Jump to content

talatatakan23

Üye
  • Posts

    121
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by talatatakan23

  1. Hocam bu şekil sipariş verdim [b]İşlemci:Intel Core i3-13100F 3.40GHz 4 Çekirdek 12MB L3 Önbellek Soket 1700 İşlemci[/url] (1 x 2.899TL) [b]Anakart:Gigabyte H610M H V2 DDR4 Intel H610 Soket 1700 DDR4 3200MHz mATX Gaming (Oyuncu) Anakart (1 x 2.749,00 TL) [b]Ram: Patriot Viper Steel 16GB (2x8GB) DDR4 3200MHz CL16 Gaming Ram (Bellek) (PVS416G320C6K)[/url] (1 x 1.418,42TL) [b]SSD disk: Kingston NV2 SNV2S/1000G 1TB 3500/2100MB/s PCIe NVMe M.2 SSD Disk[/url] (1 x 2.148,76TL) [b]Kasa Hiper Lux 500W 3x120mm Rainbow Gaming ATX Kasa [/url] (1 x 1.784,56TL)
  2. İyi akşamlar arkadaşlar Yeni Pc toplamak istiyorum.İşlemci olarak İntel i3 13100 ile i5 13400 arasında kaldım. Evet i5 13400 tabikide daha üstün fakat fiyatıda iki katı gibi. Bilgisayarda oyun oynamıyorum.Normal evde kullanılan Adobe photoshop premiere gibi programları rahat çalıştırabilen bir bilgisayar.Bu amaçla kullamında performans olarak büyük bir fark olurmu.Birde bende nvida gt420 2 gb ekran kartım var Gigabyte H610M H V2 DDR4 Intel H610 Soket 1700 DDR4 3200MHz mATX Gaming (Oyuncu) Anakart almayı düşünüyorum buna uygunmu. Önerileriniz doğrulusunda karar vereyim. Teşekkürler
  3. Öncelikle şunu başta belirtmek isterimki kimsenin avkatlığını yapmıyorum vede birinin yandaşı değilim.Yıllardır aralıksız bu siteyi takip ediyorum. Bir sistem hazırlayıp test edilip yüklenip bizimle paylaşılması paylaşan arkadaşın ne kadar zamanını aldığını unutmamak gerek.Sağ olsunlar bir karşılık beklemeden paylaşımlarının yanında karşlaşılan sorunlarla ilgili sorulan sorulara cevap vermemezlikte yapmıyorlar. Bunca emeğin karşılığında bir teşekkür eden ediyor etmeyene yine birşey dedikleri yok. Bunu sadece Emre kardeşim için söylemiyorum.Tüm paylaşım yapan kardeşlerim için söylüyorum. Ha tabiki eleştiri yapılır ama emek verenide kırmadan. Özellikle kabul etmediğim bir husus varki bir başka paylaşımcıyla kıyaslamak. Seninki kötü şunuki iyi. Bazı arkadaşlar paylaşım yapan arkadaşları sanki kendi bünyesinde çalışanıymış gibi hitaplarda bulunuyor malesef. Benim gibi aralıksız TNCTR yi sürekli takip eden binlerce üye var. Oysa sürekli sitenin güncel yeni paylaşımlarla dolu kalmasını sağlayanda birbirinden değerli bir karşılık beklemeden bilgisiyle çalışmalarıyla emek veren bu kardeşlerimiz.Verdikleri emekleri gözardı etmeyelim. Herkese hayırlı geceler..
  4. Win8.1 Pro kullanıyorum Karadurak üstadın ofis 2016 kurulu bir sıkıntı olmadı bende
  5. Merhaba arkadaşlar.Umarım konuyu yalnış yere açmamışımdır. Dün mail adresime facebooktan bir mail geldi adıma birkaç reklam yayınlama hesabı açılmış vede yayınlanmış.Bazılarını sildim fakat iki tanesini silemiyorum.Borcumun olduğu ödeme yapmam gerekiyormuş.Bu hesap ukraynada girilmiş.Bu konuda bilgi sahibi olan varmı ne yapmam gerek. Facebooktada biraz araştıayım dedim fakat sağlıklı bir bilgiye ulaşamadım.Yardımlarınızı bekliyorum.
  6. Üstad Flightradar24 uçak radar programı reklamsız olanı paylaşma durumu olabilirmi acaba. Teşekkürler...
  7. Üstad emeklerine sağlık. Windows 10 dan sonra 8.1 ede el atman çok iyi oldu.Windows sistem paylaşımlarını özlemişiz. Fakat bir türlü indiremiyorum.
  8. Linkte sıkıntı var indiremedim bir türlü. Aynı şekilKmpe Xp-8-10 (x86/x64/ Native.x86) 2020_02_12 linkide aynı
  9. Aynı sorun malesef bendede var.Ve malesef bir türlü çözemedim,Şimdilik elektrik kablousunu 6-7 kez takıp çıkarmam sonunda ekran açılıyor.
  10. Emeklerinize sağlık hocam.Windows 8.1 içinde güncel bir sürüm bekliyoruz.
  11. Esetin arayüzünü açıp araçlar sekmesinde karantina kısmına geldiginde karantinaya alınanlar listelenir.Mausla tümünü işaretleyip tek seferde silebilirsin.
