Jump to content

Sahte Lise Karnesi


aylavyu

Recommended Posts

Yeni formata uygun değil... ama kaç velimiz bilecek diyecek çıkacaktır içinizden.

Unutmayın yalancının mumu yatsıya kadar.... Öyle de oldu. Geçen öğretim yılında bir kaç öğrencimi bu veya buna benzer şekilde sahte karnesini velisine gösterdiği için velisine bildirdim.

Her veliye de mutlaka okula ayda bir gelmesini ve

Please register to see this content.
adresinden öğrencisi ile ilgili bilgileri takip etmesini istiyorum. Kaldı ki bazı idareci arkadaşlarımız devmsızlık yapan öğrencilerimizin velilerini telefon ile de aramakta.

Çalışmak o kadar zor mu ki ?

Link to comment
Share on other sites

Yapılan Sahtekarlıkla Övünmek Ne Zaman Türklüğe Sığdı Üstelik Yapılan Sahtekarlık Kendi Anne Babanıza Karşı

Kardeşim bunu gidip anasıına babasına göstercek olan yok. Gerilim yaratmaya çalışma.

Link to comment
Share on other sites

Ya bu site biraz eski gerçekten :download1: En garantili ve tarafımdan denenerek onaylanan yolu söyleyeyim size :) İlk önce günümüz aşrtlarına uygun güncel bir karneyi alıyorsunuz. Onu tarayıcı ile bilgisayarınıza aktarıyorsunuz. Eğer kusursuz bir tarama yaptığınıza eminseniz ABBY Fine Reader ile resimi tarayarak tablolarıyla beraber bir metin editrüne aktarıyorsunuz. Daha sonra gerekli düzenlemeleri yaptıktan sonra karneniniz kağıt türü ve boyutuna uygun bir şekilde yazıcınızdan bakı elde ediyorsunuz. Daha sonra öğretmenlerinizin imzalarını hatasız ve hızlı hızlı bir şekilde diğer karnelerde olan yazı rengine uygun bir kalemle imza ve görüşleri baştan yazıyorsunuz. Tek dikat etmeniz gereken nokta yazıları normal bir hız ve basınçta yazmanız. Ve işte elinizde tamamen orijinal, meb onaylı, okul müdürünüzün ve diğer ğretmenlerinizin imza ve görüşlerinin olduğu %100 çalışan :) karne.

Geçen sene arkadaşım için yapmıştım. Örnek olarak kendi karnemi kullanmıştım. Ama daha sonradan biz söylemiştik. Sonu tatlıya bağlanan güzel bir macera olmuştu :)

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...