Jump to content

Antivirüsler


mycell2520

Recommended Posts

  • Replies 53
  • Created
  • Last Reply

Size Kaspersky İnternet Security 8.0.357 yi öneririm.Şu an kullanıyorum.Biraz sinir bozucu.Ama bir programı açmak istediğinde(1 kez oluyor bu) mutlaka denetiminden geçiyor.Riskli bulursa sizi uyarıyor.2.0 işlemci ile kullanıyorum.Bilgisayarımızı zorlamadı.O olmaz diyorsan NOD32 Smart Security.İnternet için mutlaka İnternet korumalı olsun.Saygılarımla

Link to comment
Share on other sites

öğretmenim okulumdaki bilgisayarı nod 32 internet security kendi laptop uma da kis 2009 u kurdum. nod 32 ile flash belleklerden silemedğim bi dünya virüs kis 2009 ile sildim. kaç senedir kaspersky kullanıyorum ve bilg virüs bulaşmadığını söylemeye bilirim.

Link to comment
Share on other sites

Avast' ı kullandım Bilgisayarıma Bir Virüs bulaşmıştı Bir Türlü Silemedi Nod32 Sildi. Avast Yanlış Uyarı Verebiliyor Bilginize. Kaspersky'a Gelince Bilgisayarımda Nod32 ve Avast Vardı. Denemek İçin K.İ.S. Kurdum Bilgisayarımı tarattım inanırmısınız. System Volume Information da VE dosyalarda 1000 üzerinde virüs Buldu. Diğerler Virüs Prog. kullanmadım MacAfee, Bitdefender Norton Vs. Kullandıklarımın İçinde En İyiri Kapersky İnternet Security. İkincisi Nod32 3.0.657

Link to comment
Share on other sites

Dikkat ederseniz sevgili arkadaşlarım şu an populer antivirüs programların hepsi avrupa veya rus menşeli peki neden:) çünkü dünün önemli hacker ları şu an meşhur antivirüs şirkrtlerinde bulunmaktadırda ondan diğer bir değişle zararlı yazılımların kaynağı genellikle rus ve alman menşeilidir.Yani demek istediğim şu an hangi antivirüs programını kullanırsanız kullanın ama yeterki alman veya rus yazılımı olmasına özen gösterin derim.Karspersky evet çok başarılı ama yazılımında yeterince assembly kodları kullanılmamakta bu yüzden sistemi çok zorlamakta nod32,avira vede avast olsun bunlar assembly kodlarına oldukça ağırlık vermekte işte bu yüzden sistemi fazlaca dar boğaz yapmamakta ben hepisini kullandım hepisinin + ve - leri var birbirlerine göre ama avira son dönemlerde hakkiten çok başarılı buluyor ve onu kullanıyorum bu bağlamda benim tavsiyem avira premium security suite olacaktır.

Link to comment
Share on other sites

:D :D :D Nasıl oluyorsa Avastı her kurmam da Hemen truva atı buluyor....Ve nedense dahada hiç virüs bulamıyor.

Kaspersky İnternet Security hepsine bedel bence...

Nod 32 de durup durup flashımı virüs olarak tanıyor. :D

Link to comment
Share on other sites

bütün antivirüsleri kullandım sayılır hiçbirine tam olarak güvenilmez.ama diyebileceğim en iğrenç antivirüs programı avast norton kasper nod32 kullanılabilecek olanlar bence.ama yanlarına spyware programıda kurmak lazım.

Link to comment
Share on other sites

Bence Mac Osx kullanın yazılan tüm virüsler Microsoft patentli yazılımlar için o yüzden virüsler Mac osx de calısmaz bence en kolay cozum yolu virüsten dert yananlar için.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 hafta sonra ...

YA ARKADAŞLAR YOK ONU TEK GEÇERİM DE BUNU KURMADA DİYECEĞİNİZE NOD 32 NİN KATILIMSIZ TÜRKÇE VE 50 YILLIK SÜRÜMÜNÜ KURUNDA ANTİVİRÜS NEYMİŞ GÖRÜN.BEN KASPERSKİDEN YILLARCA VAZGEÇEMEYEN BİRİYDİM.NOD 32 YEDE HİÇ SICAK BAKMIYORDUM.AMA MAKİNEDE ANTİVİRÜS OLDUĞUNUN BİLE FARKINDA OLMUYORSUNUZ VE GEÇEBİLEN VİRÜSTE OLMUYOR.KASIYOR DİYE GENELDE HİÇ KULLANMIYORDUM AMA NOD 32 ANTİRÜSLERDEN ÇOK FARKLI BİRŞEY.ONUN ADI FARKLI BİRŞEY OLMALI BENCE.

Link to comment
Share on other sites

KIS 2009 Kullanıyorumm Bence En iyilerinden

Avri Premium da cok iyi

Nod32 yi sadece sistemi yavas bilgisayarlara kuruyorumm .. mecburen Pek iyi bir antivirus programı degil bence...

Antivirus Programının Virusu Buldugu Kadar Temizlemesi De Cok onemli bunu Nod Beceremiyor..

Ama Unutmamak Lazım Hicbir Antivirus Programı %100 Güvenlik Saglayamaz Sadece Oluşa Bilecek Riski Düşürüyorsunuz.. Kullanıcı Öküzse Yapacak Birsey Yok..

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.


×
×
  • Create New...