PcKOPAT_06 Posted March 2, 2011 Share Posted March 2, 2011 [img]http://www.hurriyet.com.tr/_np/0721/12170721.jpg[/img] [color="#FF0000"][b]Microsoft, Windows 8'de kullanacağı bu yöntemle korsan kullanımı imkansız hale getirebilir.[/b][/color] Microsoft'un Windows 8'de bulut tabanlı hizmetleri kullanacağına artık neredeyse kesin gözüyle bakılıyor. Rumorpedia'nın yaptığı açıklamalara göre şirketin bulut tabanlı hizmetlerine korsan kullanımı engellemeye yönelik güvenlik özellikleri ekleyecek. Rumorpedia'ya göre "Windows 8 bazı kernel dosyalarını Microsoft bulut sunucularından direkt olarak güncelleyecek, bu sayede sadece korsanlık engellemiş olmayacak aynı zamanda yeniden başlatmaya gerek kalmaksızın anında güncelleme de yapılabilecek". Bilgisayarların büyük çoğunluğunun internete sıkça bağlandığını düşünürsek bunun gerçeğe dönüşebileceğini söylemek mümkün. Microsoft bu özelliği yeni işletim sisteminde kullanırsa ve kernel dosyalarını sıkça güncellerse, bu korsan kullanım için ciddi bir engel oluşturabilir. Windows 8'in çevrim dışı kullanım için bir korsan sürümü de oluşurulabilir ancak bulunduğumuz dönemde bunun ne kadar işe yarayacağı tartışılır. Kaynak : hürriyet Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mustafa1300 Posted March 2, 2011 Share Posted March 2, 2011 hacker lar çözerler illaki bir yol bulurlar ama bulamazlarsa kaldık mal gibi 400 tl nasıl vericez :S Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pc_kopat_ Posted March 2, 2011 Share Posted March 2, 2011 yine bulurlar bişey kafanızı yormayın Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
uurclkky Posted March 2, 2011 Share Posted March 2, 2011 Bu çözümün günümüz teknolojisinde ne kadar işe yarayacağını düşünüyoruz? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nikon Posted March 2, 2011 Share Posted March 2, 2011 Bir Türk için Yapılmayacak bir şey yok çözülmeyecek bir sorun yok Aslan Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
JJJEEEMMM Posted March 2, 2011 Share Posted March 2, 2011 Oto guncellemeyi kapatırım.. tnctr nasıl olsa guncelleme paketi yayınlar burdan indirir guncellerim Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
neskali Posted March 2, 2011 Share Posted March 2, 2011 [color="#006400"][b]Assasin Creed 2 nin Crack mantığıyla çok kolay aşılır bu sistem yani zaten şu anda bi çözüm yolu var[/b][/color] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
andacgs Posted March 2, 2011 Share Posted March 2, 2011 Eğer biri programı yazıyorsa,onun tersinide yazacak başka biri muhakkak var olur, sadece allah tarafından yaratılanlara çare bulunamaz.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
korsan02180 Posted March 2, 2011 Share Posted March 2, 2011 [b]böyle hikayeleri her zaman duyacağız[/b] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Akozdem!R Posted March 2, 2011 Share Posted March 2, 2011 Eğer Microsoft kapatılmak ve "artık kazandığımız para bize yeter" diye düşünüyorsa o zaman gerçekten korsan kullanılmaz. Ayrıca haberi hazırlayan haber sitesinin başlığı o kadar eksik ki ve dolayısıyla saçma, bunu bilgisayarı az çok kurcalayan herkes anlayabilir. Ne yani Windows 8'den öncekiler "Windows" değilde "Mindows" muydu? Windows kendisi korsan kullandırıyor ama çaktırmadan. Yüzlerce dolarlık sistemlerin tüm orjinallik kontrolünün tek aşamalı bir orjinallik yamasına saklanması, hiç mantıklı mı? Ben bile basit bir sistem hazırlasam çok daha kapsamlı bir güvenlik koyarım. Böyle haberler sadece tecrübesizleri ve şirketleri ilgilendirir. Tecrübesizler bir şey bilmediklerinden şirketler ise cezalardan dolayı satın alırlar. Böyle haberler de bir "sazan"ın daha oltaya gelmesi içindir. [quote]Windows 8'in çevrim dışı kullanım için bir korsan sürümü de oluşurulabilir ancak bulunduğumuz dönemde bunun ne kadar işe yarayacağı tartışılır.