Jump to content

Askeri Karakola Saldırı: 8 şehit


soulless_body

Recommended Posts

Hakkari'nin Şemdinli ilçesinde PKK'lı teröristler, askeri karakola saldırı düzenledi. Saldırıda 8 asker şehit oldu, 14 asker de yaralandı. Saldırının ardından, Türk jetleri Kuzey Irak'a bomba yağdırdı.

HAKKARİ - Terör örgütü PKK üyeleri, Irak sınırındaki Şemdinli'ye bağlı Tekeli, Günyazı ve Ortaklar köyleri arasındaki Gediktepe mevkisinde bulunan askeri birliğe gece saat 02.00 sıralarında saldırı düzenlendi.

Güvenlik güçlerinin anında karşılık vermesi çatışma çıktı.

Sabaha kadar süren çatışmada 8 asker şehit oldu, 14 asker de yaralandı.

Yaralı askerler, Şemdinli Devlet Hastanesi ile Hakkari Asker Hastanesi'ne kaldırılarak, tedavi altına alındı.

Çatışmalarda şu ana kadar 14 terörist öldürüldü.

JETLER BOMBA YAĞDIRDI

Saldırının ardından bölge helikopterler ve topçu ateşi altına alındı.

Türk jet uçakları da Kuzey Irak'taki bazı hedefleri bombaladı.

Link to comment
Share on other sites

Bahçe içindeki Tarla Faresine Çözüm Bulamayacak kadar aciz bir yönetime sahibiz..

bu olaylar ortaya bunu koyuyor...

Kardeşim Birleşmiş Milletler dediler

G3 ler paramparça ediyor diye yasak dediler

Dağda gördüğünü vurmayacak önce dur ihtarı vereceksin dediler

Yani kısaca demek istedkleri şey (Yasalarımız Tepemize çıkmalarına izin vermek içindir)

ondan sonra şehit haberi aldıgınız zaman üzülmeyin, Çünkü bu yasaları çıkaranlarüzülmüyor....

Link to comment
Share on other sites

şehit askerlerimize Allah tan rahmet yakınlarına sabırve bas saglıgı diliyorum ve genelkurmayı ve hükümeti kınıyorum bu konuda hepimiz askerlik yaptık 1 ay yada 3 ay egtim gör git bozuk silahlarlan 20 yılık silahlarlan ates et egtimsiz bir sekilde catış nerde türk ordusn tecrübeli askerleri özel harekat timleri yesil mavi bereliler sat komandoları vs vs hepsi büyük sehirlerde intikal ediyorlar 3 bin tl mas alıyorlar türk ordusu en yüksek düzeydeki teknolojilere sahibmiş hergün haberlerde bu konularda haber yaparlar ben buna sahit oldum karakolumuz gece taciz atesine ugradı kulübede kastamonulu er vardı 2 dünya savasıda kulanılan a4 kulanıyordu kemal sen ne etin kesin şarjörü boşaltmısn yok laaa bitane atım 2ncisi kovan kesti atmadı dedi yazıkalr olsun gercekten türkiye yazık yazık kardeslerimiz ölüyor göz göre göre bir an önce gerekenler yapılsın bu sözlerime tabiki 3-5 muhalefet cıkacak tsk ne yapsın sehit olanlar olsun ailesi ne yapsın peki kimse bu acıyı yasamıyana kadar anlamaz ?

Link to comment
Share on other sites

Yeter artık üzülmekten bıktık ya. :angry: Daha ne kadar sürecek bu yürek yangını. :( Allah topunun belasını versin bu şerefsizlerin ve arkasındakilerin. Allah rahmet eylesin şehitlerimize ve yakınlarına da sabırlar versin...

http://www.facebook.com/video/video.php?v=1138606902340[/CODE]

Link to comment
Share on other sites

Alçak ata binmesi rahat olur.Bu halk bu cehaletle herşeyi hak ediyor.Her gelen siyasetçide dahada ahmaklaştırdı bu halkı.Bir yandan İsraile çatıyormuşuz güya,diğer yandan (önce içerideki 500ü halledin,sonra K.Iraka gidin)masalları.Bu denklemi çözemedikçe herşeyi hak ediyoruz biz...

