Jump to content

Windows Zaralı Yazılım Hatası!...


bjkliadam
 Share

Recommended Posts

Herkese merhabalar, 

Daha önce almadığım hatalar alıyorum, buradan ve bunun gibi sitelerden indirdiğim program veya oyunları kurduktan sonra crack yapmak için ilgili dosyayı açtığımda "bu dosya zararlı uygulamalar içerdiği için kaldırılmıştır (silinmiştir)" diye bir uyarı alıyorum ve kendi kendine siliyor. Defender'e Windows özelliklerini aç-kapadan kapattım olmadı, reg edit!ten yaptım olmadı, birde yanlış hatırlamıyorsam gedit olması lazım oradan da yaptım gene olmadı. Antivüris veya spy programım yok. bunu nasıl düzeltebilrim yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden teşekkürler. Son 2 veya 3 aylık güncelleştirmeleri kaldırayım istedim onuda beceremedim. Kaldırıyorum, bilgisayarı kapatırken yeniden yüklüyor. Güncelleştirmeleri kapattım genede yüklüyor. Beni bu dertten kuratacak arkadaşlara şimdiden çok çok teşekkür ederim. Derdime bir çare.

Link to comment
Share on other sites

Ben Antivirüs aldım Sistem taramasını Uygulamasını ekledim format atmak zorunda kaldım. kokteyl kurmadı error verdi ve bios security boot hatası error verdi kullandığım bilgisayar ibm lenovo 64 bit. Yandex kurdum çerezleri 3-4 defa istedi cookiebot ayarlansın yeni kokteyl ayarları..

Link to comment
Share on other sites

bjkliadam

Forum içerisinde modlanmış işinizi rahatlacak şekilde bir çok çalışma mevcut. Koruma firewall,defender vb. uygulamalardan arındırılmış olan bir çalışmayı kurmanız yaşanan sorunları bertaraf edecektir. Win_defender,Smartscreen süzgeçleri,Uac ve arka planda aktif olan firewall online koruma araçları vs. kaldırma ve engelleme yapmakta olduğu anlaşılıyor. w10'nu ham normal haliyle kurduğunuzdan dolayı kapatma fayfa etmiyorsa bu yönde kanımca modlu çalışmalar en iyisi olacaktır.

En azından istenen işlemlerin gerçekleşmesi engeller vb. aşılmış olur. Riskli dosyalarsa eğer emin olacak şekilde  işlem yapmanızda fayda var buda işin ayrıntısı tabiiki.

Windows10 sayfasında bulabileceğiniz modlu olan, çalışmalar mevcut işinize yarayabilir kolay gelsin.

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...