realmaster Posted November 6, 2023 Share Posted November 6, 2023 Cumulative Update for Windows 11 Insider Preview (10.0.22635.2700) (KB5031452) Yükleme hatası - 0x800f0905 İlk çıktığı günden beri indiriyor kuruyor hata veriyor 3-4 gündür uğraşıyorum girdim makaleler okudum scannow işte şunu sil hizmetler bunu durdur sorun giderici çalıştır ccleaner ile temizle hiçbiri işlemedi ne yapabilirim ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
shaolin Posted November 8, 2023 Share Posted November 8, 2023 Sitede Windows 11 kısmında MSDN orjinal ISO indirin. ISO'yu açıp setup.exe'yi çalıştırın. Dosyaları ve programları koru işaretli olarak devam edin. Sorun yoksa güncelleyecektir. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
forjest Posted November 8, 2023 Share Posted November 8, 2023 En son çıkan iso dosyasından kurulumu yapmanız sorunu halledecektir. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cmlacla Posted November 8, 2023 Share Posted November 8, 2023 (edited) Microsoft Destek Forumu'na hoş geldiniz. Sorununuz ile ilgili olarak; makalelerindeki belirtilen adımları uygulayın ve sorununuz çözülüp çözülmediğini gözlemleyiniz. Ek olarak; Komut İstemi'ni yönetici olarak çalıştırın ve açılan pencereye SFC/SCANNOW yazıp ENTER tuşuna basınız. Sistem taraması %100 olunca bilgisayarınızı yeniden başlatarak durumu kontrol ediniz. Sorunun devam etmesi durumunda; yer alan dosyayı masaüstüne indirip, sıkıştırılmış dosyadan çıkartınız. Çıkarttığınız Allupdate.bat dosyasına sağ tıklayarak ''Yönetici olarak çalıştır'' seçeneği ile çalıştırınız. İşlem tamamlanıp, DOS ekranı kapandıktan sonra test ediniz. Sorunun devam etmesi durumunda, Komut İstemi'ni yönetici olarak çalıştırın ve açılan pencereye aşağıdaki komutları sırasıyla girerek ENTER tuşuna basınız. DISM.exe /Online /Cleanup-image /Scanhealth DISM.exe /Online /Cleanup-image /Restorehealth Sorun giderilmez ise, yeni bir Windows kullanıcı hesabı oluşturarak test ediniz. Hala çözülmüyorsa : Sorununuz ile ilgili olarak aşağıdaki adımları uygulayınız: Windows Tuşunasağ tıklayıp Komut İstemcisi (Yönetici)ye giriş yapınız. Bundan sonra BITS, Şifreleme, MSI Yükleyicisi ve Windows Güncelleştirme Hizmetlerini durdurmak için sırayla aşağıdaki komutları giriniz. net stop wuauserv net stop cryptSvc net stop bits net stop msiserver Girdikden sonra SoftwareDistribution ve Catroot2 adılı olan klasörleri aşağıdaki komutları girerek yeniden adlandırınız: net start wuauserv net start cryptSvc net start bits net start msiserver Bu işlemi tamamladıkdan sonra Komut İstemcisi penceresini kapatıp bilgisayarınızı yeniden başlatınız. Sorunun bu aşamadan sonra devam etmesi durumunda Windows işletim sistemi için gerekli olan versiyonun iso dosyasını indirip işlemini gerçekleştirmeniz gerekmektedir. Yukarıdaki adımlar sorununuzu çözmedi ise öncelikle Windows işletim sisteminizi kaldırıp tekrar kurmanız gerekmektedir. Windows işletim sistemini tamamen kaldırmak için, esnasında Yerel Disk C'yi sıfırlamanız gerekir. Sıfırlama işlemi tüm verilerin silinmesini ve işletim sisteminin kaldırılmasını sağladığı için kişisel dosya ve verileriniz silinecektir. Bu durumda izleyeceğiniz yol; HDD'nizdeki dosya ve verilerinizi harici bir aygıta yedekleyin, ardından HDD'nizi sıfırlayarak SSD aygıtınıza Windows işletim sistemini kurunuz. Microsoft ürünleri ile ilgili herhangi sorununuzda iletişime geçmekten çekinmeyiniz. Saygılarımla, Bunları da okuyabilirsiniz. Please register to see this content. Edited November 9, 2023 by cmlacla Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
realmaster Posted November 9, 2023 Author Share Posted November 9, 2023 @cmlaclahepsini denedim video vs maalesef sonuç yok Please register to see this content. burdan multi türkçe 64bit indiriyorum 23H2 bende kurulu pro lisanslı Dosyaları ve programları koru işaretli olarak devam edin demiş @shaolin bi deneyip tekrar cevap yazarım 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
realmaster Posted November 14, 2023 Author Share Posted November 14, 2023 Dediğiniz şekilde üstüne iso resmi siteden indirdim ve kurdum sorun düzeldi teşekkürler Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts