Jump to content

pcmemo

Üye
  • Posts

    2315
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by pcmemo

  1. Uygulama Güncellendi. Teknik Sorunlar giderildi. Teşekkürler.
  2. Aslında default klasör varsayılan belli. Sanırım yetkiyle alakalı bir yazma izni sorunu var gibi. Diğer önerilerinize bakıcam tekrardan. TncTr ibaresi ekleyebilirim. Sorun teşkil etmez. Genel itibariyle windows app yi büyük ölçüde bitirdiğimde ios ve android platformlara da bir uygulama yapmayı düşünüyorum.
  3. YouMusic Versiyon: 1.2.0 Güncelleme Tarihi : 25.01.2017 -İstediğiniz Parça yada Sanatçı adıyla youtube üzerinden arama yapıp mp3 olarak indirmenize sağlar. -Aynı anda birden fazla indirme olanağı vardır. Sırasıyla indirme işlemini devam ettirir. -Uygulama üzerinden parçayı dinleyebilirsiniz. -Varsayılan İndirme Klasörü Uygulama Dizininde bulunan "Downloads" Klasörüdür. -Ayarlar Ekranında Müziklerin ineceği klasörü belirleyebilirisiniz. -İndirilenler Listesinden indirmiş olduğunuz Müzikleri listeyebilir ve dinleyebilirsiniz. -İndirme Listesine alınınca bilgi ekranı çıkar - İndirme İşlemi bitince bilgi ekranı çıkar -Mp3 idv3 tagları ile beraber inmektedir. (Albüm ismi, albüm resmi vs gibi )
  4. Merhaba arkadaşlar. Elimde Samsung Ultrabook var. İçersinde Hdd+25gb lik Ssd disk var. Usb disk ile windows 7 kurulumu yapıyorum. Hdd ye. Ancak partionu silip tekrar oluşturdugumda normalde 100mblik alan oluşturması gerekiyor ya ? o oluşmuyor.Neyse deyip devam ediyorum. Kurulumu yapıyor. Restart atıyor. ve karşıma f12 basılınca çıkan boot seçeneği çıkıyor burda benden disk seçimi istiyor. Zaten biosda da SSd disk görünmüyor. Windows da açılmıyor şimdi. O pencerede kaldı öylece. Ne yapabilirim 
  5. eskiden buralar hep dağlık idi ormalık idi. Hey gidi tnc hey :D