Link to comment
Share on other sites

Vurmakla bu işler çözümlenmez kendi sorunumuzu halkların sağlıklı düşünüp birlikte kara vermesi ve sorunları ortadan kaldırması lazım.Yoksa baştakilerle ve medya nın sözlerine inanarak degerlendirme yaparsak 30 senedir bombalamayla sorun çözülsedi çözülürdü akıllı olmak ve sağlıklı düşünmek lazım yoksa zavallı fakir insanların çocukları ortada gidiyor ne halde yetiştiriliyorlar bu işsizlik ,yoksulluk ve hayat şartlarında birde bizi yönetenlerin çocuklarına bakın malesef siz düşünün bu işler duygusallıkla olmaz akıllı olmak lazım selamlar

Link to comment
Share on other sites

Bu İt sürüleri meydan savaşı açtılar,ama kaçıp inlerine saklanıyorlar.Allah kahretsin bu soysuzları,lanet olsun bizleri yönetenlere!!!

Şehitlerimize Allahtan rahmet,yakınlarına ve Türk Milletine başsağlığı diliyorum.

Link to comment
Share on other sites

bu aralar ülke neden böyle; iyice düşünmek gerek..

yok yönetim,yok açılım,yok o,yok şu,yok bu..30 yıldır ne yönetimler geldi geçti;her fikir ve görüşten..demek ki yöntemler yanlış ya da yöntemler doğru önünü kesmek istiyorlar..

bambaşka bir ortama sürüklendiğimizin farkında olmalıyız..

bizim ülkemiz cehaletini kırmalı artık..yaşanan olayların altında birçok şüphe,bir bit yeniği yatıyor..

Genelkurmay insanları resmen korkuya sürükleyecek açıklama yapıyor 'terör saldırıları artacak' diye.. demek ki birşeyler biliyorlar;madem güçlü ordu hala bu iş çözülmemiş..

niçin hayatı boyunca 6 ay ya da 3 ay silah tutmuş saf anadolu çocuklarını yığıyorlar kritik bölgelere,niçin ?

gayet iyi eğitim almış askerlerin bir çoğu neden o bölgelerden ırakta ?torpilliler vs...milletin üzerine darbe planları oluşturan komutanlardan ne beklersin?! birileri de hala inanmazlar buna,o da ayrı bir cehalet..

söylermisiniz şimdi o 8 şehitimizin ailesine nasıl hesap verilecek?başınız sağolsun,bir plaket ve unutulup gidecek her zamanki gibi..

benim görüşüm bu ülkede önce hizaya kurumların getirilmesiyle başlamalı;çünkü bu ülkenin kalkınmasını istemeyen dışarda tehditler çok ama içimizde de yığınla var...

ben hayretler içinde uyanıp bakakaldım ekrana,ne kadar yazık değil mi sen ben yaşında insanlar şehit olup gittiler bu kirli oyunların akabinde..

Şehitlerimize Allah'tan rahmet,yakınlarına ve tüm ülke insanımıza başsağlığı diliyorum..

ve gerçekten bu işin can sıktığını,bu işin topla tüfekle olmayacağını yineliyorum;oradaki cehaleti daha da alevlendiriyor bu hamleler ama biz bilmiyoruz,çünkü onlar cehaletleriyle bakıyorlar ve öyle düşünüyorlar...

yüzyıllardır içte ve dışta bu Anadolu'nun gücüne inancına uzanan kirli planları düşünen tüm mayası bozukları lanetliyorum..

istediğiniz kadar uğraşınız Anadolu yıkılmayacak,Anadolu ideallerine tekrar ulaşacak..dünyanın huzuru yine Anadolu'dan çıkacaktır;vesselam...

Link to comment
Share on other sites

1990

Yıl 1990.

12 Ocak: SHP’nin kurucu genel başkanı Aydın Güven Gürkan ile partiden ihraç edilen çoğunluğu Kürt kökenli 15 milletvekili bir deklarasyon yayınlayarak yeni bir parti kurma girişimi başlattılar.

