Jump to content

Tnctr üyesi Kaç Yaşındasın?


Guest _ULTIMATE_
 Share

Recommended Posts

  • Replies 174
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

42 bekarım. hafif şizofreni geçirdim 21 yaşımda. ve nörolojik titreme hastalığımda var. şizofreni yi baya atlattım daha çok kendi çabamla tabi. burası nasıl bilgisayar manyaklarının sitesi ise bende psikoloji manyağıyım. aslında bende bir psikoloji formu açsam eminim manyak işlerdi. ama uğraşmak istemiyorum çünkü çok uğraştım zamanında, psikoloji konusunda kitap bile yazabilirim. buluşum bile var. OKB hastalığının kesin tedavisi için bir yöntem ürettim mesela. hemde ilaçla falan değil bilişsel yöntemlerle.

ve hiç bir şeyden pişman değilim tek bacak üstünde de çok şeyler yaptığımı düşünüyorum. bunuda tek bir şeye borçluyum. acıdan gebersemde ne kendimi nede başkalarını asla satmadım. yani dürüstlükten hiç bir zaman ayrılmadım.

biz sanırım millet olarak yaş konusunda kendimizi fazla kasıyoruz. mesela benle aynı yaştaki biri yukarda nikine bile yansıtmış bunu :) Mucoabi abi he he :) ne bileyim işte büyük insan gülmez ağlamaz v.s v.s. deliliğe vardırmamak şartıyla bence çocukluk her zaman güzeldir. zaten çocukluktan başka güzel olan ne varki? biz büyük olcaz falan derken aslında çok küçük(!) oluyoruzda farkında bile değiliz. toplum içinde, abartmadan kahkahayla gülerim, doğru bildiğimi özellikle sesli konuşmayı sevmememe rağmen sesli konuşurum, kimsedende çekinmem. yani sonuç olarak insan olmayı, güzel olmayı, mutlu olmayı fazlaca yaşa bağlamaktan vazgeçsek çok daha iyi olur diye düşünüyorum. aslında aynı hataları fazlasıyla bende yaptım vaktiyle ama benim bir mazeretim var ben deliymişim hafiften :) ama işte okumak, eğitim gibi iyi bi şey yok. şizofreni gibi bir akıl düşmanı illeti okuma sevgisiyle aştım diyebilirim. saygı ve sevgilerimle.

Link to comment
Share on other sites

İnsanlarımız o kadar şartlandırmış kendini yaşa mesela ben bile burada bazı kullanıcıların 12-15-16 yaşında olduğunu görünce okadar şaşırdım ki çok iyi işler çıkaran bir kaç arkadaşım var burada yaşınu belirten ama 15-16 yaşlarında olduğunu duyunca çok şaşırdım demek ki akıl yaşta değil baştaymış gurur duydum bu genç yaşta böyle işler yapabilen arkadaşlarla
Link to comment
Share on other sites

  • 1 yıl yıl...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.


×
×
  • Create New...