Jump to content

Bitsemender

Üye
  • Posts

    66
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Bitsemender's Achievements

Enthusiast

Enthusiast (6/14)

  • Conversation Starter Rare
  • One Year In Rare
  • Dedicated Rare
  • First Post Rare
  • Collaborator Rare

Recent Badges

35

Reputation

  1. Windows 11 23h2 son sürümü stabili zaten pek güncellenecek gibi durmuyor. :Muhtemelen Win11 eski alışkanlıklar iin son IS olabilir çünkü ms bütün sistemi buluta taşımak istiyor gibi. Bulut ve yapay zeka temelli is'ler geliyor. Msnin aple den en büyük espirisi kullnıcısız dımdızlak kurulmasıydı ama git gide hesap girşi kullnıcı kayıt zorlaması vs ile gitgide apleye benzedi.
  2. Doğrudur belkide sein dediğin gibidir.Arkadaşın dediği de haklı olabilir. Ancak ben Win2000den beri bu sistemleri kullanıyorum. ilk 2 bilgisayarımı hep güncel tuttum çöp oldular. Telefonlarımı da güncellemem ve hepside ilk günki gibi kalıyor. Şuan son aldığım 2 bilgisayarım uygulamalar tarayıcılar windows güncellemelerin tamamı kapalı. Eski bilgisayarımda Win11 yeni canavarımda win10 var ve oldukça hızlılar. Her güncelleme senin için değil. Genelde sorunu yaşayanlara atfen çıkarılır. Tabi isteyen güncellesin.
  3. cent browser çin menşeili ve onunda güvenilir olmadığı yazılmış. Epey geç güncelleme getiriyor benim için bu iyi ama içinde gelen önyüklü seçenekler pek uygun değil. Sade olması lazım ki hızını etkilemesin.Google gibi kapalı kod olmaması lazım.
  4. Geçen günlerde açıktı store rgaguarddan indirmeyi denedim olmadı. Chromium tabanlı güvenilir Google kullnıcı girişi yapabilen tarayıcı lazım. Thurium ve woolsa baktım pek güvenilir gözükmediler. Google chromdan daha hızlılar ama google giriş yapmaya izin vermiyor.
  5. gerek yok CustomAppsList dosyası belirdikten sonra kendi CustomAppsList dosyanız ile direk değiştirin yeterli.
  6. Şuan Elimde makos bilgisayar yok ama normal bilgisayara deneyebilirm ancak O da makos gibi olmaz bazen makos epey uğtştırıyor.
  7. Daha önce baktığımda mailleri direk olduğu gibi açıyor. Normal outlok perdeliyor mailleri resimler gösterilmiyor bağlantıları şeffalaştırıyor olayıs zaafiyete karşı. Bunda o ayar yok sanırım.
  8. Tekrardan Merhabalar Bu dosyadan sadece klasik önyükleme ekranında direk anahtar seçim ve kurulum ekranı gelmektedir bu ekran gelmeden dil kurulumunu geri getirebilir miyiz. OObede es geçiyor burası iyi ama ilk ekrandaki dil seçim ekranı geri getirme konusunda yardımcı olunabilir mi.
  9. Birkaç gündür açık. Diğer sonu ee. ve hyp olanlar pek sağlıklı değildi. Yerele indirme yapıp uzak bağlantı ile kalıpları indiriyorduk bu süreçte muhtemelen çoğu uğraşmamıştır tekrar eski sisteme döndüler. Bu süreçte bakmıştım en çok girende Türkler ve çinliler
  10. Avdanın yaptığı kurgular gerçekten iyi çünkü win11 benzeri tasarımı yıllar önce yaptı şimdi ise gerçekleşmiş oldu.
  11. Evet onu belirttim zaten sahte olduğunu ama kalıp indirip test etmedim. Tam zararlı veya değil bilmiyorum. msdn de kullanılabilir tabi ama ufak 1-2 tane özelleştirme amaçlı bizimkisi.
  12. ben uump.ee den değil ama eski uumpdump sitesinden indirdim. Sanal bilgisayarda sürüm 20h2 de açıp kalıp heline getirdim başka sanal makinede kurdum. Kendi kişisel bilgisayarımda asla uumpdump işlemi yapmam. rdadguard ve eski uumpdump sitesinden 2sindende kalıp olştrudum biri 3.80 gb diğer rdadguard olan 5,80 gb oldu ve her istediğim güncellemeyi özel ayardı eklemedi rgadguard Eski uump sıkıntı yaşayan olursa yazaiblir mi.
  13. Uupdump uygulaması üzerinden indirdim. Kasper Malvarebatar Panda stix ve en derin tarayan Emsisoft ile taradım sonuç aşağıdaki gibi. Bir sorun görünmüyor temiz gibi. Tabi tercihim daha kolay uumdump.net gibi kolay bir şey olsa daha iyi olurdu.
×
×
  • Create New...