Jump to content

alpikalpi

Üye
  • Posts

    44
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by alpikalpi

  1. Arkadaşlar full İngilizce ya da Türkçe Hiren's Boot linki verebilir misiniz?
  2. Hocam Windows 10 güncellemesi tek linkte mevcut mu yoksa ayriyetten indirmek gerekiyor mu?
  3. Ben istanbul'da değilim almayayımm mı yani Gittigidiyorda ilanınızı gördüm, sonra burada görünce o konuya değinmek istedim. Arkadaşın da dediği gibi hile hurda çok bizim memlekette, imei gidiktir, wifi çalışmıyodur, ekranda leke vardır vb. gibi sorunlarla karşılaşmamak için alıcılar detaylı resimi olan ürünleri tercih ediyor. Ayrıca gittigidiyorda izlemeye almıştım telefonu.
  4. Telefonun açık, hat takılı ve wifi ye bağlı şekilde resmini eklemeniz satışta güven kazanmaya sebep olacaktır, gereksiz mesajları da önlemiş olur.
  5. 1060 yerine rx 480 kesinlikle daha iyi olacaktır. strix uzun gelirse sapphire nitro da alınabilir, sapphire sadece amd ürünleri satan bir firma ve gerçekten kaliteli.
  6. Montevo arkadaşın sistemi gayet güzel, üserine 120 gb ssd ve 1 tb 64mb hdd eklenirse gayet hoş olur, bu da benden amd tabanlı bir sistem, orta halli her oyunu rahatlıkla oynatacak güzel bir apu sistem. İçime sinmeyen tek parça kasa, bu bütçeyle ancak bu olabilir, donanımdan kısmak yerine kasadan kıymayı tercih ettim, +100-150 tl ye güzel bir kasa alınabilir.
  7. Amd nin yazılım desteğinin olmaması sadece hurafe, sürücüleri gayet güzel, bir zamanlar sorun yaşayanlar olmuş, ama sorunlu dedikleri ekran kartını ben aldım ve sonuç çok iyi, amd işlemcilerin tek sorunu tek izlek performansı, tabiki bu durum yüksek fiyatlı intel işlemciler ile kıyaslandığında ortaya çıkıyor. Athlon II x4 634 ve intel i5 3330 aynı zamanlarda kullanma şansım oldu, 634 i 2,9 dan 3,5 Ghz ye çıkardığımda oyunlarda vs i5 3330 dan çok çok az geride kaldığını kullanarak gördüm. Amd kullanıcı dostudur, tabi eğer fiyat limiti yüksek olursa intel tercih edilmeli.
  8. İşlemci http://www.eksenbilgisayar.com/intel-core-i5-6400-up-to-330-ghz-lga1151-islemci--6-nesil-skylake Geriside burda, yeni nesil işlemci, ekran kartı da üzmez.
  9. Bu sistemi al yıllarca kafan rahat olsun, hazır sistem almanı kesinlikle tavsiye etmem, parçaların hepsi vatan bilgisayardan, kendin toplayamazsan vatan bilgisayardaki elemanlar toplar verir sana. İşlemciyi K serisi seçtim, ileriki yıllarda işlemci yenilemek yerine overclock yaparak işlemci performansını arttırırsın, daha uzun süre gider. ekran kartını fiyat açısından ekledim, bunu alabilirsin http://www.vatanbilgisayar.com/msi-r7-370-gaming-4g-gddr5-4gb-256bit-amd-radeon-dx12-ekran-karti.html Ekleme: ssd ve hhd yi eklememişim onlarda bunlar + 413 tl http://www.vatanbilgisayar.com/seagate-35-1tb-barracuda-sata-30-64mb-cache-7200rpm-harddisk.html http://www.vatanbilgisayar.com/samsung-120gb-750-evo-sata-3-0-okuma-540mb-yazma-520mb-ssd.html
  10. Testlerde corsair ram lar hep öndeydi test sonuçlarını görmüştüm, tabi bunlar ince ayrıntılar, atıyorum renderde 1-3 saniye için pahalı olanı almaya gerek yok, gözle görülür perfonmans artışı görülmez ( aynı değerlerde )
  11. İşlemciler kolay kolay bozulmaz, fiziki bir darbe yada aşırı voltaj olmadığından eminsen sıkıntı yok, ama bu saatten sonra 1200 tl yi o işlemci için harcaman çok gereksiz olur, arkadaşındaki anakart mühtemelen biostar falandır, çok dandiktir, paranı çöpe atmış olursun.
  12. Apu sistem istersen bunları alabilirsin, içindeki ekran kartı r7 240 tır.
  13. işlemcin 1156 pin, 1156 sıfır anakart bulman çok çok zor, ancak yurtdışından olur, ikinci el olarak ne kadar güvenilir olur bilinmez, bütçeni biraz yükseltip bu sistemi alabilirsin, eğer yok dersen apu sistemde önerebilirim.
  14. Win 10 eklemeye çalışıyorum ama boot.wim dosyası bulunamadı hatası alıyorum ne yapmam gerek acaba?
  15. İşlemcinin K serisi alınması her zaman daha iyidir, overclock ile ileri zamanda işlemci değiştirme masrafından kurtarır uzun bir süre. Bulursan 2. el 4670K 4590K 4690K almanı öneririm, hatta z77 anakart bulursan ( 2. el temiz ) 2700K yada 2600K bile alabilrsin performans olarak yakınlar, + overclock ile geçer bile.
  16. Aynı sorunla karşılaşmıştım, farklı bir ram takmam sonucu oldu, sorun ram kaynaklı. tek tek ramleri denemen gerekecek.
  17. Eşim kullanıyo, harika telefon, o fiyata bu performansı beklemiyodum açıkçası, gözün kapalı alabilirsin, kırmızı rengide bi harika. hiç düşünme derim
  18. Emeğinize sağlık, teşekkür ederim. Acaba menü resmini değiştirmek mümkünmü?
  19.  http://i.hizliresim.com/68MkX3.jpg   200 tl daha bulabilirseniz, yada 2,el 500W civarı ucuz bi kasa bulabilirseniz size en iyi seçenek bu olacaktır.
  20.   Yayınladıklarınız full sürüm mü? yada hangisi full yani lisans sıkıntısı olmayan?
×
×
  • Create New...