Jump to content

mustafakarasan

Üye
  • Posts

    1539
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    1

mustafakarasan last won the day on October 5 2023

mustafakarasan had the most liked content!

Profile Information

  • Male

Recent Profile Visitors

10348 profile views

mustafakarasan's Achievements

Experienced

Experienced (11/14)

  • Conversation Starter Rare
  • Dedicated Rare
  • Very Popular Rare
  • First Post Rare
  • Collaborator Rare

Recent Badges

417

Reputation

Single Status Update

See all updates by mustafakarasan

  1. Tartışmanızı takip ediyorum da oradan dahil olmak istemedim. Dediğiniz gibi ronaldinho424 nickli arkadaşın agresif bir yapısı olduğundan *****'dan banlar diye konuşmadım. Sonuçta oradaki free paylaşımlardan da faydalanıyoruz. 😊 *****'da da Kinghaze isimli arkadaşa dediğini bırakmıyor. Adamın ne hırsızlığı kaldı ne de virüslü program paylaşıyor diye iftiraları. Siz de bilirsiniz, kırık programların %90'ı virüs uyarısı verir ama virüslü değildir. 

    Sonuçta kendileri de başka programları çalıp, kırıp paylaşmıyorlar mı? Söylenecek çok şey var da diyemiyoruz. Siz de bence fazla uzatmayın. 

    Bu arada forjest de o sitede VIP paylaşımlar yapıyordu bir ara. Şu an paylaşıyor mu, bilmiyorum?

    Hayırlı günler...

    1. Show previous comments  11 more
    2. akillialtay1995

      akillialtay1995

      @mustafakarasan O zaman sitede neden fazla sayıda VIP ve Premium üye var?. Ben de VIP üyelik almayı düşünüyorum o siteden açıkçası.

    3. ronaldinho424

      ronaldinho424

      mustafakarasan okuman yazman yok mu ben birisi hakkında bir şey yazıyorum o konun altına yorumu sen yazıyorsun kimden iyilik görüyorsan o sen de kalsın bir şey hakkında  bilip bilmeden düşüncelerini söylüyorsun sonra ben tartışmak istemiyorum diyorsun zaten iletişim konusunda cahil insanlar yüzünden bu işlerden de soğudum laf anlatmak kadar zor bir şey yok kodlama hakkında bir biliginiz yok amerikayı yeniden mi keşfettin runwait çalıştırırsın ama neyi çalıştırırsın parametreyi bulmak bilmek gerekli o arkadaş parametre bile çıkaramıyor hazır kodlar üzerinden yaptığı çalışmalar ban idm parametresini kendi yaptıysa çıkarsın ispatlasın bende bu işi bırakayım bundan da büyük bir cümle olmaz yani dürüst nasmuslu ise göstersin ben kendim yaptı desin. Sana gelince sillentall da ücretsiz program istemek için kırk kez yazdın bedava vermeyince engeli yedin bunu herkes biliyor yalan sanada bulaşmış.bir daha hakkımda atıp tutma işine bak.

    4. mustafakarasan

      mustafakarasan

      tamam sen haklısın.siz takıntılı birisiniz.kafayı kinghaze takmışsınız onun yanında kimi görseniz ona saldırı yapıyorsunuz.gelip 1,5ay önc eyazı yazılan konuya 1,5ay sonra cevap yazıp konuyu uzatan sizsiniz.ücretsiz dosya için yalvarma değil o olay olayın fikrini size veren benim.ofis 365 kırılmış şu şekil kırılmış diyen benim dosyayı yapıp sonra kapris yapıp indirtmeyen sizsiniz sonra vip üyelik aldım bu kezde bir baktım viplerde herşeyi indiremiyor.o kod çalmış bu kod değişmiş bunlar benim meselem değil.kimseninde avukatı değilim.sizde solidshare karşı bir takıntılık var orda kimi görseniz düşman ilan ediyorsunuz.size başarılar diliyorum.hayırlı kazançlar diliyorum.Allah zihin açıklığı versin.beni bu konulara dahil etmeyin.ben sizin konularınız altına gelip birşey yazmıyorum.burayada gelip yazan sizsiniz.sizden rica ediyorum bir daha bana bu konularda yazmayın.

    5. Show next comments  3 more
×
×
  • Create New...