Jump to content

theArcher

Üye
  • Posts

    72
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by theArcher

  1. bu sorunla yaklaşık 1 ay uğraşmıştım. Ne yaptıysam olmadı en son C:\Program Files\Common Files\System yolunda symsvr.dll ve symsvr.dll.000 dosyasının olduğunu gördüm ne kadar silmeye uğraşsam da olmadı. Bütün program arşivini yeniledim temiz bir format flashıyla format atıp ilk işim kaspersky kurmak oldu. (sorunun yüklediğim İnternet download manager veya foxit reader programından kaynaklandığını düşünüyorum.)

    • Like 3
  2. Güzel bir formattan sonra kaspersky programını kur daha sonra programlarını kurmayı dene. Virüsten kaynaklanan bir sorun başıma geldi sorunu çözmek baya bi zaman aldı.Muhtemelen internet download manager programını kuruyorsan ordan bulaşıyor virüs(ben de idm veya foxitte sende başka program olabilir) tüm program arşivimi yenileyerek kurtuldum sorundan..Bulaştığı konum c:program files common files klasörü symdrv.dll di galiba..

  3. gingobil, 7 saat önce yazdı:

    merhaba eski bir masaüstü bigisayara kurmaya çalıştım kurulum tamamlandı ancak gerekli programları kurduktan hemen sonra diskinizde yeterli alan yok uyarısı vermeye başladı bir süre sonra internet tarayıcısı bile açmamaya başladı yeterli alan yok diye bi çözüm önerisi olan var mı?

    Sanal belleği açınca sorun düzelecektir.

    https://7.enpedi.com/2010/12/windows-7-sanal-bellek-yonetimi.html?m=1

     

  4. Emre028, 31.10.2021 - 12:01 yazdı:

    @ByOs'a öncelikle teşekkür ediyorum bu dikkat çekici konuyu bizimle paylaştığı için :) 

    PJ09RD.png

    Kasım 2021'in incisi forumun gözbebeği yolda :)  Yukarıdaki grafiklerde de görüldüğü üzere 1607 gerçekten değeri hakediyor. @amd_turkey her zaman savunmuşumdur abi biliyorsun LTSB sürümlere bakış açımı uzun ömürlü ve sağlam sürümlerdir.

    win10 pro ve win11 pro geldiğine göre win10 ltsb yolda galiba @Emre028 sabırsızlıkla bekliyoruz😉

  5. sistem çok stabil ellerine sağlık @Emre028.Bugüne kadar 20 ye yakın bilgisayara yükledim sıkıntısız kullanıyorlar.Yalnız 2 bilgisayarda wifi diğer ağları görüp ev ağı görmeme sorunu yaşadık.Wifi sürücüsünü güncel kullanmamıza rağmen sorun devam etti.Sorunun çözümünü Wifi frekans aralığını modem arayüzünden Auto değilde 1-13 arası sabit bir değer atayarak çözdüm.Sizlerde sorun yaşarsanız bu yöntemi deneyebilirsiniz.

    • Like 1
  6. Emre028, 10 saat önce yazdı:

    TNCTR Edition linki erişime tekrar açılmıştır :)

    windows mağaza varmıydı bu sürümde? Kullanıcının birisi mağazadan uygulama indirimediğini söyledi. Mağaza yoksa tekrar hangi yolla ekleyebiliriz?

  7. Theogus45, 34 dakika önce yazdı:

    bende sırf tasınabılırlıgı hafıflıgı kucuklugu ergonomıklıgı ıldugu ıcın atom ıslemcılı 2gb ramlı netbookumdan vazgecemıyorum sıfır aldıgım laptop olmasına ragmen cogu ısımı bu netbook ıle yapıyorum..1gb ram vardı 2gb yukselttım anakart daha fazlasını kaldırmıyor  ama b bu bıle fark ettırıdı ıslemler sayfa arası dolasım gecıslerde...bazen dıyorum gerek yok takmayayım buna ssd ılerıde ultra slım bır netbook alır kullanırım dıye ama ssd taksam daha uzun yıllar goturur gıbı gelıyor ınternette gezınmeye word excel vs yapmaya...Dolar kurunun bu gunlerde dususu ıle barız ucuzlarsa 140gb sırf sıstem kurmak ıcın c olarak alabılırım...

    al hocam hiç bekleme bence SSD candır. 120gb patriot veya apacer marka 160tl civarında.Parasını sonuna kadar hakediyorlar..

  8. kocamanadam, 11 dakika önce yazdı:

    Startisback başlat menüsünde tüm programlar gözükmüyor üstad,bir reg kaydı var mı?Verebilirmisin?Saygılar,

    Windows Registry Editor Version 5.00


    [HKEY_LOCAL_MACHINE\software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Policies\Explorer]
    "NoStartMenuMorePrograms"=dword:00000002

    regdeki dword değerini 0 yapıp yeniden başlattıktan sonra Startisback programını kurup denermisiniz?

    • Like 2
  9. Paylaşım için teşekkürler. Gerçekten çok stabil bir çalışma. Açılış süresi olsun klasörlere erişim olsun sistem gerçekten hızlı. Yeni çalışman olan windows 10 tnctr premium edition x64 sürümünde de aynı ince ayarlar mevcut mu? İndirip deneme şansım olmayacak malum şu sıralar format manyağı oldum tnctrdeki güzel sistemler sayesinde..😉

  10. goldfather1, 14 dakika önce yazdı:

    Kardeşim ben de ki pc de aynı M70 toshiba senelerdir win 7 lite kullanıyorum...10 kurulmuyor 8.1 de video denetleyici sürücüsü kurulmadı. Winbuntu da kurdum gayet akıcı idi...şimdi warez deki win7 lite v10 kurdum onunla yazıyorum

    lg x130 marka netbook(atom n270 işlemci 1gb ram) için sistem yüklenilmesi istendi.Emre028 arkadaşın Bing Ile Windows 8.1 Single Language X86 kurdum. şimdilik bir sıkıntı olmadığını söylediler. 

×
×
  • Create New...