Jump to content

Eski sevgiliden arkadaþ olur mu?


mavikiz

Recommended Posts

olur

Cýk Cýk Cýk

ESKÝ SEVGÝLÝDEN ARKADAÞ OLUR MU?

"Arkadaþ kalalým..." sözü, her ayrýlýk konuþmasýnýn bir numaralý süsüdür. Üstelik insanlar bunu yetiþkin olmakla, olgun olmakla da özdeþleþtirir oldu. Bana sorarsanýz kazýn ayaðý öyle deðil. Eski sevgilinizi hayatýnýzdan çýkarmadan normal bir yaþam sürdüremezsiniz. Ýki dakika delikanlý olmak lazým hayatta.

Her ne kadar herkesin, özellikle de "ayrýlalým" diyenlerin ortak dileði olsa da, ayrýlýklar genellikle pek eðlenceli þeyler deðildir ve çoðu zaman kanlý geçer. Köprüler atýlýr, cephanelikler uçurulur, eþyalar kolilere doldurulur, mektuplar kuryeyle geri yollanýr v.s. Elimizde genellikle bir kalp kýran, bir de kalbi kýrýlan vardýr. Kalp kýran taraf, uzun zamandýr aðzýndan çýkarmaya çalýþtýðý bakladan kurtulmanýn sevinciyle alemlere tsunami (dev dalgalar) gibi akarken, kalbi kýrýlan ise haftalar, aylar boyunca acýlara boðulur, arkadaþlarýnýn beynini ütüler, ailesiyle yaþýyorsa aile fertlerinin sinir sistemlerini zedeler. Birlikte bir sürü güzel þey paylaþtýðýnýz biriyle ayrýlmak çok zor iþtir nitekim.

Bu arada ayrýlýk konuþmalarýnýn hemen hemen tamamýnda "hayatýndan çýkmak istemiyorum", "arkadaþ kalabilir miyiz", "sen mükemmel bir insansýn, seni kaybetmek istemem" gibi dünya populasyonunun hemen hemen tamamý tarafýndan kullanýlmaktan aþýnmýþ laflar sarf edilir. Bunlar bazen karþýndaki kendini iyi hissetsin diye baþvurulan titrek iyi niyet sözleri, bazen son derece içten gelen birer dilek, bazen de terk edilen kiþinin saðladýðý her türlü avantajdan bir þekilde faydalanmaya devam etmek için sapýlmýþ yan yollardýr. Ama gerçekte insan eski sevgilisiyle arkadaþ kalamaz. Tabii ki istisnalar vardýr ama bunlar adý üzerinde birer istisnadýr ve herkesin bildiði gibi istisnalar kaideleri bozmaz... :mellow:

Link to comment
Share on other sites

Zamanýnda iyi þeyler yaþanmýþ olabilir ama kesinlikle ayrýlýktan sonra iyi þeylerin yaþanmasý mümkün olmayacaktýr. Her defasýnda insanýn aklýna gelecek eski yaþadýklarý. Çok yazýk. Ýnsanda psikoloji kalmaz.

"Ateþle barut yanyana durmaz" derler ya.

Çünkü onlar hala birbirleri için ateþ ve barutturlar..

Yok Abicim Ben Hayatta Yapamam

Link to comment
Share on other sites

  • 2 hafta sonra ...

ben yaptým oldu demek isterdim ama olmadý :) sorunun daha ilginç yanýtlarý için

Please register to see this content.
bakabilirsiniz...

özellikle dördüncü entry deli biþey...

Link to comment
Share on other sites

  • 1 ay sonra...

beraber uyudugum optugum sarýldýgým dertlestýgým kalbýmýn duracak gýbý carpmasýný saglayan býrýyle arkadas kalabýlecegýmý sanmýyorum..yok yok ýmkaný yok..kafayý yerým..ayrýlýnca da yerým arkadas kalýrsak daha bý yerým ;)

Link to comment
Share on other sites

  • 4 hafta sonra ...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...