Jump to content

tuxedomask

Üye
  • Posts

    133
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by tuxedomask

  1. İlerde home sürümünü de yaparsınız umarım boş vaktinizde.
  2. 2023-x64 tabanlı Sistemler için Windows 11 Version 23H2 11 Toplu Güncelleştirmesi (KB5032190) gelmiş.
  3. Bir de daha önce windows yüklemeden çipset driverlarını ben kurduğum içinmidir nedir update de böyle gözüküyor ve yeniden denesem de yükleme hatası diyor.
  4. Tahmin ettiğim gibi ondanmış microsoft tv kartına bile karışıyor çekirdek yalıtımı açıkken sürücü bozuk vs gibi bir bahaneyle engelliyor ama bunu kapatınca sıkıntısız kullanabiliyorum,sistemi kurdum bu sorun dışında(o da microsoftun haltı tabi) bir sıkıntı yaşamadım ben de rufus 4.3 kullanarak kurdum oemi kaldırdım kendi aktif oldu elinize sağlık.
  5. Malesef bu sürümde yeni olduğu için gene tv kartı driverımı çekirdek yalıtımını kapatmadan kuramıyorum ama çekirdek yalıtımı kısmına girmek istediğimde yetkiniz yok diyor çekirdek yalıtımına girip kapatmak için ne yapabilirim tv kartımın driverını kullanmak istiyorum.
  6. otomatik aktivasyonu kullanmak istemiyorum, acaba isteğe bağlı ekstra olarak mı geliyor masaüstüna yoksa kurulumda mı aktif ediyor eğer öyleyse içinden çıkarabilirmiyiz kendi lisansımızı kulanmak için.
  7. Kurdum güzel sistem yalnız windows çekirdek yalıtımı açık olduğundan bazı driverlarımı yüklemekte sıkıntı yaşadım ama onu kapatınca sorunsuz yüklendi belki birinin işine yarar güncellemeleri de sorunsuz yükledi şu an son sürüm gayet stabil sıkıntısız kullanıyorum emeğiniz<e sağlık.
  8. Ben de yeni güncellemeyi yaptım görsel programsız sürümü kurmuştum ama malesef bi türlü yeniden başlatılamadı sistem mecbur reset attım sonrasında bir sıkıntı ise olmadı kaldığı yerden güncelleme devam etti sonrasında yeniden başlatmada kapanmada sıkıntı olmadı.
  9. Sadece bazen ses çubuğu simgesi kayboluyordu şu an geri geldi. Amd apu kullanıyorum son sürümü sorunsuz yükledim.
  10. Kurdum stabil,seri bir sistem olmuş şimdilik bir sıkıntısını görmedim,dijital home lisansımı girdim etkinleşti. Görsellik olanı kurdum oldukça şık olmuş,başlat çubuğu ayarlamaları filan da güzel,yapılan performans gizlilik ayarları her şey güzel olmuş umarım büyük şubat-mart güncellemesi çıkınca da yenisi çıkarılır.
  11. Telemetry kapatıldı mı acaba,dosya geçmişi filan gizlilik ayarları var mıdır sistemlerde.
  12. Evet denedim şimdi okuyunca yazdığınızı ve güncelleme bu sefer hata vermeden tamamlandı 608 oldu. Pe sistem dediğiniz win pe live sistem mi güvenli mode gibi çalışan.
  13. Home extra lite kurdum güzel çalışıyor ama büyük güncellemeleri almıyor toplu güncellemede 00007f gibi bir hata veriyor. Modlu da güncelleme yapılıyor mu acaba sanırım defender yüzünden geri gelmesin diye ayarlanmış.
  14. Sistemi kurdum ancak hesabı değiştiriyim dedim ama çalışmıyor bir de metin belgesi veya png dosyası vs açmak istediğimde bu hata çıkıyor
