Jump to content

Öðretmenin Pantolonunu Ýndirdiler


Sisyphos

Recommended Posts

Mynette biraz önce gördüðüm haber buyrun B) aðlasakmý gülsekmi yazýk bize yaa B)

okulskandal.jpg

Bazý okullarda öðretmenleri aþaðýlayan görüntülerin internette ve televizyon ekranlarýnda yeralmasýnýn ardýndan Adana'da da ilginç bir görüntü ortaya çýktý.

Adana'daki öðrencilerin cep telefonlarýndaki bir görüntü öðrenci terörünün okullardaki boyutunu bir kez daha gözler önüne serdi.

Cep telefonu kamerasýyla çekilen görüntüde sýrtý dönük þekilde tahtaya yazý yazmaya çalýþan öðretmenin ardýndan gelen sýnýftaki öðrencilerden biri öðretmenin pantolunu indirip yerine kaçýyor.

Sýnýftaki öðrencilerin kahkahaya boðulduðu anda pantolonunu geri çeken öðretmen kendisine eþek þakasý yapan öðrenciyi kovalýyor

Kaynak & Video : http://haber.mynet.com/detail_news/?mainPage=1&which=summary&type=Flash2&id=X1160053338453&ref=haberHome&ref2=1&date=05Ekim2006

Link to comment
Share on other sites

Bir öðretmen olarak çok aþaðýlayýcý bu türden hareketlerin medyada niteliksiz bir þekilde neþredilmesini kýnýyorum.Nereye varmaya çalýþýyolar bu da çok düþündürücü ve çok yazýk.Ne diyeyim medyaya malzeme kalmamýþ yada medyanýn etik deðerleri çok ciddi erozyana uðramýþ diye düþünüyorum.

Link to comment
Share on other sites

utanýlmayacak bir þey deðil ki.bence medyaya malzeme lazým bir þeyleri unutturmak için ve öðrenciler ile öðretmenleri kullanýyorlar. internetteki bu tip video sayýsý hiç de az deðil.

Link to comment
Share on other sites

Bir öðretmen olarak çalýþtýgým yerdeki öðrencileri "Melek" olarak deðerlendiriyorum bunlarýn yanýnda.. Siz siz olun toplantýlarda mutlaka bu tür konulara deðinin. Telefonun kesinlikle tüm okullarda yasaklanmasý þart artýk özellikle kameralý ve resim çeken cinsleri. Ýnsanlar bu tür videolardan habersizken ve videolar seneler öncesine aitken þimdilerde yapýlýyor olarak gösterilmesi hoþ deðil. Ayrýca öðrencileri tekrardan bu yola iteceðini düþünmeden edemiyorum... Tv de yayýnlanmadan önce bu tür videolarý zaten internetle ilgilenen insanlar olarak biliyorduk bir gün TV ye çýkacaðýda belliydi...En önemlisi: Yazýk ki o duruma düþen öðretmenlere, ve yazýklarýn en büyüðü o öðrencilere........ :huh:

Link to comment
Share on other sites

Öðrenciler konuþtu: Özür diliyoruz

"Öðretmene öðrenci terörü"nün aktörleri olan iki eski Haydarpaþa liseliyi SABAH buldu ve konuþtu.

ÞÝMDÝ ÜNÝVERSÝTEDE

ÝTÜ'de okuyan Hakan Uðurlular: Ýngilizce öðretmenimiz Vedat Varol'la samimiydik. Bize kýzmaz diye ona þaka yaptýk. Dozunu kaçýrdýk.

Yýldýz Teknik'te okuyan Osman Kýlýnç: Ýki yýl önceki görüntüleri internette yayan kiþiyi araþtýrýyoruz. Vedat Hoca'dan özür dilerim.

Olay öðrenciler: Þaka yaptýk dozu kaçtý özür dileriz

Ýnternette yayýnlanan ve bir anda gündeme damgasýný vuran Haydarpaþa Lisesi'ndeki "öðretmene kötü muamele" olayýna adý karýþan öðrenciler: Þaka yapmýþtýk ama dozu kaçtý. Çok üzgünüz. Hocamýzdan özür dilemek istiyoruz.

Ýstanbul-Haydarpaþa Lisesi'nde yaþanan ve Türkiye'nin gündemine oturan "öðretmene terör" olayýna karýþan öðrenciler, SABAH'a konuþtu. Öðretmene yaptýklarý eziyetin görüntülerinin yayýnlanmasý karþýsýnda þoke olduklarýný belirten öðrenciler, bütün Haydarpaþa Lisesi camiasýndan özür diledi. Olayýn kahramanlarýndan biri olan Hakan Uðurlular, "Bütün Türkiye bizi o görüntülerimizle izledi. Türkiye'nin en köklü okullarýndan biri olan Haydarpaþa Lisesi'nin bu yüzden yanlýþ algýlanacak" derken görüntülerin iki yýl önce, eðitim yýlý sonunda çekildiðini hatýrlatttý.

