Jump to content

sahintan

Üye
  • Posts

    58
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by sahintan

  1. ellerine sağlık ustadım merakımdan soruyorum menu listi bcd ile nasıl düzenliyorsun ? programı felan mı var ?
  2. boşver alma dolar al 1 yıl bekle ddr5 toplarsın.
  3. oluştururken hat olduysa boot olmaz yeniden deneyiniz bunu anlamadım 5 tane usb ile denedim fakat yine olmadı sizin paylaştıgınız videoya da baktım orda bootice programı kendinden cıkmıyor bende kendinden acılıyor bende cıkıs diyorum cmd ekranı tamamlandı diyor ama fat32 lik bölüm hiç olmamış çıkmıyor flash 2 bölüme bölünmüyor . sistem win8.1 lite x86 köylü arkadasımın sistemini kullanıyorum işletim sistemi ile alakası varmı ?
  4. bende olmadı bootnotice programı acılıyor ve 2 bölüm yok tek bölüm görünüyor bundan ötürü çalışmıyor nasıl ayırıp 2 bölüm yapabilirim
  5. yeni versiyonun litesini yapacak mısınız ? x64
  6. kardeş benim istediğim programsız olan win 7 pro lite x64 aslında varsa onu yükleyebilir misiniz
  7. Home Basic'te Duvar Kağıdı Değişmediği için kullanılmıyor malesef. Yinede Teşekkürler. Elinizde Ultimate Lite Versiyonu olan varsa atabilirmi.
  8. Merhaba Konuyu Yanlış Yere Açtıysam Affola. Arşivinde Win7 X64 Lite Versiyonu Olan Paylaşabilirmi ? Çoğu Paylaşılanların Linkleri Kırık Malesef. Cevaplarınızı Bekliyorum. 
    1. sahintan

      sahintan

      MÜKEMMEL BİR SES...Ak Göğsünde Nokta Nokta Ben Olam.

  9. MÜKEMMEL BİR SES...Ak Göğsünde Nokta Nokta Ben Olam.https://www.youtube.com/watch?v=URlac-gP2CI

  10. Asphalt Nitro Apk indir Full eşsiz yep yeni nitro lisanslı araçlar ile keyifli bir yarışa hazır olun Asphalt Nitro android 4.0 ve üzeri için oyun yeni gameloft sitesine bakın.     İNDİR : [URL=https://userscloud.com/tz9a31pb439u]asphalt-nitro-patched-www.sifadenizi.com.apk - 14.5 MB[/URL]
  11. mega.co part part yapabilme durumunuz varmı veya mail.ru olmadı usercloud
  12. kardeş baska link yokmu turbobit free indirmek ölüm gibi part 2 gb oldugu için debrid ve link generator da bulamadım nasıl indirecem ben :( 16gb)
  13. kardeş 3 defa part2 indirdim yine hata veriyor bozuk üst bilgi bulundu ana arşiv üstbilgisi bozuk
  14. her iki tarafa da hayırlı ugurlu olsun fiyatına göre cok iyi özellikte güzel makine.
  15. ya ben size kendinizi tanıtın kac yılında uye oldunuz demedim ki ben büyüklerin ne yaptıgını merak ettim en cok merak ettiğim sk8er_boi Aközdemir vb... bomba paylasımlar yapıyorlardı sanki durgunluk var :(
  16. Tabiki 64Bit Win7 Kur win 8 palavere taban win7 android sisteme karsı win8 cıkmıştır pc lere has değil.  64bit kurman senin faydanadır ram i tam anlamıyla kullanır ve görür. i3 işlemcin var xp kursan da verim alamassın i3 işlemci hakkını vermez xpde unutma.   Benim Kasam i5 3.generation 3.40Ghz Turbosuz Turbolu 4,1GHZ 8 GB HyperX CL9 Kingston 1600 MHz Z77 Gigabyte anakart kullanıyorum. 6 TB WD HDD kullanıyom. Ekran Kartı Kullanmıyorum gerekte yok oyunlarımı oynatıyor 400 TL ye bi ekran kartıda alırım süper olur GTX650Tİ almayı düşünüyorum.  
  17. hacı elite sürümünü full bulmak zor :( adam gibi vermiyorlar ugrasıtırıyorlar yhn de aynı yalan atıyor nasıl full kullanıyon senden daha progracıyım ama yaptıgın yontem ben kurus etmiyor acılan sayfayı kapatıyor sadece nerde böyle full olmaz ki ??
  18. yok calısmıyor hacı attention diyor yine kayıt oldum 7 gunluk sonra bitti ortada kaldık sen nasıl full kullanıyon yaf :D
  19. malesef dedi full filan değil :( eskisini tekrar kullanıyorum reklamlısını o hiç olmassa reklam cıkıyor ama idare edeceğiz :D sen nasıl kullanıyorsun bizde niye calısmıyor ?
  20. ok hacı yarın kurumda deniyecem inş. çalışır zırt diye attention demez
  21. elite full olan 7 günlük değil dimi ? yhn
  22. win xp baba dır bırakın palaverekeri win 8 torun oluyor artık
×
×
  • Create New...