  12. Merhaba  arkadaşlar Benim sorunum web deki videoları Mozilla Firefox tarayıcısını kullandığımda videolarda ses geliyor fakat görüntü yok sadece siyah bir ekran.Daha önceden Google Chrome kullanırken bu sorunla karşlaşmıştım fakat verilen kaynaklardan bu sorunu çözmüştüm.İnternette bu sorunla ilgili yaptığım araştırmalarda Mozilla Firefox ile ilgili genelde flash player güncelliginden bahsediliyor.Defalarca hem Flash Playeri hem Mozilla Firefox u kaldırıp tekrar kurdum malesef düzelmedi.Birkaç öneri daha vardı onlarıda denedim fakat olmadı. Bu konuda yardımlarınızı bekliyorum.
  13. Arkadaşlar konu güncel.Özellikle kartuş dolumlarında sorun oluşturmayan bir yazıcı olsun. Ayrıca güvenilir online satış mağazası verebilirmisiniz. Brother DCP-J105 ile Brother MFC-J200 arasında kaldım.Bu yazıcıları kulanan varsa bunların kartuş dolumu oluyormu acaba bilgilendirebilirmi.Teşekkür ediyorum şimdiden.
  14. Merhaba arkadaşlar Umarım konuyu doğru yere açmışımdır. Yazıcı çok fonksiyonlu yazıcı tarayıcı fotokopi mürekep püskürtmeli bir yazıcı almayı düşünüyorum.B unu evde kullanacağım.Şuan elimde HP Photosmart C4380 Fonksiyonel Yazıcı var ve sapa sağlam fakat  kartuşlar sürekli sorun yaratıyor.Kartuşlar bitip dolum yapıldıktan sonra bazen tanıyor  çoğu zaman tanımıyor.4  renkli 3 siyah kartuşu değiştim Kartuş fiyatlarıda pahalı.Ayrıca muadil kartuşta kullandım oda bir seferlik kabul etti.Her sefer kartuşlara o parayı vermektense Çip sorunu olmayan özellikle her rengin kartuşu ayrı olan , kartuşları kendim evde kolaylıkla doldurabileceğim bir yazıcı istiyorum.Bütçe olarak 400 tl civar tevsiye edeceğiniz bir yazıcı varmı.Brother DCP-J105 Tarayıcı/Fotokopi/Wi-Fi Yazıcı şu an aklımda geçiyor fakat pek bilgim yok. Önerilerinizi bekliyorum .Şimdiden teşekkür ediyorum
  15. Birde bunu dene istersen. https://yadi.sk/d/XR0RDVbtdrLVy
  16. Üstad bios ayarlarını default varsayılan haline getirince sorun çözüldü.Çok teşekkür ediyorum.İyiki varsın.Allaha emanet ol...
  17. Üstad emeklerine sağlık.Çalışmalarınızı ilgiyle takipediyorum.Bu çalışmanızı dün idirip bugün işyerindeki bilgisayara kurdum.Kurulumda hiç bir hatayla karşlaşmadım.Tüm programları kurduktan sonra Deetim masasına girip uyku modunu değiştirmeye çalışınca bilgisayar donup işlem yapmaz oldu.Tekrar yeniden başlatıp  aynı şeyleri tekrarladım yine aynı problem oldu.Yaklaşık 3-4 dakika bekledikten sonra normale döndü.Birde bir diger problemim  bilgisayarı yeniden başlat diyorum  yeniden başlatılıyor yazısı ekranda çıkıyor o daire dönüp duruyor fakat bilgisayar kapanmıyor.Bir kaç kez denedim fakat kapanmıyor bir türlü.Tabiki  başta söyledigim gibi tüm programları kurduktan sonra bunlarla karşlaştım.Forjest hocam bu bilgisayarın 2 GB remi mevcut ve bu bilgisayara ilk defa 64 bit sürümü yükledim.2GB rem 64 bit için yeterlimidir acaba.
  18. Merhaba arkadaşlar. Bildiginiz gibi internetin Adil kullanım kotası doluncaya kadar download hızı iyi fakat kota dolunca hız düşüyor.Upload yapmakta bu kotayı etkilermi acaba.Özelliklede torren sitelerinde indirdigimizi paylaşırken kotayı etkileyip etkilemedigini ögrenmek istiyorum.Bilgisi olan arkadaşlar aydınlatabilirmi.Şimdiden Teşekkürler.
  19. Bunu bir dene [b]scenereleasing_and_providing_you_latest_stuff___saud_1 [/b]
  20. Öncelikle emeklerine sağlık Çok güzel bir çalışma olmuş.Windows 7 kullanıyorum ama bu çalışmanı indirecegim.Hem sürücülerin hemde programların bir arada olması iyi olmuş.Yalnızca bana göre sunumunda eksiklik olmuş.Konuya bakan kişi ilk olarak bir görüntü görmek ister.Malesef konunu açınca birtane resim göremiyorsun.Kullandığın gif resimde direk görünmüyor, linki açarak resmi görebiliyorsun.Eleştiri olarak düşünme fakat bence oşekil daha ilgi çeker .Başarıların devamını diliyorum...
  21. Öncelikle Emeklerine sağlık hocam.32 bit olanlarda kullanabiliyormu bunu yoksa sadece 64 bit olanlarmı kullanıyor. [b]Akozdem!R[/b] -> İşletim sisteminiz 64 bit olmadılır. Aksi halde program kurulmaz.
×
×
  • Create New...