Jump to content

ersinbakar

Üye
  • Posts

    122
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

ersinbakar's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Dedicated Rare
  • First Post Rare
  • Collaborator Rare
  • Week One Done Rare
  • One Month Later Rare

Recent Badges

4

Reputation

  1. tema ve yazı tipini öğrenebilirmiyim bide farklıysa işletim sistemi ? Teşekkürler
  2. Öncelikle bu güzel çalışman için teşekkür ederim. Arkadaşlar gönül rahatlığıyla kurun kurulum bitince yeniden başlatmayı unutmayın ?
  3. Yükledim ve sorunsuz rufus ile kurulum oldu. Teşekkürler.
  4. linke tıklamayın kopyala yapıştır yapın sorunsuz giriliyor.
  5. android de gerçekten tek geçerim.
  6. hocam bunları denedim teşekkür ederim. usb 3 den usb 2 dönüyorum bios pilini çıkarıp taktım belki ayarlar sıfırlanırsa birşeyler olur diye ama yine olmuyor eski girişli klavye fare giriş yeri olmadığı için onları deniyemiyorum. Reset olayını peş peşe deniyim umarım olur.
  7. elimde omen 880-075NT 2BX85EA i bilgisayarım var windows 7 yüklemeye çalışıyorum klavye fare ışık dahi gelmiyor. windows 10 kurunca sorunsuz kuruyor win 7 yüklenmiyor başka bir win7 denedim kurdu ama açılışta parola oluşturmada klavye fare devre dışı kaldı. Bu işletim sistemini kurmak istedim daha ilk girişte devre dışı kalıyor. Nasıl bir yol izlemeliyim teşekkürler.
  8. selamunaleyküm hocam ben bunu pc kurdum çokta hevesli kurdum fakat kullanıcı adı girilen yere gelince klavye fare devre dışı kalıyor ne yaptıysam olmadı biostan klavye fare disable enable denedim yine olmadı bunu nasıl kurabilirim bir fikrin varmı teşekkürler.
  9. allah senden gani gani razı olsun emeğinin hakkını ödeyemem.
  10. kurup denediniz mi ? cortana geliyormu ? cortanayı daha önceki windows sürümlerinde kaldırmak baya uğraştırdı beni o sebepten soruyorum.
  11. kralsın sevdiğim bir programdı ve bu şekilde olması daha bir güzel.
  12. ben bundan bir önceki sürümü kurdum ve çok memnunun ilk zamanlar 3-5 mavi ekran oluştu fakat daha sonra sistem güncellemeleri açık olduğu için zamanla düzeldi.. sorum: Format atıp buna geçmesem ne eksik ne artı olur ?
  13. Emeğine sağlık bende orjinal windowsta bu özellikleri powershell kod atarak devre dışı bırakmıştım. Bunu kursam avantajım olurmu? teşekkürler..
×
×
  • Create New...