HARBİKIZ Posted March 20, 2017 Share Posted March 20, 2017 Arkadaşlar cam çaydanlık kullanan var mı alıp almamakta kararsız kaldım,ateşe dayanıklı mı alevli ateşe konuluyor mu? 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
goldfather1 Posted March 20, 2017 Share Posted March 20, 2017 ateşe dayanıklı olanları da var ama açıkcası tavsiye etmem...porselen den şaşma 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
yineben Posted March 20, 2017 Share Posted March 20, 2017 merhaba bosh kullanıyorum evet ateşe dayanıklı diyebilirim ama başka markalar, çin olanları bilmiyorum 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
HARBİKIZ Posted March 20, 2017 Author Share Posted March 20, 2017 1 dakika önce, yineben yazdı: merhaba bosh kullanıyorum evet ateşe dayanıklı diyebilirim ama başka markalar, çin olanları bilmiyorum herhangi bir tehlikesi yok yani.... 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
yineben Posted March 20, 2017 Share Posted March 20, 2017 yok, aynen fokur fokur suyun kaynadığını kapağı açmadan görebiliyorsunuz kalabalık bir aile yada çay çok içen biri değilseniz küçük boy almanızı tavsiye ederim 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
HARBİKIZ Posted March 20, 2017 Author Share Posted March 20, 2017 2 dakika önce, yineben yazdı: yok, aynen fokur fokur suyun kaynadığını kapağı açmadan görebiliyorsunuz kalabalık bir aile yada çay çok içen biri değilseniz küçük boy almanızı tavsiye ederim teşekkür ederim.. 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
efe34 Posted March 20, 2017 Share Posted March 20, 2017 (edited) Cam çaydanlık susuz kalmadıkça sorun olmaz. Pet şişede bile su kaynatılabilir. kampta yapıyoruz Please register to see this content. Edited March 20, 2017 by efes34 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
oguzhan43 Posted March 20, 2017 Share Posted March 20, 2017 42 dakika önce, efes34 yazdı: Cam çaydanlık susuz kalmadıkça sorun olmaz. Pet şişede bile su kaynatılabilir. kampta yapıyoruz Please register to see this content. zorda kalmadıkça tavsiye etmem plastik=kansorejen madde ısıyla bu oran artar plastik petlerle sıcak şeyler önermem 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaDLoCK Posted March 20, 2017 Share Posted March 20, 2017 Cam çaydanlığın kırılma riski yokmu olurdu düşer yere filan kırılırsa kötü olur. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts