Jump to content

Bi yaşıma daha girdim


onder

Recommended Posts

Kulaklarınızı yi AÇın ve Dinleyin. Millet oyunu kullandı ve halkın çoğunluğu belli bir parti üzerinde seçim kıldı. Bundan ötesi warsa söleyin bu anketmiş bilmem neymiş vs vs gibi şeyler söylentiden ibaret şeyler gelin bide gerçeklere bakalım :)

Link to comment
Share on other sites

bu tür motorlara bot adını veriyoruz. Botlar programlandıkları tarzda sitelere girip içinde kelime geçen nesnelere tıklayabilir. Mesela geçenlerde youtube için böyle birşey çıktı. Kendi videosuna proxy gerezerek tıklatan bir sanatçımız vardı. Bunları yazmak zormu? Hayır çok kolay program parçacıkları. Bu demek değildir ki bu olay gerçektir sadece doğruluğu mümkün olabilecek bir olay. Mesela google bot vardır google il ilgilenen arkadaşlar bilir. Sayfaları tarar. Eğer sayfada meta taglerinde tekrarlayan kelimeler varsa o siteyi yasaklar.

Sitede siyasi konular konuşmak yasaktır. Siyasi tartışma başlatmayın. Başlatmaya meyilli olan postlarınızı editleyin.

Link to comment
Share on other sites

Kulaklarınızı yi AÇın ve Dinleyin. Millet oyunu kullandı ve halkın çoğunluğu belli bir parti üzerinde seçim kıldı. Bundan ötesi warsa söleyin bu anketmiş bilmem neymiş vs vs gibi şeyler söylentiden ibaret şeyler gelin bide gerçeklere bakalım :D

haklısın türk halkı pozisyon almış durumda maalesef...

Link to comment
Share on other sites

Moderasyon tarafından editlenmiştir.

bu mesajda (ve aslında diğer birkaçında daha) siyasi içerik mevcut. Forum kurallarımıza göre konunun kilitlenmesi gerekmiyor mu ya da mesajların editlenmesi.

Seçimler için birşey söylemeyeceğim imzamın ilk kısmı yeterli diye düşünüyorum :D

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...