ques1 Posted January 29, 2017 Share Posted January 29, 2017 merhabalar annem için bir bilgisayar topladım ve şuanda gayet memnun fakat facebook üzerinden flash oyunlar ile vakit geçiriyor her ne kadar bilgisayar normal oyunları sorunsuz sıkıntısız şekilde oynatabilcek potansiyele sahip olsada flash oyunlardaki hareketleri nesnelerin çok ama çok fazla olması dolayısıyla hem ram hemde cpu ya yük bindirmesi yapıyor bu sorundan kurtulmak ve akıcı bir şekilde daha rahat oynayabilmesi için işletim sistemi önerisi istiyorum sizlerden linux windows vs hiç fark etmez en iyi seçenek ne ise tavsiyelerinizi bekliyorum pc özellikleri g41combo 8gb ram 256 bit 9600gt 1gb xeon x5460 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PisiLinux Posted January 30, 2017 Share Posted January 30, 2017 (edited) ????? Edited February 15, 2017 by PisiLinux 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SoNKraL_ Posted January 30, 2017 Share Posted January 30, 2017 sistem güzel linuxlu birşey yok ya Win 10 son sürüm kurun Opera kurun vpn-reklam engelleyiciyi açın üstünede bi adguard-https everywhere eklentilerini ekleyin daha sonra adguardtan şu ayarları mutlaka yapın Tüm filtrelere girip bende olduğu gibi filtreleri seçin filtreleri güncelle deyin güncelledikten sonra burdan çıkın Sevgili Anneniz sorunsuz ve hızlı birşekilde oyunlarını oynayacak mümkün olduğu kadar az reklam görecektir. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MrRush Posted January 30, 2017 Share Posted January 30, 2017 (edited) Gigabyte ise sorunlu bir anakart. Başka bir anakart almanı tavsiye ederim. Sorun anakartta çünkü. Aşırı işlemci ve ram tüketen bir anakart. Edited January 30, 2017 by dj sms 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
efe34 Posted January 30, 2017 Share Posted January 30, 2017 Bir saat önce, dj sms yazdı: Gigabyte ise sorunlu bir anakart. Başka bir anakart almanı tavsiye ederim. Sorun anakartta çünkü. Aşırı işlemci ve ram tüketen bir anakart. +1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ques1 Posted February 2, 2017 Author Share Posted February 2, 2017 yorumlar için teşekkürler hepsini dikkate alıcam kartı değiştirmem mümkün değil eldekiler ile bir şeyler çıkardım çünki w10a geçireyim en iyisi 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts