Jump to content

Kids Xp (Çocuklar Için Xp)


kenan3866

Recommended Posts

Arkadaşlar çalışmalarınızı ilgiyle takip ediyorum.Ancak Mevlana'nın dediği gibi:"yeni şeyler söylemek lazım"gelir.Bu bir ricadır.Çocuklarımızı bilgisayarı daha sevimli hale geirmek için çocuklar için XP modifiye etmenizi rica ediyorum.http://www.freshwap.net/forums/applications/36133-disney-xp-pro-kidsxp.html adresindeki gibi.Tabi bu bizim KELOĞLAN,NASRETTİN HOCA gibi karakterlerimizi görsel öge olarak kullanırsak ve içine çocuklar için faydalı programlar ilave edersek çok daha iyi olur.Bir eğitimci olarak fikir ve istek benden böyle bir işletim sistemini modifiye etmek sizden...Her şey için teşekkürler

Link to comment
Share on other sites

  • 3 hafta sonra ...

kenan3866 arkadaşıma yürekten katılıyorum.ben yapabilsem yapardım ama anlamıyorum :whistle: benzeri yabancı modifiye işkletim sistemlerini inceledim daha önmceden ama ingilizce diye indirmedim.çocuklar görselligi çok sevdi ama ingizlice kullanamazlar. sk8er_boi, barıs_seven ,neccooy,morninng aklıma gelen üstadlar bizi çok sevindirdiniz şimdiye kadar elimde baya bi arşiv oldu modifiye işletim sistemi konusunda.sizden benimde ricam benzer bi işletim sistemi oluşturulamazmı görsellik çocukların hoşune gicedektir inanıyorum.ben başta bekliyorum böyle bi çalışmayı biçogumuzda hevesle bekliyodur eminim.işallah böyle bi çalışma yapğılır.şimdiden çok teşekkür ediyorum.

Link to comment
Share on other sites

güzel fikir yalnız bide çocuklar kabul edermi mahaşallah bizden daha ilerdeler bilgisayarda, internet cafe ler counter strike dan geçilmiyo yaş ortalaması çok küçük, umarım güzel bir işletim sistemi oluşturulur ve çocuklara sevdirilir şimdiden yapacak arkadaşa kolay gelsin.

Link to comment
Share on other sites

Vallahi bence de çok güzel fikir. Kendi değerlerimizi taşıyan ve çocuklarımıza hitap edecek bir işletim sistemi mükemmel olur. Buradaki üstadlarımız için de çok zor bir iş olmasa gerek. Ben hevesle bekliyorum. İnşallah zaman ayırabilirsiniz.

Saygılarımla.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 ay sonra...

@parsnarko

Senin soylediklerine tamamiyla katiliyorum ...

@Nomwe

Yazarken sadece klavyemizi degil beynimizi de kullansak :

Arkadas sadece bir fikir vermis, dalga gecmeye gerek yok.

Not: Forumdaki davranislarinin cogunu begenmiyorum. Gecenlerde bir konu acmissin : CCoder'in ve Nomwe'nin avatari arasindaki farklar !

1. Ben o avatar'i (senin gibi) Google'dan aldim. Sonrada PhotoShop ile acip mavi renkler ekledim.

== Sen onu da yapmayip direk koymussun.

Google'dan alinan birseyin sende hicbir hakki yoktur !

Umarim yanlis anlasilma olmaz ... Soylemek istedigim bosu bosuna konu acmaya gerek yok.

Saygilarimla,

CCodeR.

Link to comment
Share on other sites

  • 1 yıl yıl...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...