Jump to content

noneik

Üye
  • Posts

    26
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

378 profile views

noneik's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Week One Done Rare
  • One Month Later Rare
  • One Year In Rare

Recent Badges

0

Reputation

  1.   Codec pack yüklendiğinde birlikte gelen player'dan mı bahsediyorsun yoksa paket içerisinde tool'lar mı var?   Bir de bütün DVR kodeklerini nasıl temin edebilirim? Şifreleme amacıyla mı böyle yapıyorlar teknik bilgim yok ama her DVR'ın kendi player'ı var. 
  2. Mrb arkadaşlar.   Kayıtlı videoları yavaşlatarak, zoom yaparak izleyebileceğimiz, zor ama mümkünse netleştirme yapabilen, videoyu frame'lere ayırıp resim olarak kaydedebilen vb. şekilde özellikleri olan programa ihtiyacım var.   Emniyet mensubu arkadaşlarım için kamera kayıtları üzerinde inceleme yapmak amacıyla böyle bir program arıyorum.   Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.
  3. aynen beni de sinir ediyor bu iş. Arka planda bir şey dinliyorum, haber vb. veya müzik diyelim; ne zaman tnctr'i de bir açayım bakalım ne varmış dediğimde pişman ediyor bu otomatik başlayan müzik. Nereden kapandığını da bilmiyorum :)
  4. Çıkar dünyası kardeşim. Bence insanları sev, arkadaşlık et ama asla güvenme. Her zaman kendini maddi, manevi garantiye almak için elinden geleni yap.   1) Para kazan ki paran olunca sahte de olsa arkadaşın, abin, arkadaşın vb. çok olur. 2) Ye, iç, keyfine bak. Hayatın tadını çıkart.
  5. bana da dijital fot. mak. ile çekilen fotoların boyutlarını küçültecek program lazımdı. SS'deki image quality ile oynarsam galiba olur. Teşekkürler. Bu konuda daha iyisi varsa önerini bekliyorum
  6. [quote name='ByCavaLry' date='29 January 2012 - 17:37 ' timestamp='1327858620' post='1147802'] K-lite codec pack ten dahamı iyi yoksa dahamı kötüdür? [/quote] [quote name='KaYRa' date='06 February 2012 - 05:28 ' timestamp='1328506122' post='1151359'] K-lite Codec Pack ile arasında bir fark var mı? [/quote] iki kişi sormuş kimse cevap vermemiş. Ben de aynı soruyu soracaktım. Uzun zamandır sadece k-lite kullanıyorum. Buna geçmeli miyiz? Daha iyi midir?
  7. [quote name='ayhankorkmaz' date='15 March 2012 - 09:42 ' timestamp='1331804541' post='1169889'] kardeşim adamın zararı cebinden cıkan değilmi ? öyleyse müşteriye para üstü olarak 15 tl yan komşuya cebinden cıkarıp 50 tl vermeyecekmi bu adam ? ettimi 65 35 tl de giden ayakkabı al sana 100 tl [/quote] Arkadaşlar ayakkabıcı istemeden de olsa sahte parayı komşuya kaptırmış. Bu durumda ayakkabıcı açısından her şey normal. Ayakkabıcının komşusu sahte parayı bozduğu için 50 TL zarar edecekti ama farkedip geri verdiği için 50 TL zarar eden ayakkabıcı oluyor. Yani olay 50 TL ile alakalı. Ne ayakkabı fiyatı/maliyeti ne de verdiği para üstü 50 TL kime kaptırıldıysa o 50 TL zararda
  8. mephistooo2 bu katılımsızı editleyerek sadece word,excel,powerpoint ve access programlarını tam kurulum şeklinde ayarlayabilir miyim? Bu arada henüz indirip incelemedim.
  9. Yararlı bir program yapmışsın ama gereksiz yere uğraşmışsın gibi geldi. Optic Drive, Removable Devices, Network Drives vb. opsiyonları çoklu seçmeli şeklinde yapıp altına da seçilenleri "enable" "disable" yapacak butonlar koyabilirdin. Hem kullanıcı okumaya çalışıp yorulmaz hem de bu tarz işlerde sen yorulmamış olursun.
  10. paketi incelemedim evet. Videoyu izledim pw olayini gorunce cozumun diger dosyalarda olabilecegini dusunmedim. Aksam bakacagim. Tskler.
  11. Ek Not: Program katilimsiz kurulumda lisans iliskilendirmesini desteklemiyor. Parametrelerinde lisans ile ilgili bir durum yok.
  12. ben autoit meselesini kesinlikle ogrenecegim ve de sizin paylasimlariniz sayesinde olacak bu ama gercekten su an ayiracak vaktim yok. Sorumlulugum fazla. Kendi isini kendin gor demissiniz resmen bu isi siz yalayip yutmussunuz sikintili birsey olmamasi lazim sizin icin Sessiz kurulum yaparsam Deep Freeze kurulduktan sonra pc aciliyor ama 30 gunluk deneme surumu oluyor. Ctrl+Shift+F6 ile paneli acip ilgili kisma keyi girdirmem gerekiyor. Sizce bu hic bilmeyen biri icin kolay mi? Eger yardim alamayacaksam simdilik makro kaydedip cozmeyi dusunuyorum tesekkurler.
  13. Unable to load Deep Freeze configuration. Login Program will not be available. Versiyon 6.61 ve 6.62
×
×
  • Create New...