Jump to content

theArcher

Üye
  • Posts

    71
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

1407 profile views

theArcher's Achievements

Contributor

Contributor (5/14)

  • Conversation Starter Rare
  • First Post Rare
  • Collaborator Rare
  • Dedicated Rare
  • Week One Done Rare

Recent Badges

26

Reputation

  1. @Emre028 üstad 1-2-3. nesil işlemcili SSD olan bilgisayarlara tavsiye edermisiniz bu sistemi? yoksa LTSB 2016 sürümü mü daha stabil olur sizce?
  2. Evet katılımsızdı kurduğum programlar. Güvendiğim bir kullanıcıydı ve haala aynı siteden indirip kullanıyorum.
  3. bu sorunla yaklaşık 1 ay uğraşmıştım. Ne yaptıysam olmadı en son C:\Program Files\Common Files\System yolunda symsvr.dll ve symsvr.dll.000 dosyasının olduğunu gördüm ne kadar silmeye uğraşsam da olmadı. Bütün program arşivini yeniledim temiz bir format flashıyla format atıp ilk işim kaspersky kurmak oldu. (sorunun yüklediğim İnternet download manager veya foxit reader programından kaynaklandığını düşünüyorum.)
  4. Güzel bir formattan sonra kaspersky programını kur daha sonra programlarını kurmayı dene. Virüsten kaynaklanan bir sorun başıma geldi sorunu çözmek baya bi zaman aldı.Muhtemelen internet download manager programını kuruyorsan ordan bulaşıyor virüs(ben de idm veya foxitte sende başka program olabilir) tüm program arşivimi yenileyerek kurtuldum sorundan..Bulaştığı konum c:program files common files klasörü symdrv.dll di galiba..
  5. Durumun varsa SSD tak o sisteme bir de 8.1 embedded veya win 10 ltsb kur yağ gibi akar sistem😉
  6. emre kardeş çalışma yaptıysa gözü kapalı indirip kullanılmalı👌Emeğine sağlık
  7. Sanal belleği açınca sorun düzelecektir. https://7.enpedi.com/2010/12/windows-7-sanal-bellek-yonetimi.html?m=1
  8. indirip kurdum. Güncel sürüm diye indirdim fakat windows 21h2 yerine windows 2004 sürümünü kurdu. Yanlış dosyayımı indirdim acaba?
  9. win10 pro ve win11 pro geldiğine göre win10 ltsb yolda galiba @Emre028 sabırsızlıkla bekliyoruz😉
  10. @MrRushProgramları ekledim ve sanalda denedim sorunsuz kurulum yaptı. Paylaşım için teşekkürler uzun zamandır yapmak istiyordum sayenizde kolaylıkla hallettim bu durumu. Programlara ilave olarak başlangıçta otomatik olarak lisanslama yapma için hangi adımları izlemem gerek yardımcı olursanız sevinirim.
  11. sistem çok stabil ellerine sağlık @Emre028.Bugüne kadar 20 ye yakın bilgisayara yükledim sıkıntısız kullanıyorlar.Yalnız 2 bilgisayarda wifi diğer ağları görüp ev ağı görmeme sorunu yaşadık.Wifi sürücüsünü güncel kullanmamıza rağmen sorun devam etti.Sorunun çözümünü Wifi frekans aralığını modem arayüzünden Auto değilde 1-13 arası sabit bir değer atayarak çözdüm.Sizlerde sorun yaşarsanız bu yöntemi deneyebilirsiniz.
×
×
  • Create New...