlar eşşek aynı eşşek Hepsi aynı iyi denilen farklı isimdeki şirketlerde taşoron olarak ttnet alt yapısı üzerinden iş yapıyorlar kısaca birbirlerine mahkumlar alt yapısı kötü olan lokasyonlarda illaki ttnet yada bağlı olan farklı isimlerdeki alt yapılarını kullanan taşoron şirketler olmakta.Alt yapısı olmayan bağımsız şirketler varsa ve fiyat ve kaliteli hizmet veriyorsa ne ala ona geçilebilir herhalde şahsen bu aralar vodafone'nu çevremden ara ara duymaktayım nedir ne değildir iyi araştırmak lazım. Aslında hepsi nerdeyse ttnet yapısı altında fakat uydunet yani Türksat alt yapısı olan yerler daha şanslı farklı bir alternatifi oluyor o da az bir bölgede var (kablolu tv alt yapısı kullanılıyor) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
FeritEtemSinBin Posted November 18, 2016 Share Posted November 18, 2016 vodafone ye bulaşma bir internet gitti 10 kere ttnet geldi bir kere vodafone gelmedi 1 ay internetsiz kaldık en son elektrikçi çağırdık bina daki kabloyu değiştittirdik Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tekserkan Posted November 18, 2016 Share Posted November 18, 2016 Bütün firmalar Türk Telekom un altyapısını kullanıyor ve bu firmaları bağlantısını bina girişindeki tt kutusuna kadar Türk relekom yapıyor.Diğer firmalar bazı bölgeler hariç abonelerinin arıza sorularını çözümleyemiyor.Çünki diğer x bir firmadan internet alığınızda ve bunun arızası olduğunda yine bina girişindeki tt kutusuna kadar telekom gideriyor fakat x bir firma olduğu için anlaşma gereği daire içi ve ankastre arızalarına bakmıyor ve abone x firmasından muhattap bulabilmek için uzun süreler bekliyor ve sonucunfda bir elektrikçiye yönlendiriliyorlar veya telekom ekipleri geldiğinde onlardan rica ediyorlar. Sizin bir arıza kaydı bildirin gidereceklerdir veya sorunun ne olduğunu sötleyeceklerdir.Eğer bina girişindeki tt kutusu sorunlu ise hangi firmadan internet alırsanız alın aynı sorunları yasarsınız. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bilalozdemir Posted November 18, 2016 Share Posted November 18, 2016 Netde dolaşırken görmüştüm bu yazıyı bi incele istersen işine yarayabilir. Alıntı Değerli ArkadaşımBenim sana nacizane tavsiyem eğer ikamet ettiğin binada kablo tv (türksat) varsa hiç düşünmeden uydunet alman. Aşağıda vereceğim linkteki pakete abone ol. Eğer film arşivi yapıyor isen ikinci linkte verdiğim hizmeti de kullan eğer aylık almak istersen 9 küsür tl, ama o hizmetide taahüdüne ekletirsen aylık yanılmıyorsam 4 veya 6 tl ye düşüyor. Ben o hizmeti de aldım. Normal paketimi gündüz kullanıyorum (indirme yapmadan) ama tüm indirmelerimi gece 00:00 dan sabah 09:00 arası yapıyorum (IDM yi programlıyarak) böylece gündüz kullandığım paketim hiçbir şekilde 3 mb düşmüyor ve fiyatıda bence çok iyi toplamda senin istediğin fiyatı geçmiyor.Aylık paket linkiEk (uyku yok) hizmet paketi linkiPlease register to see this content. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nadas21 Posted November 18, 2016 Share Posted November 18, 2016 Benimde sana tavsiyem Surnet taahüt yok Limit yok akn yok yeni nesil internet Please register to see this content. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SoNKraL_ Posted December 4, 2016 Share Posted December 4, 2016 On 18.11.2016 at 00:41, nadas21 yazdı: Benimde sana tavsiyem Surnet taahüt yok Limit yok akn yok yeni nesil internet Please register to see this content. aynen akn yokmuş SurNet 16 Mbps 150 TL. AKK (Adil Kullanım Kotası) Yok! Limitsiz, Kotasız ve Ayrıca Taahhütsüz! harika valla kaçırılmıcak fırsat 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
