Jump to content

PorcoRosso

Üye
  • Posts

    134
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  • Male

Recent Profile Visitors

3492 profile views

PorcoRosso's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Dedicated Rare
  • Week One Done Rare
  • One Month Later Rare
  • One Year In Rare

Recent Badges

31

Reputation

  1. Secure Boot açık olabilir. Bios dan bi kontrol et derim. Olmazsa Plop Boot Manager ın da yardımı olabilir. 
  2. Kardeş aynı modelden bende de var. Aynı sorun vardı bende de. Şarj aletini değiştirince sorun düzeldi. Başka bir şarj aletiyle dene istersen. 
  3. Şu iğrenç youtube reklamlarını unuttum ben bu tarayıcıyla Çünkü ADP kurulu halde geliyor.. Bulut kullanıcı hesabı, sağ tıkla buluta gönderme, eklentiler... Uzunca bir süredir bunu kullanıyorum. Ben tatmin oldum.  :)
  4. Ben bilgisayarı alırken 2.5 sene önce, aynısını bana da söylemişlerdi. Ancak Dell' in evde servis hizmetini kullandım sürekli.   Bunun yanında Lenovo'nun teknik servisi de harikadır. Onu da kullandım.   Şunu söyleyebilirim ki, ikiside teknik destek anlamında çok iyi.
  5. Şarj aletini de bi kontrol et istersen.  Benzer sorunu N5110 da yaşadım. Bu şekilde çözdüm.  Not: Macun Yenileme, Fan Temizliği gibi işlemleri ben de denedim.
  6. Genymotion'la ciddi düşünüyoruz.

  7. Aynı sorun bende de var. Yalnız pilim bitmiş herhalde şarj olmuyor.(Şarj ışığı yanıyor ancak %0 kullanılabilir, prize takılı doluyor diyor.) Eh 2,5 sene oldu alalı. Bir yerlerden başka bir şarj aleti buldum. Onunla çalışıyor şimdilik.    Tavsiyem önce başka bir şarj aleti ile denemen.
  8. Bir yanlış anlaşılmayı düzeltmek isterim. Seyyidina kelimesi arkadaşın dediği gibi methiye ile alakalıdır. Ayrıca Allahümme barik ayet değil dua olduğundan seyyidina kelimesi çelişkili değildir. İsteyen istediği gibi dua eder. Burada iki arkaşımızın da dedikleri doğrudur. Sadece isteğe bağlı bir durum yani.   Yanlış anlaşılma olmasın. :D :D :D
  9.   Öğretici Girişinden yapmanız gerekiyor.
  10. windows to go.. bi araştır istersen.
  11. megatron'u kim kızdırdıysa söylesin, bişey deniycem!

    1. MOTUN

      MOTUN

      link yenilemekten yoruldum hepsi bu.ufak tefek katılımsız program yapmaya devam. kimseye kızmadım, uzatacak bir durum yok.

  12. Bu konunun tamamen çalışmayı yapan arkadaşın tadarrufuna bağlıdır. İster ücretliye yükler, ister ücretsize. 
×
×
  • Create New...