Jump to content

Bu Vİdeo Olay Yaratti


isoforzabjk

Recommended Posts

Bu "cep telefonu deneyi" bilim dünyasını karıştırdı... Cep telefonun tümor ve kansere neden olmasının tartışıldığı son günlerde büyük bir tartışma başladı. İçinde mısır tanelerinin bulunduğu kabın yanına bir cep telefonu konuyor. Cep talafonu çalmaya başlayınca, mısır taneleri de patlamaya başlıyor. İnsanın inanmakta zorlandığı bu görüntüler bilim dünyasında da büyük yankı uyandırdı. Şimdi görüntülerin gerçek olup olmadığı tarışılıyor.GERÇEKTEN ÇOK İLGİNÇ

http://video.eksenim.mynet.com/erayege95/Cep_Telefonu_Etkisiyle_Misirlar_Patliyor/145637/

Link to comment
Share on other sites

Enteresan mısır patlatma makinası...Bilim dünyası bu video ile yankılanacaksa hiçbirşey bilmiyor demektir.Şu kadar var ki, bazı bilim adamları çıkıp cep telefonu kullanmanın bir gün yasaklanacağını söylüyorlar.

Link to comment
Share on other sites

valla ben haberi okuduktan sonra deneyimi yaptım ama patlamadı mısırlar hayallerim yıkıldı.bilimsel bir deney yapacağım diye ama hevesim kursağımda kaldı bayada çaldırdım olmuyo arkadaşlar.

Link to comment
Share on other sites

Akıl var mantık var bir mikro dalga fırın mısır patlatabilmek için 1kw civarında güce ihtiyaç duyuyor, cep telefonu 0,005wattlık piliyle sinirden mi patlatacak mısırı :)

Link to comment
Share on other sites

Buda haberin devamı :

İnternet dünyasında büyük bir infial yaratan görüntülerin bir ABD şirketinin reklamı olduğu ortaya çıktı. Bluetooth ve kulaklık üreten şirketin videoyu cep telefonunun kulaklıkla kullanılmasına dikkat çekmek için koyduğu belirtildi.

Link to comment
Share on other sites

Onu bilmem ama aliminyum folyonun alev aldığı doğru...

Tartışıyorlar 8 yıldır! Kendiniz deneyin. Bir teflon tavanın içerisine (ortalık yanmasın diye) aluminyum folyo serin içerisine fırça ile benzin sürün ve folyoyu buruşturup top haline getirin ve yanına cep telefonunu koyun (10 cm yeterli) sonra cep tel. durmadan arayın ve bekleyin. Eğer folyo alev alıyorsa cep tel. kanser yapar.... bla bla bla vs. vs. denemesi bedava :)

FAKE BUNLAR INANMAYIN...

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...