YILDIZAVCISI Posted December 4, 2016 Author Share Posted December 4, 2016 Surneti aradım doğuda işyerleri için şehrini hatırlayamadım yazamadim hizmet veriyorlar. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
yunusemre75 Posted December 4, 2016 Share Posted December 4, 2016 Ben doping adsl kullanıyorum 50 gb akk 8 mbps 12 ay tahaddütlü telefonsuz 49 tl 16 mbps istersen 53 tl benim altyapı 4 mbps desteklediği için 8 lik kullanıyorum. eğer telefozsuz ve uygun olsun dersen dopingi öneririm. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nadas21 Posted December 5, 2016 Share Posted December 5, 2016 (edited) SurNeT Şu anda en iyi hizmet veren internet sağlayıcı AKK (Adil Kullanım Kotası) Yok! Limitsiz, Kotasız ve Ayrıca Taahhütsüz! Ana Şubeleri Diyarbakır Merkezde Edited December 5, 2016 by nadas21 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
YILDIZAVCISI Posted December 5, 2016 Author Share Posted December 5, 2016 surnet in iç anadoluya internet hizmeti yokmuş. diyarbakır içi hizmet veriyorlar. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
oguzhan43 Posted December 5, 2016 Share Posted December 5, 2016 bu tarz firmalar farklı farklı isimlerle bi çok şehirde mevcut kablosuz internet ağı veriyolar bi ara bende niyetlendim ama kafama iki soru takıldı 1) karlı yağmurlu havalarda sıkıntılı olduğunu duydum; mümkünatı var mı olabilir neticede çatıya kablosuz alıcı takıyorlar görüş açık olmalı değilse sıkıntı özellikle interneti aktif kullanan işyerleri için 2) güvenlik; nasıl bir ip dağıtımı var tatmin edici cevap alamadım 3) anladığım sistem kontürlü gibi ay sonu şak diye kesilebilir ücreti önceden yatırmalısın dedim 1 ay deneyeyim beğenirsem devam ederim olmaz dediler bende eyvallah dedim ve vazgeçtim ttnetten devam 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
YILDIZAVCISI Posted December 5, 2016 Author Share Posted December 5, 2016 bugün vodofona anlaşma imzaladım 8mb 50gb 55tl olarak 7 işgününde açılır dediler.Hayılısı. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SoNKraL_ Posted December 6, 2016 Share Posted December 6, 2016 16 saat önce, YILDIZAVCISI yazdı: bugün vodofona anlaşma imzaladım 8mb 50gb 55tl olarak 7 işgününde açılır dediler.Hayılısı. İlginç normalde istinai durumlar olmadığı sürece 48 saat ila 72 saat (2-3 gün) içerisinde bağlıyorlar interneti Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
YILDIZAVCISI Posted December 6, 2016 Author Share Posted December 6, 2016 Bugün ttnet saha kontrol ekibi geldi hatta yanlış bağlantı var dediler hatta onay veremediler bende bu gece saat24te benim kapatma talebim uzerine kapatıldı hatta bir sorun yoktu hata olsa internet olurmuydu dedim.hatta onay vermediler anladığım kadar zorluk cikartacaklar.allah tez zamanda bu milleti ttnetten kurtarsin. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
YILDIZAVCISI Posted December 7, 2016 Author Share Posted December 7, 2016 ttnet hattaki interneti aralık 5 den beri i kesmedi benim faturaya günlük 3tl yazıyorlarmış aralık 5te ıslak imzaile kapattıgım internet ücretlerini benden alma hakları varmı aradıgımda kapatma işlemlerimin sürdügünü söylüyorlar.tükedici haklarına başvursam yardımcı olurlarmı?. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts