Jump to content

Oyunlarda Bot için Uygun işletim Sistemi


Delka
 Share

Recommended Posts

Herkese selamlar.

Az sistem gereksinimi isteyen bir işletim sistemi lazım.
Silkroad oyununda bot kullanıyorum. Bot dışında bilgisayarı hiçbir şey için kullanmıyorum. Sadece bot ihtiyaçlarını karşılayan bir işletim sistemi istiyorum.

Bilgisayara Windows kuruyorum, sistem boşta iken 2 GB RAM kullanıyor. 10 tane bot ise yaklaşık 1 GB kullanıyor. Yani Windows yerine daha az bellek-CPU harcayan bir işletim sistemi beklentimi karşılayacaktır.

Link to comment
Share on other sites

Kullanmış olduğunuz bot için  platform veya arayüze sahip yazılım diğer işletim sistemleri için uygun mu ?  bir exe si varsa mecburen windows kullanacaksınız.  Bir şekilde wine ile falan linuxta yedirseniz de düzgün çalışmaz.  Windows'un Lite çalışmalarına bakın.

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Windows 8.1 ile ilgili çalışmalar olabilir.

Eski olması sorun değilse bunu tavsiye edebilirim. Kendisini çıktığı yıllardan indirmiştim, konu üstte olduğuna göre link yenilenmiş. :) 

Eğer güncel olmasını isterseniz RAM'i biraz fazla kullanacaktır, orijinal kullanmanız daha iyi olur o durumda. Üstteki çalışma boşta maksimum 600MB kullanacaktır. Ben kurduğumda 400MB'lerde takılıyordu.

 

Arkadaşın sorunu belleğin yetersiz gelmesi değil arkadaşlar. Sadece RAM'i az kullanıp sistemin genelinde rahat olacağı bir çalışma arıyor. Şu an bu yorumu 2GB RAM'e sahip bir laptoptan yazmam da buna örnek. Doğru yazılımlar ile internet gezintisinde bana masaüsütünü aratmıyor bu sistem. Taşınabilmesi de bir artı. :) İmkanım olsa RAM yükseltirdim ama ASUS RAM'leri anakarta gömmüş slot filan yok içeride. :D 

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Hocam merhabalar hali hazırda kullanmakta olduğum masaüstü bilgisayarımda windows 7, laptopta ise forjest ustanın windows 8.1'i yüklü, ram kullanımı az sistemin onu öneririm. Ben de Silkroad Online oyuncusuyum. Eğer vsro sürümde SilkRoad oynuyorsanız, mbot veya sbotta sorun yok. Hatta eskiden windows 10 kullanırdım, Windows 10 sürümünde de botlar çalışıyordu. Botları indirmeden önce login sorununun çözülü olduğundan emin olmalısınız. Mbot için önerim f8 loader. Sbot için ise tüm sbot crackler çalışıyor yani oynadığınız oyun paylaşmadı ise popüler oyunların indirme kısmından bulabilirsiniz.

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...