[/quote] Yav bunlar daha doğmamış çocuğa don biçmeye kalkıyor ve bu da beni kızdırıyor ama "haberci" de masa başı haber hazırlamak için bilgisayar kullanılırsa böyle "saçmalanması" da doğaldır. Tabi bunlar benim şahsi görüşüm. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
istanbul82 Posted March 2, 2011 Share Posted March 2, 2011 (edited) [b]oemde ne bulutu ne zırvalamış bunlar slic nedir diye sorsam honk diye bakarlar zırvalık! mak kms karıştırmışlar buradaki üyelerin daha %85 i crackin ne yaptığını bilmiyoo komedii [warning][color="#ff0000"]> Uyarı Aldınız[/color]. Siz biliyorsunuz diye kimse de bilmek zorunda değil. Mesajlarınıza bu uslupla devam ederseniz, 2. şansınızda pek uzun sürmeyecek bu forumda. [/warning] [/b] Edited March 3, 2011 by blackman12 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nlgzrgn Posted March 2, 2011 Share Posted March 2, 2011 Yiyorsa bios mod için bir şey bulsunlar Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
neskali Posted March 2, 2011 Share Posted March 2, 2011 [quote name='istanbul82' date='02 Mart 2011 - 18:17 ' timestamp='1299083275' post='972799'] [b]oemde ne bulutu ne zırvalamış bunlar slic nedir diye sorsam honk diye bakarlar zırvalık! mak kms karıştırmışlar buradaki üyelerin daha %85 i crackin ne yaptığını bilmiyoo komedii[/b] [/quote] [color="#006400"][b]Bana itafenmi yazdın bu Crack mevzusunu ??[/b][/color] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
hakanhelin Posted March 2, 2011 Share Posted March 2, 2011 [quote name='Nikon' date='02 Mart 2011 - 15:26 ' timestamp='1299080202' post='972779'] Bir Türk için Yapılmayacak bir şey yok çözülmeyecek bir sorun yok Aslan [/quote]Mesela! Örnek versende windows üzerine bende bilsem Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
istanbul82 Posted March 2, 2011 Share Posted March 2, 2011 [quote name='neskali' date='02 Mart 2011 - 16:24 ' timestamp='1299083675' post='972801'] [color="#006400"][b]Bana itafenmi yazdın bu Crack mevzusunu ??[/b][/color] [/quote] hayır ne alaka.ben habere yazdım.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
shadowhawk Posted March 2, 2011 Share Posted March 2, 2011 her yeni çıkacak olan windows sürümünden önceki muhabbetler vista içinde aynısı deniyordu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
samokantur Posted March 2, 2011 Share Posted March 2, 2011 mikrosoftun sahibi bile allahbilir korsan yazılım kullnıyordur))...geçsinler bu işleri...milleti yemeyi bıraksınlar....kendileri daha zengin olcak diye....windowsu engellemeye çalışajna kadar başka şeyleri engelşlesin onlar...nete para yazılıma para...ona para buna para...bu napolyon işi biliyomuş vala....para para para... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
1111_1111 Posted March 2, 2011 Share Posted March 2, 2011 koskaca bir yalan. hep ayın senaryolar bunlar. dur bakalım daha çıkmasına yakın neler olacak ne haberler duyacagız biz Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PcKOPAT_06 Posted March 2, 2011 Author Share Posted March 2, 2011 [quote name='istanbul82' date='02 Mart 2011 - 18:17 ' timestamp='1299083275' post='972799'] [b]buradaki üyelerin daha %85 i crackin ne yaptığını bilmiyoo komedii[/b] [/quote] bence insanları aşağılamaya hakkın yok herkes anasının karnında öğrenmedi ya sen dahil insanlar; ya bilgisini paylaşarak yardımcı olmaya çalışırlar ya da susup artistlik yapmaz, öğrenirler. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