20 Mart: Cizre’de kepenk kapatma eylemi sırasında çıkan olaylarda 4 kişi öldü.

21 Mart: Elazığ’daki krom madenini basan PKK militanları 7’si mühendis 9 kişiyi öldürdü.

2 Nisan: Meclis’te grubu bulunan partilerin liderleri Cumhurbaşkanı Özal’ın çağrısıyla terör konusunda zirve toplantısı yaptı.

8 Nisan: Hakkari’nin Beytüşşebap İlçesi’nde güvenlik güçleriyle çatışmaya giren 27 PKK’lı öldürüldü.

9 Nisan: OHAL valisine olağanüstü yetki veren Kanun Hükmünde Kararname, Bakanlar Kurulu’nda kabul edildi.

15 Nisan: PKK, Elazığ’da köy basıp 4’ü öğretmen 5 kişiyi öldürdü.

5 Mayıs: Güneydoğu’daki çatışmalarda 25 PKK’lı ve 3 korucu öldü.

* * *

7 Haziran: Halkın Emek Partisi-HEP kuruldu.

11 Haziran: PKK militanları Şırnak’ın çevrimli köyünü basarak aralarında kadın ve çocukların da bulunduğu 27 kişiyi öldürdü.

11 Haziran: OHAL Bölge Valisi Hayri Kozakçıoğlu, korucu sayısının 21.480 olduğunu söyledi.

16 Haziran: İki ayrı çatışmada bir asteğmen ile 6 er PKK tarafından öldürüldü.

9 Temmuz: SHP, Güneydoğu Anadolu’daki sorunlara ilişkin rapor hazırladı.

17 Temmuz: HEP milletvekilleri İstanbul’dan Diyarbakır’a kadar 3 gün sürecek “Onurlu ve Özgür Yaşam” yürüyüşünü başlattı.

30 Temmuz: Siirt-Pervari yolunda pusu kuran PKK militanları 2’si subay 7 askeri öldürdü.

* * *

2 Ağustos: Irak, Kuveyt’i işgal etti.

9 Ağustos: ABD Dışişleri Bakanı James Baker, Ankara’da görüştüğü Cumhurbaşkanı Özal’dan Türkiye’deki ABD üslerini Irak’a karşı kullanma izni istedi.

5 Eylül: TBMM’de yapılan gizli oturumda hükümete ülke dışına asker gönderme izni verildi.

30 Eylül: OHAL bölgesinde, iki ayrı çatışmada 10 PKK’lı, bir üsteğmen ve bir astsubay öldü.

8 Ekim: Demirel ve İnönü hükümeti artan terör olayları için uyardılar.

18 Ekim: Milli Savunma Bakanı Safa Giray görevinden istifa etti.

2 Kasım: SHP Genel Başkanı Erdal İnönü, Tunceli’de yaptığı konuşmada “Kendi aranızda Kürtçe konuşmuşsunuz, anadilinizde şarkı dinlemişsiniz, bundan hiçbir şey çıkmaz ve buna kimse engel olamaz. Ama resmi diliniz de Türkçedir” dedi.

3 Aralık: Genelkurmay Başkanı Necip Torumtay istifa etti.

20 Aralık: Tunceli ve Bingöl’ün kırsal kesimlerinde yapılan operasyonlarda 11 PKK militanı öldürüldü.

* * *

Bütün bunlar ve daha fazlası 20 yıl önce, 1990’da yaşandı.

1990, aynı zamanda şu anda tabutları gelen gencecik askerlerin çoğunun doğum yılıydı. Tertipleri yazılıyor tabutlarının baş tarafına: 89’a 4 tertip, 90’a 1 tertip...

Doğdukları 1990’dan öldükleri 2010’a kadar bu ülkede ne değişmiş, neler değişmiş siz düşünün.

Ama n’olur biraz çabuk düşünün; 1991’li fidanlar var sırada.

Ölerek bitmiyor, gören yok mu, çaresini bilen yok mu?

Konjonktürüne, eksenine kafa atayım; ölüyor işte çocuklar, sonu yok mu?

