Jump to content

Http://www.ucuzacik.com Dolandırıcılığı


Deprem.

Recommended Posts

Nette dolaşırken biraz önce bi site ilgimi çekti adı "http://www.ucuzacik.com"

Ucuz kelimesi ilgimi çektim acaba dedim kendi kendime ve kendime göre haklı çıktım.

Size kısaca sistemi anlatayım. iPhone piyasada satılan en yüksek fiyatı 1200 tl. Site ilan açıyor açık arttırma usülü herkes teklif veriyor ve iPhone'da 100 tane teklif olmak zorunda teklif bedeli ise 3 tl. Bu durumda 100 x 30 = 3000 tl yapıyor. İnsanımız kazıklanmayı çok seviyor. Lütfen bu konuda sevdiklerimizi ve arkadaşlarımızı bilinçlendirelim. Saygılarımla Mustafa Deprem Güngör

NOT ## 24 Temmuz 2009'da savcılığa suç duyurusunda bulunacağım.

Link to comment
Share on other sites

bişey değil SECUR1TY ben buradan bikaç zararlı siteyi engelletmiştim en fazla iki gün içinde engelleniyor zaten şu anda o siteler engelli durumda

Link to comment
Share on other sites

Bu daha önce denenmiş bir uygulama Türkiye'de. Dünya'da da birçok örneği var. Türkiye'de altavi adıyla daha önce uygulayan bir site vardı ve hepsi ihalelere kendi adamlarını soktular diye tutuklandılar. Uygulama yasal birşey yapamazsınız ama uzak durun derim.

Link to comment
Share on other sites

Arkadasim kendince haklisin, bencede haklisin fakat site kimseyi zolamiyor ve oradan alis veris yapanlarda bunun farkindadirlar. (En azindan ben boyle dusunuyorum.) Bu sekilde calisan bir cok site mevcut. Sikayet etmesine edersin ama sonucun pek olumlu olacagini sanmam :D

Link to comment
Share on other sites

Üzülerek söylüyorum ki bu tür şeylere para veren çok insan var açıkça ortada o yüzden bu gibi siteler ayakta duruyor bizim gibi işi iyi kötü bilenler yönlendirirse bu tür siteler ayakta duramaz.

Link to comment
Share on other sites

bilgin için tşkler.ben siteye üye olmuştum 6 tl lik bir kupon veriyor.

denedim sonuç başarisiz.

kazananlara baktım genelde ayni kişiler kazaniş.

Ayrica bir ürünün satilmasi için belli bir teklif sayisina ulaşmasi lazim.

mesela bazi ürünler 1000 gibi.

Aslında bunu ben düşünmemiştim hiç.Gerçekden bizim türklerin akıllari iyi çalişiyor.

İyi sistem kurmuşlar kaziklamak için :D

Uyarin için teşekkürler.

Link to comment
Share on other sites

Bırakın herkez dalgasına baksın... nasıl hastalık varsa çare var yani virüsse antivirüs ü var soguksa sıcagı var bu dünyada herseyin bi karşı gücü var bırakın gerizekalı parası cebine batan enbessilleride kerizlicek akıllılar var bu bi döngü bu çakallar bu kerizlerin canını yakmasa kerizler adam olmaz :D:D bırakın dogayı bildigi gibi gidio işte yıllardır... km deistirebilirki ?

Link to comment
Share on other sites

bu dolandırıcılık değil ki bence adamlar açmış siteyi alıp almamak senin elinde. sen o hesabı yapıyorsan herkesin aynı hesabı yaparak düşünmesi lazım. boş yere yazmayın bence ihbara zira engellemek için bir gerekçe yok ki? adamlar satış yapıyor ve yasal birşey çıkmaz bence.

Link to comment
Share on other sites

  • 1 ay sonra...

arkadaşlar bu site hala yayında ve msn nın reklam popup mesajında ilk açılınca haberleri mailleri yazan kısımda reklamı var ve ihbar ettim de.ne garip ya koskoca msn bile bu 3 kağitçıların reklamını veriyor.reklamı görür görmez dıkkatımı cektı grdim baktım ve hemenanladım 3 kağitçı olduklarını.

Link to comment
Share on other sites

  • 1 ay sonra...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...