'O ARKADAÞI ARIYORUZ'

Hakan Uðurlular þunlarý söyledi: "Sýnýfýn büyük çoðunluðu okula gelmiyordu. Bu tür þakalar yýl sonunda hep yapýlýr. VedatOsman KýlýnçVarol en çok sevdiðimiz öðretmenimizdir. Sýnýf olarak onunla çok iyi anlaþýrýz. Nerede görsek bir birimize sarýlýrýz. Onun dersinde böyle bir þaka düzenledik. Ama þakanýn dozunu biraz kaçýrmýþýz. Görüntüleri izlerken bu durumu daha rahat gözledim. Hocamdan özür diliyorum." Görüntülerin çekilmesinden ve yapýlan þakalardan okul yönetiminin haberi olmadýðýný söyleyen Hakan Uðurlular hiçbir disiplin cezalarý olmadýðýný belirterek þunlarý anlattý: "Bizler baþarýlý öðrencileriz. Yüksek puanlarla Haydarpaþa Lisesi'ne girdik. Lise hayatýmýz boyunca hiçbir disiplin cezamýz yok. Vedat öðretmenimizle de böyle bir iliþkimiz vardý. Onun bize kýzmayacaðýný bildiðimiz içinÝZLEYÝNCE ÞOK OLDUK... Olaya adý karýþan öðrencilerden Ha-kan Uðurlular: Sýnýfýn yüzde doksanýçok iyi okullarý kazandý. Baþarýmýzýnbu olayla gölgelenmesi çok yazýk.bu þakayý ona yaptýk. Fakat þaka dozunda kalmadý. Bir arkadaþýmýz ise olayýn görüntülerini çekti. Ýki yýl sonra baþka bir arkadaþýmýz görüntüleri yayýna vermiþ. Biz þimdi onu arýyoruz."

'GÝDÝP ELÝNÝ ÖPECEÐÝM'

Yýldýz Teknik Üniversitesi Ýnþaat Mühendisliði bölümünde okuyan bir diðer öðrenci Osman Kýlýnç da görüntüleri internete veren arkadaþlarýný aradýklarýný söyleyerek, "Öðretmenimiz yaptýðýmýz þakaya uydu. Ortaya þok edici bu görüntüler çýktý. Bu görüntülerin internette kullanýlacaðýný hiç düþünmedik. En yakýn zamanda elini öpmeye gideceðim. Bütün Türk halkýndan da özür diliyoruz" dedi.

Yaþar ÖZAY - HABER MERKEZÝ

Kaynak :

Please register to see this content.

Link to comment
Share on other sites

bu vidoyu ben görmüştüm çokça önce. nerde? bilmiyorum..

Öğrencilerin edepsizlikleri bir tarafa... bu medyanın y**********n da ileri gelen çokça problemi çekmekteyiz.

Sunuş biçimi olarak bi b**a yaramayan, aba altından sopa gösteren, aklı sıra gözdağı veren, biyerlere mesaj gonderen, haberleriyle satın alan ve satan, zevzekçe adice, starca, kanal d ce, atv ce, i****e ali kırcaca, satılmış birandca ve o cafcaflı ekranların vitrininde gördüğünüz, herkes. kelimenin tam anlamıyla dümen suyuna girmiş, bir b**a yaramayan (hadi uluengin gibi taksiciyi, bunu yazar yapacam köşeye deyip yazar yapan, ve siz yani bize de kaltie diye yutturan) ertugrul özkök denen patronunun k****ı yalamaktan daha iyi bir işi de beceremeneynler.

işte biz buna medya diyoruz.

özür dilerim.

Ama bu medyaya sinirimden ve nefterimden dayanamıyorum...

Ayrıca bu haber kanallarının ve bunların k**ı olan gazetelerin "sansasyon" diye nitelendirdikleri şeyleri forumlar "haber" diye yazılmasını, hatta bunun üzerinde yorum yapılmasını sadece boş bir z********n ürünü olarak addediyorum.

Haber doğru da olabilir, yorumu da % 100 tutturmuş da olabilir. Ama bunlar i******ir. haliyle her zaman i***e kalacak ve her an i ***lik yapmaya hazir ve nazır bir şekilde ve içlerindeki pisliği kusmayı bekleyeceklerdir.

Bu habere bu yazı

bu yazıya banned.

:huh:

Link to comment
Share on other sites

  • 3 hafta sonra ...

özür dilemek ne iþe yarar ki yada özür nedir?birþeyi yapýosan özür dilemeyeceksin bu olay o an istem dýþý bir olay deðil.oke zamanýnda bizde çok çektirdik öðretmenlere ama bu kadarý cidden fazla.. :D bunlardan bi kaçýný cumhuriyet meydanýnda sallandýrcan bak bi daha oluyomu :D

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...