Jump to content

Yeni Messenger 2010 Geliyor


YAGMURADAM

Recommended Posts

Yeni Messenger 2010 geliyor

msn1.jpg

Konu hakkında bilgiler:

Windows Live Messenger 2010'a ait internete sızan ekran görüntülerinde büyük yenilikler göze çarpıyor.

Windows Live paketlerinden dördüncüsünün içinde yer alacak olan Windows Live Messenger 2010 getireceği devrimsel yeniliklerle şimdiden heyecan yarattı. Hem arama motoru Bing'i hem de Messnenger'ı önümüzdeki yıl iPhone'larla kullanıma hazır hale getirmek için uğraşan Microsoft'un, Live Messenger 2010 için aldığı çok önemli karalar var.

msn2.jpg

Noewin adlı sitenin yayınladığı ilk ekran görüntülerine göre yeni Messenger'da Facebook, Twitter ve blog sayfalarıyla etkileşim olacak. Messenger listenizdeki kişilerin Twitter ve Facebook hesaplarındaki değişimler anlık olarak Messenger içinden görülebilecek. Aynı zamanda bu kişilere ait blog sayfalarındaki değişimler de izlenebilecek. Böylece tek bir program içinden sosyal ağlaarın tamamı izlenebilecek.

msn3.jpg

2010 yılının ilk çeyreğinde piyasaya sürülmesi beklenen Live Messenger 2010'un daha pek çok yeniliği bünyesinde barındırması bekleniyor. Ortaya çıkan bu üç özellik bile şimdiden oldukça büyük ses getirdi.

Kaynak:http://cnetturkiye.com/haberler/107-yazilim/3658-yeni-messenger-2010-geliyor

Link to comment
Share on other sites

biraz araştırdım genel yorum msn 9 gibi pek beğenilmeyeceği yönünde <_< ama yeniliklere herzaman açık olmak lazım.her yeni güzelmidir iyimidir bilmem ama her yeni yenidir.kesinlikle yeni bişeyler vardır ve buda kullanmak için yeterli bi sebep bence.

Link to comment
Share on other sites

arkadaşlar yeniler herzaman iyi olmayabilir.windows vista cıkdı ama kimsenin istedigi gibi performanslı değil ama oda yeni ?.ve fiyatına baktığımızda windows 7 çıkdı ama türkiyedeki fiyatı amerikaya kıyasla neredeyse 4 katı ve bence cok aşırı öğüldüğü kadarda performanslı degil ve kullanışlıda degil gibi.her yeniyi hayatımıza katarsak o zaman sıkıntı çekeriz. google aramayı paralı yapmak istiyor microsoft da yakında bir zorunluluk getiririr facebook la anlaşarak benim kendimce görüşüm bu yönde msn normal hayatımızda ne kadar kullanılıyorsa artık facebookda bir o kadar kullanılıyor belki daha cokda kullanılıyor olabilir. o yüzden ben yeniliğe fazla acık degilim bu koonuda sonunu görmeden her yeniliği kullanma taraftarı degilim.

Link to comment
Share on other sites

bunların başka işleri yok artık şunu bunu geğiştirip duruyorlar yani ticarete dökmeye çalışıyorlar parasız kalmışlar garibim <_<

Ticaret mi? Messenger ın parayla satıldığını bilmiyordum.. 

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...