Jump to content

Imageshack.us Hakkında


KintaRo
 Share

Recommended Posts

Sevgili Tnc sakinleri. Resim yükleme sitesi www.imageshack.us yeni bir sisteme geçti. Eğer imageshack'a üye değilseniz ve siteye oturum açmamışsanız imageshack'a yüklenen resimleri görüntüleyemeyeceksiniz. Resimlerin yerine şu şekilde bir görüntü ile karşılaşacaksınız:

[img]http://imageshack.us/img/blocked_login.jpg[/img]

Sanırım sitenin Band Genişliği limitlerinin zorlanmasından dolayı böyle bir politika izlediler. Bu işin çözümü resmi yükleyen kişinin imageshack'a "resimlerimi yayınladığım siteler şunlardır:" şeklinde e-posta gönderip resimleri yayınladığı siteleri bildirmesi sonrasında imageshack'ın bu siteleri onaylaması gerekmektedir. Baya çetrefilli bir iş yani. Yapmanız gereken resimlerinizi bundan sonra diğer resim hosting sitelerine yüklemektir. Önerebileceğimiz bir kaç güzel resim hosting sitesi:

[quote]http://www.imgur.com[/quote]

[quote]http://www.tinypic.com/[/quote]

Not: [color="#FF0000"][b]İmzasında imageshack.us'tan resim kullanan arkadaşlar, Aynı olay sizdede var ve görüntü çok kötü. Lütfen imzalarınızı düzenleyin.[/b][/color]
Link to comment
Share on other sites

tinypic'e üye olunmuyo sizi buraya atıyo http://photobucket.com/ kullanmaktayız gayet güzel

[quote name='dövücü' date='23 Şubat 2011 - 16:08 ' timestamp='1298477907' post='968384']
hotfile de yolcu gidiyor,sırada bu...
[/quote]

HotFile'ye nolduki ?

Link to comment
Share on other sites

[quote name='dövücü' date='23 Şubat 2011 - 16:14 ' timestamp='1298478240' post='968387']
hotfile mahkemelik oldu film yapımcıları tarafından yani hesaplardaki filmler silinmeye başladı,yanında hesaplarda gidiyor.Ben çekebildiğimi çekiyorum şuan.Baya link silindi indireceklerimde.
[/quote]
artık torrentten başkası yalan olcak gibi

Link to comment
Share on other sites

[font="Tahoma"][color="#000000"]İmagesHack.us Yeni Sisteme geçti Artık Siteye Upload Edilen Resimleri Üye olmayan ve Üye olarak web Browserinden Giriş Yapmayanlar Resimleri Göremeyecekler.

Alternatif olarak Önereceğim Siteler ; [/color]
[/font]
[quote]https://picasaweb.google.com/home?hl=tr
http://tinypic.com/[/quote]

Link to comment
Share on other sites

[quote name='SefaEmler' date='26 Şubat 2011 - 16:27 ' timestamp='1298731074' post='970301']
[font="Tahoma"][color="#000000"]İmagesHack.us Yeni Sisteme geçti Artık Siteye Upload Edilen Resimleri Üye olmayan ve Üye olarak web Browserinden Giriş Yapmayanlar Resimleri Göremeyecekler.

Alternatif olarak Önereceğim Siteler ; [/color]
[/font]

[/quote]

Doğrusu domain kaydı olacaktı. tnctr.com domainı kayedilmeden sitedeki ImageShack'e yüklenmiş hiçbir resim gözükmeyecek.

Link to comment
Share on other sites

[quote name='pcmemo' date='26 Şubat 2011 - 16:03 ' timestamp='1298733182' post='970341']
Boşuna Domain Kaydıda Yapmayın :)
Türkiyeye Karşı kapamışlar.Sadece üyelik aktif olanlar görebiliyor resimleri.Başka bi yer bulmak lazım.
Kaliteli bi site
[/quote]

Bence en kalitelisi ve paylaşımlarımda kullandığım imgur olarak görüyorum.