NOT: Kronoloji için Yapı Kredi Yayınları’nın Cumhuriyet Ansiklopedisi’nin 1981-2000 arasını kapsayan dördüncü cildini kullandım.

Kanat ATKAYA - Hürriyet

http://www.hurriyet.com.tr/yazarlar/15046824.asp[/CODE]

Link to comment
Share on other sites

Saat 14:00 itibari ile şehit sayısı eklenen 2 ile 10 a yükselmiştir.PKK yı besleyen İsrail ve ona destek veren ABD artık Türkiye ile istihbarat kanallarını kesmiş durumda ve türk birliklerin hareketlerini an ve an İsrail tarafından PKK lara iletilmektedir.Bu bağlam da Türkiye'ye düşmanhane tavırlarını artıran İsrail her harekatta sürekli şehit haberleri almaları ile bayram yapmaktadırlar.Ne yazık ki dünden bu yana PKK ların en ufak hareket ve ilerlemelerini tesipt eden ABD bundan böyle uydu aracılığı ile yaptıkları tespitlerini PKK lehine kullanmaktadır.Eldeki imkanlar yetersiz yada yok olma aşaması ile tepemizde bizleri takip edilen casus uyduları imha yada yok edilmedikce bu işin çözümü sağlanamayacaktır.Mehmetciğimizin gerek bir odadan diğer odaya geçişleri bu uydular aracılığı ile tespitleri nasıl yapılıyorsa terör örgütünün konum ver yer değişimleri takip edilebilmekte ve bu takip sistemi PKK lehine çalışıyor.Allahtan Türkiye Cumhuriyeti güvenlik güçleri ve askerimize iman ve güç ihsan eylemesi ve yapılan ataklardan muhafakiyet ve galibiyet sağlamasını canı gönülden dilerim,bundan sonra birdaha şehit haberleri daha ulaşılmamasını bekliyor.Şehit ailelerin alaçaklar açı haber doğrultusunda Allahtan sabır vatan uğruna hayatlarını yitiren şehitlik mertebesine ulaşan mehmetçiklerimizin mekanları cennet komşuları sahabeler ve peygamberimiz olmasını dileği ile saygılarımı arz ederim.

Link to comment
Share on other sites

utanmadan birde ölen terör üstlere şehit diyorlar.bunlar o kadar kendilerini kaybetmişlerki,şehitligin ne oldugunu bile bilmiyorlar.yaaaaaa sen kalleşçe birilerini öldür sonra ALLAH seni şehit etsin varmı böyle bir şehitlik.avuçlarınızı yalarsınız,bunların dinden de haberleri yok bu duruma göre.bir sürü masum insanların canlarını aldılar ,bunların içinde bebeler bile vardı,bunu acaba ALLAHA nasıl açıklarlar.bunların cezaları AHİRET' TE çok büyük olur halde.

Link to comment
Share on other sites

Böyle bir durumda partiler bir birlerini suçlmaları artık bıraksınlar ve tek bir beden olarak bu sorunun halledilmesi için elden gelen ne varsa yapma zamanı geldi.Aramızda chp kılıçdaroğlu taraftarları varsa

alttaki linkteki araştırmacı yazarın makalesini okumaları tavsiye ediyorum.Medyaya çıkıp show yapmasınlar.Bu sorun artık hükümet bazından çıkmış bir devlet bazına ulaşmıştır.Zamanında Kılıçdaroğlu’nun ataları Osmanlı’ya isyan eden “DERSİM EŞKİYALARI” olarak da bilinen gecmişe sahip anamuhalefet parti başkanı show yapmayı bırakacak ve diğer muhalefet partilerde dahil hükümetle el ele verip bu illeti ve habis ura dönüşen PKK tümörünü temizleme çalışmaların işine hemen başlamaları gerekmektedir.Birlikten kuvvet doğar sözünün başlangıcı şimdi başlamıştır.Saygılarımla.

Burayı inceleyiniz:

http://cezmiyurtsever.com/index.php?option=com_content&task=view&id=711&Itemid=3[/CODE]

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...