Jump to content

yardim2002

Üye
  • Posts

    20
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by yardim2002

  1. Hakkaten ya dün sabah kulaklık stoklarda vardı öğlen vakti bitti  :hım:
  2. bi defa ttnet ip lerin bulunduğu bölgeleri yanlış algılıyor. En basiti face de konum bildirdiğim zaman geçen istanbulda olmama rağmen ankara yakınlarında diye yazdı. Önce bu sorunu çözmeleri gerekli diye düşünüyorum.
  3. İstedim vermediler sen şoförsün dediler...

    1. yawuz58

      yawuz58

      istemeden vermediler

      herşeyi söylediler

  4. orjinalliği için forum da çok çözüm var onlara bi bak istersen. Bana soracak olursan orjinalliği en iyi skype den çözebilirsin çünkü direkt microsoft sana key veriyor bi dene istersen.
  5. Evet ondandır bende Eset Smart Security kurmuştum temiz bir şekilde kaldırdım ardından esetin sitesinden indirdim kurdum aynı hatayı bir daha almadım.
  6. Virüs programı kurdun mu ? bende aynı sorun virüs programını kurduktan sonra ortaya çıktı ama sonra your uninstaller ile kaldırıp tekrar kurduktan sonra bi daha çıkmadı.
  7. Tamam o zaman akşama eve gittiğimde deneyip buraya yazarım. Teşekkürler.
  8. Normalde çalışması lazım haklısın ama yüklediğim zaman arada bir ekran 5 saniye civarı hem görüntü olarak takılıyor hem de ses olarak cızırtı çıkarıyor sonra düzeliyor özellikle oyun oynarken ve film izlerken oluyor. Ama win 7 yi geri kurup sürücüyü yüklediğimde sorun olmuyor.
  9. @kacaksevgilim sorunu çözebildin mi aynı sorun bende de var bende bi türlü çözemedim. Eğer çözdüysen buraya yazarsan sevinirim.
  10.   nightmare3519 programı düzenleyene kadar http://getripz.pl/ burdaki link generatorden faydalanabilirsin.
  11. Arkadaşlar Tell Me More English v10 adlı programın crackini bulan varsa paylaşabilir mi acaba. Şimdiden teşekkürler.
  12. enterprise iyidir ayrıca ben bugün güncelleştirmeleri yükledim hiçbir sorun olmadı.
×
×
  • Create New...