Link to comment
Share on other sites

[color="#8B0000"][b]Son zamanlarda çeşitli sitelerdeki resimlerin birçoğu, yukarıdaki resim gibi görünüyorsa bu resim Imageshack serverlarındadır.
Eğer bir Imageshack resmini görüntüleyemiyor ve “Unregistered domain. Go to Imageshack.us to register” şeklinde hata alıyorsanız panik yapmayın. Çözümü basit. Hata mesajında dediği gibi, Imageshack.us sitesine tıklayın. Ve kendinize bir hesap açıp giriş yapın. Giriş yaparken de beni hatırla seçeneğini işaretlerseniz bir daha bu hatayı almayacaksınız. Zira Imageshack.us sitesi 22 Şubat 2011 tarihinden itibaren tüm Türkiye IP’lerine üyeliksiz resim gösterimini durdurdu. Yıllardır “Resim Yükleme” konusunda rakipsiz hizmet veren site, muhtemelen bandwith’ini kontrol altında tutma amacıyla böyle bir uygulama geliştirdi.

Kısacası yaptığımız resimler silinmedi sadece sizden üyelik almanızı istiyor. Bu şekilde resimleri görebileceğinizi söylüyor.[/b][/color]

[quote]

[size="4"][color="#0000FF"][b]Hotfile ve ImageShack Siteleri Hakkında[/color][/size]

23 Şubat 2011
Merhaba Arkadaşlar,

Hotfile dosya upload sitesi ve ImageShack resim upload siteleri DMCA tarafından açılan davalar sonucu bir takım sorunlar yaşamakta ve bizede yansıtmaktadırlar.

Hotfile sitesi film upload ettiğimiz hesaplarımızı süresiz kapamış ve içindeki terabaytlarca filmimizi bir çırpıda silmiştir…

Aynı Bağlamda Sharebase.to sitesi bu işlerde bizleri mağdur etmemek adına İsim değişikliği yaparak ismini Datei.to olarak değiştirmiştir.

ImageShack resim upload siteside film kapakları ve capslarımıza aynını yapmıştır.

Bu iş sadece bu sitelerle sınırlı kalacak gibide değil. Bu nedenle film kapakları ve capsları artık imageshack’ten vermiyoruz. lütfen sizlerde vermeyin. Bunun yerine www.phyrefile.com tercih edilebilir…

Film uploadlarımız Allah’tan 3 alternatifliydide tüm konularımız çöp olmadı. Artık hotfile’a maalesef film upload edemeyeceğiz. Bunun yerine FileServe ve Sharebase alternatifleri devam edecek. Ekstra olarakta FileSonic ve Turbobit sitelerinede upload yapacağız.

Sizlerde premium üyelik alırken lütfen fileserve veya sharebase seçmeye özen gösterin. Olmuyorsa filesonic‘te alabilirsiniz…

Resim ve Film upload yapacak arkadaşların bunları dikkate almasını rica ediyoruz..[/b]
[/quote]

[quote]
[b][color="#8B0000"]Sitemi İmageshack.us izinli siteler dizinine nasıl eklerim?[/color]

Sitenize eklenen imageshack.us linklerinin tüm ziyaretçilerde görünmesi için aşağıdaki linkten site ekleme talep formuna gitmeli ve gerekli bilgileri girmelisiniz.

[code]http://stream.imageshack.us/content.php?page=register_domain[/code]

[center][img]http://i.imgur.com/A60Es.png[/img][/center]

Formu doldururken birden fazla siteniz varsa hepsini alt alta yazmanız yeterli, sitelerin sağında ingilizce ile site hakkında kısa bir tanım girmeniz faydalı olabilir.

Formu doldurup sitenizi gönderdikten sonra artık yapılacak bir şey kalmıyor, sabırlı bir şekilde sitenizin incelenip onaylanmasını bekleyiniz. İmageshack.us yönetimi tarafından onaylandığında da artık sitenizdeki imageshack.us linkleri herkes tarafından görüntülenebilecek.[/b]



[/quote]

Edited by mucit41
Link to comment
Share on other sites

Bu kesin çözüm değil. Bu işlemin gerçekleşmesi için eklenen siteleri imageshack'in onaylaması gerekiyor. Bu şekilde kendi resimlerimizi gösterebiliriz ama başkalarının resimlerini görmek içinde proxy vs. gibi yollara başvurmamız gerekiyor. Kısacası imageshack'in suyu ısındı :angry2:

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...