  15. Asus anakartlarda o sorun hep var zaten bende de vardı msı a geçtim ilk basışta açılıyor şimdi bende de msi tomahawk max 2 var asus gaming plus 2 den sonra geçtim hantallık gitti sistemdeki msı ilk biosta da 1.06 da da 1.07 de de stabil çalışıyor gayet asustan sonra çok memnunum bundan sonra ilk tercihim msı olur o yoksa gigabyte daha asus almam kart bana defolu satıldığı için ve hem satan firmanın hem de asusun sattığı malın arkasında durmadığı için neyseki bi arkadaş dedi de thh ye başvurdum defolu hatalı kart satıldığı için,servis zaten komedi hem hatayı bulamamış hemde kutuma,statik poşetime el koymuş sadece anakart kutusuyla geri yollamış hem de backplate e kağıt yapıştırıp sökmüşler ama kalmış olduğu gibi,yani asus anakart aldıysanız servise işiniz düştüyse yenisini almaya bakın adamlara mesaj attım ya kutum yok işte vs diye adamlar fotosunu çekseydiniz yollasaydınız diye servise arka çıktılar komedi aman deyim anakartın fotoyu filan çekin yoksa geri yollamazlarsa filan foto isterler.
  16. Ben eskiden berş yeni çıkınca previev bile olsa hemen kullanırdım ama bu 11 heralde sızdırıldığı için 2022 de çıkacakken aylar evvel çıkardılar malesef bu sefer sonuç hüsran,dediğim gibi 7 ve sonrasındakileri hep önizlemedn bile kurdum bir sorun olmuyordu bu kadar ama 11 de daha önce hiç yaşamadığım saçma sapan hatalar,donalar,takılmalar alınca 10 a gei döndüm 1 ay kullandım ama artık şu büyük güncellemesi çıkana kadar denemem heralde ne doğru düzgün sürücü(amd gpu)sü hazır ne uyumluluğu şu tpm vs eski işlemcileri desteklemiyeceğiz vs diye sistemi nasıl bozmuşlarsa şu an işin içinden çıkması zor.Tarayıcılar bile çöküp duruyordu ya sistemden ya da amd sürücüsüyle çakışmasından heralde çünkü amd crash sayfası açılıyor ve eğer çöküyorsa donanım hızlandırmayı kapat yazıyor sayfada e yuh yani.
  17. Sen haklısın ustam bunun üzerine bende 11 den sayende 10 a geçtim,daha az hatalı şu an 10 11 de garip hatalar alıyordum çare 10 muş meğer.
  18. Valla bu sistemden ne çıkarıldı bilmiyorum belki şu netframe 3.5 ama çıkması iyi olmuş,diğer 11 lerde vidyo açıyorum mpc hdr sonra hızlandırma özellikli bir vidyo açıyorum tarayıcıdan ve donmalar takılmalar başlıyordu ama bu sistemde denemek için aynı şeklide açtığımda ise hiçbir donma takılma olmuyor hatta bazen bir ses takılı kalıyor ve donuyorsu anca reset atıyordum ama bunda hiçbiri olmuyor,amd driverlarından şüpheleniyordum ama sanırım sistemdeki birşeyden.
  19. Yani ben genelde parola koymadığım için direkt masaüstü geliyordu bunda ama açılış ekranı geliyor password soran bende kullanıcı adımı girip girmek zorunda kalıyorum herseferinde.
  20. Home sürümü de gelirse edward elric senin ruhunu diğer taraftan kurtaracak.
  21. Home olduğu için lisansım kurdum denedim güzel akıcı sorunsuz bir sistem olmuş,sadece şu tpm 2.0 sürücüsü silimeseymiş keşke orada aygıt yöneticisinde diğer aygıt olarak tanınmamış olarak görülüyor sürücüsü var mı onuda anlamdım bizim indirebileceğimiz gerçi bi zararı var mı bu durumun onuda bilmiyorum. Girişte açılışta kullanıcı girme ekranı geliyo mutlaka gelmeden açılsa da olurmuş normaldeki gibi,not defteri yoktu onun yerine notepad++ yükledim oldu,birlikte açta malesef portable programlara yönlendiremedim kapatılmış illa exe ile yüklemek zorunda kaldım açmak için çokta sorun değil ama kaldırılmasa da olurmuş ama genel olarak gayet hızlı akıcı sorunsuz bir sistem kullandığım kadarıyla,teşşekürler sistem için,bir de bi dahakine home ve home single yapaılırsa iyi olur single olunca hemen aktif edemiyorum ama keyimi girince single değilde home olarak aktif oluyor sistem.
  22. Evet görsel çalışmanda dosya geçmişi kapalı geliyor kurmamdaki sebeplerden biri de buydu emeğine sağlık umarım diğer çalışmalarında da gene bu şekilde çıkarırsın,linkler için de ayrıca teşekkürler,kolay gelsin şimdiden.
×
×
  • Create New...