    1. Bay_RC

      Bay_RC

      ben senden eskiyim dağılın :D

  6. eskiden buralar hep dağlık idi ormalık idi. Hey gidi tnc hey :D

  7. eskiden buralar hep dağlık idi ormalık idi. Hey gidi tnc hey :D

  8. mosfet dostum. o ekran florasanlı. 140 Tl civarında en kötü yenisi. tipine göre değişirde. 190 olan bile var. gittigidiyora gir. ekran satan bazı bir kaç yerler var. ben aldım bir çok kez oradan. sorun yaşamadım. onlara kodu ver sana gönderirler uyumlu olanı.
  9. Kullanılan alt yapıdan kaynaklı bazı sorunlar mevcut. Bugün yapılacak güncellemede bu sorun ortadan kalkacak. Teşekkürler.
  10. Böyle Önerile her zaman açığım.3 Saatte bu kadar oldu. Dün bir kaç güncelleme yaptım.Ancak buraya ekleme yapmadım. Bugün bir kaç güncelleme daha yapıcam. Bazı müzikler telif hakları nedeniyle inmiyor. Takipte kalın..
  11. FreshMp3 Download Manager -Programın Çalışabilmesi için bilgisayarınızda Framework 4.0 Paketi Yüklü Olması Gerekmektedir.. -Geliştirilmeye Devam Edilecektir.. -Lütfen Yorumlarınızı Esirgemeyin.. -Teşekkürler.
  12. Hocam bununla windows 8.1 64 bit lisanslıyabiliyormuyuz ? eğer öylese lisans başaralı ile tamamlandı uyarısına rağmen neden hala lisanslı değil diyor bana ?
  13. İşin ilginç kısmı 2 gb ram harcıyor madem neden 6 gb ram sınırı koyulmuş.
  14. 1 Sene oldu bilgisayara format atmayalı ? Evet Hdd bi sorun mevcut ancak değeri düşük. Lakin bu arıza nerede ? eğer ki windowsun kurulu olduğu bölgede ise sürekli donma olacakdir. siz öncelikle bi format atın bilgisayara o işletim sistemi iyice şişmiştir artık :)
  15. Aradaki küçük beyaz aygıtı değiştirin.Birde hatta bi cızırtı varmı bi kontrol edin. Vs vs. Bunun bir çok sebebi olabilir.Siz internete bağlı telefonla cep arayıp öyle giriyorsa modem dışında hatta bi sorun olması olağandır.
  16. Bak ben şöyle diyeyim size :) Bende Hd 5750 Ekran kartı var. Zamanında ben bu ekran kartını E6550 ile çalıştırıyorum Dual core Değil! Core2Duo ile. İnan o zamanlar crysis 2 ile şimdiki işlemcim i5 bu işlemci ile o yüksek ayarlarda çok fark ediyor.Benim dar boğaz dediğim bu.Senin amacın ! yok kardeş bana yüksek çözünürlük değil. oyunu açsın oynasın diyorsan :) Al o zaman kardeşim. Açar oynarsın.
  17. Güzel Kardeşim. :) Orjinal Win Sp3 cd indir. Sata modunda kurulama geç. Eğerki mavi kurulum ekranında diski görmez ise ahci modunda kurulumu gerçekleştir.Hiç bir sorun olmayacakdır. Bu hata Benim kendi testlerimce karşılaştığım sorunlarca entegre edilen sata driverlardan. Napıcan modlu xp yi falan. Kur işte orjinal xp sp3 ! sen gel dediğimi yap.
  18. Bak güzel kardeşim sana çözümü söylüyeyim.Daha önce modmuş falanmış bu tarz bir işletim sistemi ile notebook kurmaya kalktım.içinde sata sürücü vardı.Mavi ekran vermişti bendede. Güzel sitemizi bi ziyaret et.incele içerisinde windows xp sp3 orjinal olanı indir.Güncelleme eklenmiş olabilir ama! Sata sürücüsüymüş bilmem neymiş olmasın :)  Tak cd ni yada flash diskini cayır cayır kurmassa Bu sahane nicki (@pcmemo)  sana teslim edicem :)   Not: Bi çözüm yazıcak ne yazdık böle :)
  19. İmzada yazıyormuş gibi :) Görmedim hocam kusura bakma. O işlemciye ekran kartı almaya değmez. Dar boğaz yapar. Hiç birşey anlamazsın.Boşuna alma derim. İşlemcin ciddi anlamda çok kötü
  20. Bu işin sadece ana kartla bitmediğini bilmeni isterim :) İşlemci performansın düşük ise alacağın bu fiyattaki bir ekran kartı dar boğaz yapacaktır. Bu sebeple olası performansı alamayacaksın dır. Bence sen  bilgisayar konfigirasyonunu yaz.
  21. Hacım zaten ücretsiz olarak alıyorsun.Gerekli desteğide veriyorlar.Diğer türlü her yıl yüklü miktarda kira ödemek istiyorsan http://www.eticaret.com/ bunada bakabilirsin. :)   http://demo.eticaret.com/ buda demosu
  22. e-ticaret scriptlerinin ücretleri yüksektir.Ayrıca kiralama yöntemiyle gidilir.her sene ücret ödersiniz. Ancak http://www.proticaret.net/ in e-ticaret sistemi var.ücretsiz asp.net yazılımı.ekstra modulleri satın alıyorsunuz sadece bi araştırın derim
  23. hdd yi sök. ramlerini çıkar. pc yi aç. az bekle bip bip diye ses çıkarsa kapat. Ardından bios pilini çıkar. pc yi çalıştır 30 sn kadar. Ardından bios pilini ve rami tak.Büyük ihtimalle pc açılacakdir. Hdd bulunamadı diyecektir. Ardından Hdd yi tekrar Tak. Büyük ihtimalle Windowsunda Açılacaktir :) Hadi Hayırlı olsun ;)
×
×
  • Create New...