Jump to content

tuxedomask

Üye
  • Posts

    133
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

tuxedomask's Achievements

Enthusiast

Enthusiast (6/14)

  • First Post Rare
  • Collaborator Rare
  • Dedicated Rare
  • Week One Done Rare
  • One Month Later Rare

Recent Badges

78

Reputation

  1. İlerde home sürümünü de yaparsınız umarım boş vaktinizde.
  2. 2023-x64 tabanlı Sistemler için Windows 11 Version 23H2 11 Toplu Güncelleştirmesi (KB5032190) gelmiş.
  3. Bir de daha önce windows yüklemeden çipset driverlarını ben kurduğum içinmidir nedir update de böyle gözüküyor ve yeniden denesem de yükleme hatası diyor.
  4. Tahmin ettiğim gibi ondanmış microsoft tv kartına bile karışıyor çekirdek yalıtımı açıkken sürücü bozuk vs gibi bir bahaneyle engelliyor ama bunu kapatınca sıkıntısız kullanabiliyorum,sistemi kurdum bu sorun dışında(o da microsoftun haltı tabi) bir sıkıntı yaşamadım ben de rufus 4.3 kullanarak kurdum oemi kaldırdım kendi aktif oldu elinize sağlık.
  5. Malesef bu sürümde yeni olduğu için gene tv kartı driverımı çekirdek yalıtımını kapatmadan kuramıyorum ama çekirdek yalıtımı kısmına girmek istediğimde yetkiniz yok diyor çekirdek yalıtımına girip kapatmak için ne yapabilirim tv kartımın driverını kullanmak istiyorum.
  6. otomatik aktivasyonu kullanmak istemiyorum, acaba isteğe bağlı ekstra olarak mı geliyor masaüstüna yoksa kurulumda mı aktif ediyor eğer öyleyse içinden çıkarabilirmiyiz kendi lisansımızı kulanmak için.
  7. Kurdum güzel sistem yalnız windows çekirdek yalıtımı açık olduğundan bazı driverlarımı yüklemekte sıkıntı yaşadım ama onu kapatınca sorunsuz yüklendi belki birinin işine yarar güncellemeleri de sorunsuz yükledi şu an son sürüm gayet stabil sıkıntısız kullanıyorum emeğiniz<e sağlık.
  8. Ben de yeni güncellemeyi yaptım görsel programsız sürümü kurmuştum ama malesef bi türlü yeniden başlatılamadı sistem mecbur reset attım sonrasında bir sıkıntı ise olmadı kaldığı yerden güncelleme devam etti sonrasında yeniden başlatmada kapanmada sıkıntı olmadı.
  9. Sadece bazen ses çubuğu simgesi kayboluyordu şu an geri geldi. Amd apu kullanıyorum son sürümü sorunsuz yükledim.
  10. Kurdum stabil,seri bir sistem olmuş şimdilik bir sıkıntısını görmedim,dijital home lisansımı girdim etkinleşti. Görsellik olanı kurdum oldukça şık olmuş,başlat çubuğu ayarlamaları filan da güzel,yapılan performans gizlilik ayarları her şey güzel olmuş umarım büyük şubat-mart güncellemesi çıkınca da yenisi çıkarılır.
  11. Telemetry kapatıldı mı acaba,dosya geçmişi filan gizlilik ayarları var mıdır sistemlerde.
  12. Evet denedim şimdi okuyunca yazdığınızı ve güncelleme bu sefer hata vermeden tamamlandı 608 oldu. Pe sistem dediğiniz win pe live sistem mi güvenli mode gibi çalışan.
×
×
  • Create New...