Jump to content

Uydunet Ile Son Sürat Internet


kayhansel

Recommended Posts

Türksat A.Ş., kablo platformu altyapısında yaptığı yatırımlarla yeni bir marka üretti ve internet kullanıcılarına 20 Mbps gerçek hızı, UYDUNET markası ile vermeye başladı.

0910_uydu_590.jpg

Uydunet, 20 Mbps’e varan gerçek hızlarda güvenli interneti çok ekonomik koşullarla kullanıcıların hizmetine sunmaya hazırlanıyor.

Sistem, Türkiye’de 21 ilde gerçek internet hızını, mesafe ve doğa koşullarından etkilenmeden 20 Mbps’ye kadar çıkardı. Uydunet, abonelerine 512 Kbps’den 20 Mbps’ye kadar on farklı hız seçeneği sunuyor. Türksat kablo platformunun dijital sisteme geçişiyle birlikte internet hizmetlerinde arıza oranları en aza ineceği gibi, aboneler tercih ettikleri hızdan tam olarak yararlanabilecekler.

Ekonomik İnternet

Uydunet hizmetlerini alan aboneler, ihtiyaçları oranında kullandıkları kadar fatura ödeyecekler ve böylece kendileri için en ekonomik interneti tercih edebilecekler. 6 saatte bir, güncel kota kullanım bilgilerini www.uydunet.net sitesinden takip edebilecekler.

Uydunet aboneleri, 512 Kbps kotalı internet hizmetini 10 YTL’ye alabilecekler. Hız tarifelerine göre limitsiz internet ücretleri ise şu şekilde:

512 Kbps (19 YTL),

1024 Kbps (39 YTL),

2048 Kbps (59 YTL),

4 Mbps (79 YTL),

6 Mbps (119 YTL)

Uydunet, kurumsal abonelerine yönelik olarak 8 Mbps, 10 Mbps, 12 Mbps, 16 Mbps ve 20 Mbps hızlarda da ekonomik kurumsal çözüm fırsatları sunacak.

Güvenlik seviyesini kendiniz belirleyin

Abonelere internette isteğe bağlı olarak üç farklı güvenli hizmeti de sunuluyor. Düşük, Orta ve Yüksek düzeydeki güvenlik ve filtreleme seçeneklerini aboneler yine kendileri belirleyebilecekler. Aboneler tercih edilen güvenlik sistemini, kendilerine tahsis edilmiş olan kullanıcı adı ve şifre ile www.uydunet.net internet adresinden istedikleri anda devre dışı bırakabilecek ya da devreye alabilecekler.

Temiz internet hizmetinden faydalanmak isteyen aboneler bilgisayarlarına bir yazılım yüklemelerine gerek kalmadan, antivirüs, e-posta filtreleme ve zararlı içerik filtreleme imkanlarından da faydalanabilecekler. Uydunet için 444 0 126 numaralı çağrı merkezine, Türksat ve anlaşmalı PTT merkezlerine başvurulabilecek.

KAYNAK cnet

http://cnetturkiye.com/cebit/113-cebit/1530-uydunet-ile-son-surat-internet[/CODE]

Link to comment
Share on other sites

sen 50 milyon vermiyorsun ki çünkü 1 tan mb düşük limitsiz bağlantı kalmadı.onlarında 19 ytlye vermeleri çok normal 512 yi.ben superonlineda iken 1mb limitsiz 42 ytl veriyordum ki uydunetde bunun yarısını zaten 19 ytlye veriyor.belki tek bi yararı olabilir.teknoloji olarak adslden daha iyi olduğu için (yada ben öyle tahmin ediyorum) ping süreleri daha az olur ve netde daha hızlı sörf edebilirsiniz.onun dışında belki upload hızı daha yüksek olur.

onun dışında yeni internet alıcaklar için , limitsiz kullanıma alternatif alternatifler çoğaldı.

Link to comment
Share on other sites

ya beyler bu evde tel olmadan çekebiliyormuyuz ?

kendi sitsinde araşırma yapmak lazım

Evet Ben bu konu hakkında geniş çaplı bi araştırma yaptım. TV ye soket kablosundan bi tane modeme takılıyor ama bunun DİCSİS.2.0 destekli olması lazım yani bizim kullandığımız adsl modemleri desteklemiyor. Guclu alt yapısı ve fiber optik kabloları ile kesilme 0 indirilmistir ve internet hızı gercektir sallama deildir sorularınız icin bana ulasabilirsiniz

İste soylenen 21 il

http://www.uydunet.net/online/abonelik.php[/CODE]

Link to comment
Share on other sites

TTNET' Rezaletinden Kurtulalım Artık Ttnet devri kapacak uydudan bağlantı daha kesintisiz Jilet Gibi.

:D

yaw bu bızım bıldıgımız hanı her yerde olmayan hatta olan yerlerınde her sokagında olmayan kablo net be bene uydu muydu deyınce bıze uyar zannettım bızım asagı mahahllede var bızım mahlale de yok :D adına bakıp aldanmayın uyduyla muyduyla alakası yok uydurmuslar :)

Link to comment
Share on other sites

bu internete abone olmak için kablolu tv aboneliği gerektiriyor mu? ayrıca bu bağlantı için modem veya benzeri bir alete ihtiyaç var mı. kota miktarı ne ? kota aşıldığında ödenecek miktar mb başına yada gb başına ne kadar? bilen arkadaş var mı. siteyi inceledim bu konular da bir bilgi yok. ayrıca bu kablo net ten farklı bir firma gördüğüm kadarıyla. kampanyalar bile farklı çünkü

Link to comment
Share on other sites

şimdi bi yorum okudumda onu aktarim dedim. Adamın arkadaşı Uydunet almış ee tabi kış geldiği için kar yağmış telefonda arkdaşına buz ve karları temizlediğini ve internete o yüzden giremediğini söylemiş. Isıtmalı çanak çıkarsa güzel olur aslında :clapping:

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...