Jump to content

zepapyu

Üye
  • Posts

    49
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

870 profile views

zepapyu's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Week One Done Rare
  • One Month Later Rare
  • One Year In Rare

Recent Badges

1

Reputation

  1. EMEĞİNE sağlık hocam benimde bir sorum olacaktı müsait bi zamanda yazarsanız sevinirim.2 adet indirme linki var ve part 1 ve part 2 şeklinde.bu iki link birdenmi indirilecek yoksa tek parti linki yeterlimi.2 si birden indirilip dvd ye yazarsam format cd si olurmu.
  2. ram desteği nedir acaba bende 8 gb ram var xp 64 bit İngilizceyi dahi denedim ramı 3 gb ye kadar görüyor .
  3. selam bu sürüm rami  max seviyede görüyormu bir forumda görmüştüm 125 gb rame kadar görüyormuş xp 64 bit olanlar.birde hartdiskten kurabilirmiyım bunu dvd cd rom yok pc de.
  4. ayrıca norton trojen .2 gen uyarısı verdi.pack ölü.nortonu kapatıp tekrar indirdim sonuç aynı.bu tarz programlarla vakit öldürdüğüne değmez.pc hızlandırmal istiyorsan işlemcini ramini güç kaynağını ekran kartını yükselteceksin.
  5. crack çalışmıyor.tıkladığımda çıkan şeyi resimledim. [img]http://img513.imageshack.us/img513/1738/adszan.jpg[/img]
  6. beyler ne uğraşıyosunuz girin dns ye 4.2.2.1 ila 4.2.2.2 olsun bitsin.
  7. bahsetdiğiniz şey port açmak galiba limit kaldırcı fix ler piyasada dolaşmakta benim mesela limitim 10 iken 100 ila 150 arasına çıkarıyorum.tabi benim amacım pc bağlamak deyil.
  8. exe ye tıkladım birleşdirme gerçekleşdi 680 mb lık uygulama isminde bir dosya oluşdu onu dvd ye yazdırdım nero ıso formatında sonra pc ye reset atdım 1 tuşa basdım xp yukle diye bişey çıkmadı direk windows açıldı.
  9. olmuyor kardeş ben rapid linklerini indirdim 7 dosya halınde onları masa uzerınde bı dosyaya atdım bırde belgelerimde sarı klasör içinde uygulama diye tncxptrsp3 adında 600 küsür mb lık dosya oluşmuş şimdi ben o 6oo küsürlük sarı klasördeki dosyayı dvd ye atıp ıso formatında yazdırdım açılışda bir tuşa basıyorum cd den açmıyor.
×
×
  • Create New...