Jump to content

katilpence

Üye
  • Posts

    20
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

532 profile views

katilpence's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

3

Reputation

  1. Dün gece o sorunu bende yaşadım.Araştırdım ama çözemedim malesef belli önergeleri yaptım olmuyor.Bir türlü başlamadı.
  2. Notebook kurdum herşey güzel hoş ama Wi fi devreye girmiyor.Wireles driver kurdum güncelledim bir türlü Windows kablosuz hizmeti başlamıyor.Hizmetlere gittim Kablosuz Yerel Ağ Başlat diyorum başlamıyor hata veriyor. Network kablosu ile bağladım şimdilik ama ilerde sorun yaşayacağım. Bundan öncede Forjest sunduğu Win10 kurdum dil Türkçe iyi hoş ama bir döküman açıyorsunuz yazılarda sorun oluyor.1 ayda 3 windows kurdum bu tamam artık bunun imajını alayım takılayım diyemedim. Yinede emeğinize elinize sağlık.Sonuç olarak uğraşmış emek vermişiniz.
  3. Einize sağlık bende indirdim en kıs sürede deniyeceğim.Win7 çalışmaları sevindirici zira Win10 da çok fazla hata olması insanları tekrar win7 sürükledi.
  4. Hiç uğraşmayın 1,5 senedir Real-debrid kullanıyorum.Gittigidiyor vasıtasıyla 3 aylık 32 TL premium kod alıyorum (6 aylık 62 yıllık 109 bonus puanıyla 2 ayda bedava ben sadece sorun olduğunda zarar çok olmasın diye 3 aylık alıyorum) miss gibi çok nadirde olsa Turbobit rapidgator sorunu yaşıyor onlarda 1 saat içinde normale dönüyor.Sürekli benim gibi filim oyun program indiren birisiyseniz kafanızı aylık 10 tl gibi bir rakamala meşgul etmeye gerek yok ki yıllık alımlarda daha ucuza geliyor.Tanıdığınız bir arkadaşınız varsa saat paylaşımı yada gün paylaşımı yaparak daha ucuza dahi getirebilirsiniz.Aynı anda 2 farklı ip girişi tespit edilirse sistem uyarıyor şifreyi değiştiriyor.Adamlarda haklı 26 sunucu 64 tane servis sağlayıcı ile hizmet veriyor.Ben memnun olduğum için dile getirmek istedim.Karar sizlerindir.
  5. Merhaba Linkler kırık elinde olan bir kişi upload edebilirmi
  6. Merhaba arkadaşlar Win10 terfi ettim lakin flash player edge ile bütünleşik geliyor.Flash eski bir sürümünü kurmak istediğimde bu sürümü kuramazsınız bütünleşik olarak gelmektedir diye hata veriyor.Bu sorunu nasıl aşabilirim ben eski bir flash versiyonu kullanmak istiyorum.Yardımlarınız için şimdiden çok teşekkür ederim.
  7. Merhaba   Hemen şöyle açıklama yapayım servis sağlayıcınız ile anlaşmanız 16 mbit olduğunu varsayalım ama bölgenizde internetiniz 8 mbit destekliyor ise download yapalım herhangi bir olay(video program güncelleme vb) 9 mbit hıza çıktığında sistem kendini resetler.Kopmaların nedeni bu yüzdendir.   Peki ne yapmalıyız   1.Servis sağlayıcığınızla görüşün hızınızı düşürün yada sizin yerinize onlar ayar çekecektir.Sizin bölgeniz 16 mbit 24 mbit destekliyor yalanlarına kanmayın.  2.Gerçek bölgesel hızınızı kendiniz tespit edebilir ve ona göre ayar çekebilirsiniz.bunun içinde yapmanız gerekenler idm ile indirme yaparken indirme hızını düşük tutma youtube yada diğer sitelerdeki videoları izleme sırasında video kalitesiz oranda tutun 720 p değilde 480 360 gibi... 
  8. [quote name='eno' timestamp='1349848629' post='1246775'] Bununla İlgili Bir Program var Harika Birşey İsterseniz Paylaşabilirim Bu Program Dershanelerde Okullarda Üniversitelerde Bir Çok Kurumda Kullanılıyor [/quote] Nasıl bir program elektrik gidince bende sorun oluyor.Elektrik gelince pc başlasın istiyorum nasıl yapacam bilemiyorum ama
  9. Arkadaşlar Hp recovery Programı varmı çok başarılı bir program çok basit ayarları geri alıyor.Acronisten sıkıldım Hp kendi programını bulabilirmiyiz.
  10. Arkadaşlar Bu verdiğiniz Linkler versionu 3 boşuna başlığa 4 filan yazmayın.Artı Elinde TeamViewer Manager ve Host olan varmı tşk.
×
×
  • Create New...