Jump to content

Pardus Cd Gönder Projesi Başlıyor


fc.freax

Recommended Posts

CD Gönder Projesi Başlıyor

cdgonder.png

Pardus 2009 sürümünün duyurulmasıyla birlikte başlatığımız CD Gönder projesine ilişkin ayrıntılar belli olmaya başladı. Beklediğimizden daha fazla ilgi gösterilen CD Gönder projesi, CD isteyen kullanıcılarımızın sadece kargo ücretini ödeyerek baskılı Pardus CD'lerine kavuşmasını amaçlamakta.

Bu kapsamda CD isteği formumuzu doldurarak Pardus CD'leri istemeniz mümkün. Geçtiğimiz hafta bir yandan ön sipariş toplarken bir yandan da Türkiye'nin önemli kargo firmalarıyla CD'lerin sizlere en ucuz ve hızlı şekilde ulaşması için görüşmeler yaptık.

Bu görüşmeler sonucunda Türkiye'nin en büyük dağıtım ağına sahip kargo firmalarından biri olan MNG Kargo şirketiyle anlaşmaya vardık. Buna göre MNG Kargo Türkiye'nin her noktasına CD'leri 2,36 TL karşılığında teslim edecek. Diğer bir değişle Pardus CD'lerini sadece kargo ücreti olan 2.36 TL'yi ödeyerek adresinize kadar isteyebileceksiniz.

Pardus 2009 CD'lerinin üretimi ve kargo sistemiyle Özgürlükiçin'in entegrasyon çalışmaları hala sürüyor. Ön talep olarak toplanan tüm CD'ler herhangi bir problem çıkmadığı takdirde 5-6 Ağustos tarihlerinde kargoya verilecek. Bu tarihten sonra gelen isteklerse haftasonları hariç olmak üzere her gün toplanıp kargoya verilecek. Proje kapsamında ilk amacımız CD isteklerinizi 72-96 saat arasında karşılamak olacak.

CD Talep eden her kullanıcımıza aynı zamanda kargo takip numarasını göndererek an be an kargolarının nerede olduğunu görmelerini sağlamak arzusundayız.

Pardus CD gönüllüsü programına katılan isteklilerimiz bir başka sosyal sorumluluk projesine de destek verme şansına sahip olacaklar. Sizlere gelen kargo poşetlerinin MNG Kargo'nun geri dönüşüm programına dahil olmasını sağlayarak yapılan tasarrufla hem çevreye olan duyarlılığınızı gösterebilir hem de MNG Kargo'nun bu programdan edeceği tasarruf sayesinde yaptırmakta olduğu okullara maddi destek olabilirsiniz. Bu programla ilgili ayrıntılarıysa kargo poşetinin üstünde bulabilirsiniz.

Pardus CD gönder projesinin sağlıklı çalışabilmesi için kullanıcılarımızdan da bazı isteklerimiz olacak.

- Adresinizi mümkün olduğunca açık bir şekilde yazın. Adresinizde sokak, cadde, apartman ismi, numara gibi bilgiler ne kadar fazla ve anlaşılır olursa kargonuzun size ulaşması o kadar kolay olacaktır.

- Adresinizin kargo şirketinin size haftaiçi mesai saatlerine ulaşabileceği bir adres olmasına dikkat edin.

- CD istek formunda belirttiğiniz numaranın cep telefonu yerine sabit hatlı bir telefona ait olmasına dikkat edin.

Pardus CD Gönder projesiyle ilgili olarak her türlü soru ve isteğinizi yöneticiler sayfamızda yer alan iletişim adreslerini kullanarak bizlere iletebilirsiniz.

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 121
  • Created
  • Last Reply
yahu anlamadığım olay ulusal işletim sistemi ve bizim vergilerimizle yapılıyor tübitakta ve kargo parası istiyorlar ilginç bir istek

Kargo şirketinin bunu yapanlarla bir ilgisi yoki burada tek çıkarlı kargo şirketi oluyor ve adamlar Türkiye'nin her noktasına ulaştırıyor bunu, ayrıca sistemin ücretsiz olması herkes için bir avantaj, amaç özgürlük, Türk yazılımcılar-Tübitak vs. bu işten hiç bir çıkarı yok ama adamlar aylarını verip bu projeyi geliştirmeye devam ediyorlar, kaç kişi ücretsiz böyle bir projeye katkıda bulunur heleki bugünkü dünya menfaat dünyası halini almışken...

Bu haberi öğrendiğim iyi oldu hemen başvurumu yapacağım..

Link to comment
Share on other sites

Türkiye'nin her noktasına MNG kargo ile 2,36 TL, bu adresten

Please register to see this content.
başvuruyu yapacaksınız, sonra e-posta adresinize onaylama postası gelecek onayladıktan sonra yapmanız gereken beklemek.. Gönderildiği zaman yine e-posta adresinize bilgi gelecek..

Link to comment
Share on other sites

http://www.ozgurlukicin.com/cdgonder/[/CODE]

bu formu doldur arkadaşım

sana gönderirler

Bende tüm sürümlerin cd leri var, bunun da var.. Arkadaş bilgi vermiş ama link vermemiş o yüzden yazdım.

Madem başvuru yapmaya gerek var neden link vermiyorsun :D

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.


×
×
  • Create New...