Jump to content

polik123

Üye
  • Posts

    26
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

polik123's Achievements

Rookie

Rookie (2/14)

  • Dedicated Rare
  • First Post Rare
  • Collaborator Rare
  • Week One Done Rare
  • One Month Later Rare

Recent Badges

12

Reputation

  1. Bilgisayar rahatladı. Bolca dizi ve anime içeriği izleyen biri olarak çok donuyordu bilgisayarım eski olduğu için. Twitch gibi platformlarda bilgisayar bayılıyordu. Gerçekten sorunsuz bir sürüm ve güzel bir iş olmuş tebrik ederim. Tavsiye ederim gerçekten ben çok memnun kaldım. Piyasadaki her sistemi denedim yabancı forumlar dahil. Bu kadarını ilk kez görüyorum akıcılıkta. Minik bir not : Bilgisayarım ile alakalı olabilir ethernet ve wifi driver yüklenmedi açıldığında. Driver yedeklemekte fayda var.
  2. Aradığım bir sistemdi. Eve gider gitmez deneyerek deneyimimi paylaşırım. Emeğiniz için teşekkürler harika ve düzenli görünüyor. Kaynak kullanımı stabil gözükmekte.
  3. Emeğinize sağlık fakat "ESD" uygulamamış halini paylaşmanız mümkün mü ? Bilgisayarlarım çok eski esdler sorun yaratıyor.
  4. Köylü beyin yaptığı sistemler kadar akıcı ve sorunsuz sistemleri özledim. Burası facebook gibi olmuş. Sistem yapılıyor herkes tarafından ama hep bir hata hep bir eksik. Ne sistemler ne yazılımcılar gördü bu forum şuan dibe vurmuş durumda. Paylaşılan her şey birbirinin aynısı. Toplasan çeşit açısından 3 4 sistem ancak çıkar. Bir tane egosu yükse ama yerinde bir arkadaş var görsel sistem yapıyor birde eli yüzü düzgün sistem yapan bir arkadaş var. Sistem işi zor iş herkes beceremez. Adamın biri sanal belleği kapatıyor niye kapattın hata veriyor diyorlar birisi açıyor niye açtın diyorlar. Üreten insanlara sataşmayın sizde üretmeye odaklanın ki DeliPetro senden umutluydum farklı bir bakış açın vardı ama bu konulara çok daldın. İşin güzeldi ona devam et bence.
  5. full inmiyor önizleme sürümü iniyor
  6. Merhaba Onbuka Bey   Ben uefi kurmak zorunda kalıyorum ama etkinleştirme programlarını kullanamıyorum.   Nasıl etkinleştirebilirim ?
  7. kaç gb ram destekliyor bende 8 gb var bunu xpde nasıl kullanabilirim ?
  8. bende program acılmıyor bir link cevirebilcek var mı
  9. aynı cihazın üst modelini 2800 e sıfır olarak satıyoruz hangi firmadan bahsettiğimi anlar çoğu kişi %25 %30 :)
  10. Low levelde ise yaramadı harddisk başlatılamadı diyor kesınlıkle erısım yapamıyorum
  11. Arkadaslar 1 Tb Harici Diskimde MBR arızası mevcut başlatılamıyor yada biçimlenmiyor Bana bunu nasıl cozecegim konusunda destek olurmusunuz ?
×
×
  • Create New...