Jump to content

Ve Son Bomba : 2012; Windows 8


saw17

Recommended Posts

Windows 8 de yolda

Tarihinde ilk defa gelirlerinde düşüş yaşayan Microsoft, büyük eleştiri toplayan Windows Vista’yı unutturmak için elinden gelen her şeyi yapıyor. Bunlar içinde XP desteğini sürdürme, sıradaki işletim sistemi Window 7’nin çıkışını öne alma ve geliştirme sürecindeki sürümleri el altından sızdırıp gündem yaratma da bulunuyor. Geçtiğimiz günlerde Windows 7’nin son sürümlerinden biri daha firma tarafından sızdırıldı. Bittorrent ağlarında dolaşmaya başlayan kopyaler hem 32 bit hem de 64 bit için destek sunuyor. Resmi dağıtım içinse 5 Mayis 2009 tarihi konuşuluyor. Bütün bunlar olurken Microsoft şimdiden Windows’un 2012 yılında çıkması planlanan 8. sürümü için mühendis toplamaya başladı. Windows’un 8. kuşağında dosya sistemi ve arayüzlere yönelik birçok gelişme planlanıyor.

Kaynak : Radikal

Windows 8 yolda

Microsoft durmuyor: Windows deneyimini baştan sona değiştirecek Windows 8 için geri sayım başladı.

Microsoft'un Amerika ana sayfası henüz yayımlanmamış Windows 7'nin halefiyle ilgili çalışmaların yakında başlayacağını bildiriyor.

14.04.2009 tarihili iş ilanına göre Microsoft yeni bir "Lead Software Development Engineer" yani baş yazılım geliştirme mühendisi arıyor. İlan bilindik taleplerin yanında yeni geliştiricinin gelecekteki faaliyetleri hakkında da bilgi veriyor. Bunların arasında Windows 8 için kurumsal müşterilerde devrim yaratacak yenilikçi özellikler geliştirme işi de var.

Vista halefi Windows 7 yüksek bir ihtimalle 2010'un başında piyasaya sürülecek nihai sürüm adayının (RC) çıkış tarihi ise 5 Mayıs olarak duyuruldu. RC'nin çıkmasından sonra sadece hata düzeltmeye odaklanılıp yeni fonksiyonlar eklenmeyeceği için buna paralel olarak Windows 8'in geliştirme süreci bu senenin mayıs veya haziran ayında başlayabilir.

Kaynak: THT Forum

Windows 8 indirilmeye sunuldu...Evet arkadaşlar bu işletim sistemi ile ilgili bilgiler ve nete sızan resimler windows 8i doğrular nitelikte....

sg1pgp.jpg

2wdoz86.jpg

34ep4p2.jpg

Kaynak : CHIP Online Forum

Ve şu videoya bir bakın işte screenshotlar

http://vimeo.com/4255076[/CODE]

[b]Kaynak: windows8center.com[/b]

Kendinizi Hazırlayın...

Windows 8 Geliyor...

Link to comment
Share on other sites

Mydigitallife da açılmıştı ve şunu yazıp konuyu kilitlemişler :(

Here is one competent post about Windows 8, which may or may not be around in 2011 or after.

I'm not against discussions about Win8, however, this is a Win 7 forum and, therefore, I am closing this thread. If y'all want to discuss Win8, you might consider starting a thread in the Chit-Chat area where anyone who wishes can contribute.

Monk[/CODE]

Link to comment
Share on other sites

niye olmasın ki win 7 çıkmadan da böyle söylentiler vardı vistayı dağıtmadan yeni işletim sistemi mi olur felan gibi ama adamlar aynı sitede win 7 yi duyurmuşlardı tahminim bundan da amacına ulaşamayacağını tahmin ederek bill gates yeni işletim sistemi yapmak istiyor vede bu şekilde gündemde kalmaya çalışacak

Link to comment
Share on other sites

Şakacılar sizi. Win7 tam olarak bitmeden duyursalar bile ne ara indirilmeye hazır oldu söyler misiniz? Vistanın arkasını toplayıp adam etmeye uğraşıyorlar, Seven'ın kararlı sürümünü yetiştirmeye çabalıyorlar, siz burda Win8 diyorsunuz. Hemde 2012'de çıkacak bir sistem şimdiden indirilmeye hazır..

Komik.

Link to comment
Share on other sites

Bir Yabancı sitede bir tartışma başlığı

9ab75x.jpg

Belki buna yalan haber denebilir ancak Microsoft geliştirici yazılım mühendisi arıyor ve çalışma başlamış işte kanıt;

2ql49jd.jpg

Adreste şu bu iş ilanı için;

http://members.microsoft.com/careers/search/details.aspx?JobID=524FE97F-DB02-4501-AD0E-8CCAF1719BB3[/CODE]

işsiz yazılım mühendislerine duyurulur. :(

Link to comment
Share on other sites

Windows 8 Microsoft' un çıkaracağı son işletim sistemi olduğundan bu kadar çabuk geleceğini sanmıyorum

bunu kim dedi bill gates mi :(

Ben sanmam yani win 8 in microsoft adina son olucağını

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...