Jump to content

Recommended Posts

bozart, 4 dakika önce yazdı:

Üstad ellerine sağlık.. 

Bu Uefi mantığı 4gb altı değilmiydi.. Artık bu sınır kaldırıldımi.. Rufus ıle NTFS olarak biçimlendirsek sıkıntılı çıkar mi

Ventoy aioboot veya Rufus yerine Balena Etcher kullanılabilir artık boyut 10gb bile olsa kurulum için bir engel yok. Fat32 yerine, Exfat yapıladırmalı disklerden şakır şakır kurulum yapılabilmekte + NTFS dosya biçimi vs. Forum içi USBDisk yazdırma araçları bölümünde açtığım konuda hepsi mevcut aralarından uygun olanını kullanmak yeterli. Konuyada eklendi.

  • Thanks 1
Link to comment
Share on other sites

forjest, 8 saat önce yazdı:

Upload tamamlandı! Teklink> YANDEX + > Multilink eklendi arkadaşlar :) 

::::::::::::: Esenlikle kalınız! 

Kral normalde hep kendi çalışmalarımı kullanırım ama bu sefer bu çalışmayı kullanacagım, indirebilirsem tabi. Tekrardan Eline Sağlık.

Edited by Alphonso_Elric
  • Thanks 1
Link to comment
Share on other sites

Arkadaşlar hakkımdaki değerli_düşünceleriniz için teşekkür ederim! inanın buradan dahi utanıyorum utandırmayın beni bu kadar rica ederim estağfurullah sağ olun! teşekkür ederim değerli yorum ve görüşleriniz için. Elimizden geldiğince bilinen işlemleri yapıyoruz farklı şeyler değil niceleri var değerli üstadlarımız hepsinin yeri bambaşka bende beğenerek indirip kullanıyorum çalışmaları hepside sağ olsunlar büyük emekler vermekteler hala. Ben nedense w10 sistemlerinin son sürümlerine pek alışamadım bu sürüm benim hoşuma gidiyor sistemide üzmüyor rahat ve akıcı diye güncelleme yaptım bilmiyorum ama dili ingilizce galiba ingilizcede kullananlar var dilde ekleniyor gerçi. Ben alıştım desem yeridir. 

Tekraren teşekkür ederim sağ olun iyiki hepiniz varsınız! Saygılarımla. :) 

Edited by forjest
  • Like 1
  • Thanks 2
Link to comment
Share on other sites

mertank, 10 saat önce yazdı:

Türkçe olsaydı iyiydi...

şrarskoz, 7 saat önce yazdı:

dil türkçe  olursa bende indirebilir amma internet izin verirse

ellerinize saglık saglıcakla

@34ero 'nun eklediği adresten 

Please register to see this content.
 dil değişimini uygulayabilirsiniz. Dil değiştirmek artık çocuk oyuncağı bir kaç dakikada herhangi bir dile geçebiliyorsunuz dil için tamamen bir sistem kurmaya ya da, indirmeye dahi gerek yok artık. Kolay gelsin.

okkanil, 10 saat önce yazdı:

ustam başka bir tane kurdum bunun gibi  bir sistem ama bir türlü tr dil olmadı yardımcı olma şansın varmıdır  

Mesajınız gereksiz bulunduğundan yönetime raporlanmıştır spoiler kullanın ya da bu şekilde uzun uzuya konuya pass etmeniz gereksiz sayfa meşkuliyeti konudışıda olmuş.İndirdiğiniz sistemi yapımcısına yazınbu konuyla alakası yok çünkü.

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Similar Content

    • By forjest
      Windows 10 Enterprise Ltsb 2016 X64 Final
      Güncellenme tarihi: 23.12.2023 ARALIK | Link güncellemesi
       Tam Güncel! | Uefi/Legacy | Hız Optimizasyonu | .NetFrameWork 3.5 / 4.8 DirectPlay Etkin | Startisback Başlat Menüsü | MS_Office 2016 | WinRAR | Microsoft C++ paketlerinin tamamı ilaveli!

      Hakkında?
      Masaüstü simgeleri aktif gelir. Windows 11 Insider simgeleri kullanılmıştır.Kısayol ön eki kaldırılmıştır. Microsoft Edge / IE Anasayfa girişleri Google Türkiye olarak ayarlandı Microsoft Edge tarayıcı sisteme toplu olan güncelleştirmelerle beraber, entegre edilmiştir. Sistem ve uygulama bileşenleri olan C++ paketlerinin tamamıda sisteme eklenmiştir. Sahiplik al sağtık ön eki eklendi. Dosya değişimlerinde administrator yetkilerini vererek değişim izni vermektedir. Genel olarak sistem bulunması gerekli bir ayar. Popülerliğiyle bilinen gerçeğe en yakın olan başlat menüsü olan, Startisback sisteme direkt entegre edildi kullanım deneyimi rahat ve akıcı olması anlayışı. Microsoft Office 2016 lite sürümü sisteme eklenmiştir. Sadece Word,Excel ve P.Point eklidir beraberinde WinRAR dosya arşivleme uygulamasıda eklenmiştir. İşletim sisteminin genel hız optimizasyonları meşkuliyet yaratan ileti ve uyarılar bertaraf edilmiştir. Dileyen istediği hizmeti ayarları kendine göre yapılandırabilir. Özellikle eski, ya da yeni nesil 8-10 yıllık makineler için ilaç niteliğinde hızlı çalışan sistem olarak bilindiğinden stabil atak ve seri çalışan metroapp'siz sistemdir. Masaüstü wallpaper yeni nesil görünüme sahip windows logolu hd resimle değiştirilmiştir. Tam yetkili hesap olan administrator hesabı sisteme tanımlandı kurulumda ve sonraki aşamalarda hız kazanmak için oldukça tercih edilen bir method. Sistem bir kereliğine Vmware workstation pro üzerinde test edilmiştir. Zerre kadar en ufak bir hataya rastlanılmamıştır. Toplu güncellemeler ve uygulamalarda eklenince boyut biraz arttığı için ESD sıkıştırma yapılmıştır. Her pc için genel kullanıma uygundur sorun yaratmaz. Kurulum aşamaları yazdırma vb durumlar bildiğimiz işlemler arkadaşlar. Rufus, Ventoy uygulamalarını kullanarak iso dosyasını yazdırıp boot ederek yeni sistemi hızlı şekilde kurabilirsiniz. Adı geçen uygulamalar gerek nette, gereksede forum içerisinde bilindiği üzere mevcut temin edebilirsiniz.  
      Windows 10 Enterprise Ltsb 2016 X64 Final
      İndirme linki:
      ( Copyright 2024 )
  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...