istanbul82 Posted March 2, 2011 Share Posted March 2, 2011 (edited) [quote name='PcKOPAT_06' date='02 Mart 2011 - 18:44 ' timestamp='1299092065' post='972893'] bence insanları aşağılamaya hakkın yok herkes anasının karnında öğrenmedi ya sen dahil insanlar; ya bilgisini paylaşarak yardımcı olmaya çalışırlar ya da susup artistlik yapmaz, öğrenirler. [/quote] artistlik değil gerçeği yazıyorum crack diyip indiryo millet ne işlem yaptığına bakmıyo bile crackmı crack işte canım daha ne Edited March 2, 2011 by istanbul82 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
69sihirbaz69 Posted March 2, 2011 Share Posted March 2, 2011 Herzaman ki şeyler Tıpkısının aynısını Win7 için de söyleömişlerdi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
crazy_hunter Posted March 2, 2011 Share Posted March 2, 2011 vistayıda ilk çıktığında kesin gözüyle kırılamayacak dediler 1 haftageçmeden önlerine kırdıklarını açıkladılar hiiiç inanmıyorum bununda elbette korsanını kullanabileceğiz yani hackerlar eninde sonunda bunu bir şekilde alırlar Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
JustbeKinq Posted March 2, 2011 Share Posted March 2, 2011 [b]Windows ' un İşletim Sistemi Niye Pahalı 350 TL... Gidiyor. Adamlar Biliyorlarki 1 Tane Alınıp Çoğaltılıyor Bu Yüzden Fiyatları Pahalı. Korsan Senelerdir Engellencek Sözde Şunu Dün Gibi Hatırlıyorum Windows 7 De Korsan İmkansız Bir Çok Başlık Gördüm Bunun Gibi Ama Şuan Windows 7 Ler Tüm Forum Sitelerinde Uçuyor. Korsanı Engelliyemezler Engellerlerse De TÜRKİYE ve Diğer Bir Çok Ülke Windows İşletim Sistemini Kullanmayı Bırakır. Pardus Linux Bir Sürü Açık Kaynak İşletim Sistemi Var. Onlara Geçilir. Bu Konuya İnmemize Gerek Yok Şunu Diyorum 2012 De Bu Konuya Tekrar Bakalım Dedikleri Gibi Olucakmıymış [/b] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Moderator TornadoEffect Posted March 2, 2011 Moderator Share Posted March 2, 2011 (edited) [font="Tahoma"][color="#0000ff"][b] Akozdem!R, abi görüşün yerinde bir tanımlama.İsterse bu şirket bunu kullandırmaz ama kullandırdığı zaman ne oluyor Windows dünya pazarında yayılıyor ve talep hep ona yöneliyor(Şirket politikası bu, milyarlarca dolarlık şirket yoksa buna sağlamından bir yöntem bulurdu).Bir bakıma dolaylı bağımlılık.Kullandırmasaydı ne olurdu Linux gibi sistemlere talep artardı ve Microsoft'un pazar payına darbe indirirdi Microsoft sadece sistemden de para kazanmıyor ayrıca buna yaptığı yazılımlar dolayısıylada para kazanıyor adamın sistemi kaçak ama orjinal Office kullanıyor mesala...[/b][/color][/font] Edited March 2, 2011 by tornado61 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
KemalALKIN Posted March 2, 2011 Share Posted March 2, 2011 windows para kazanmak istemezse yada kullanımı biterse ki fazla yaşayamayacak çalıntı özelliklerle illa korsan diyenler mac os x kullanacaklar hackintosh işleri daha çok gelişecek o da engel koyarsa o da en fazla kendi ürününde kullanımı kalacak o da zoraki linux 3. planda da olsa ona geçilecek oyun firmaları mecburen ona üretecek (para almadan o sistem için yapacaklar mecbur) açık kaynağın önü açılacak parayla dönüyor bu işler herşeyde olduğu gibi biz tartışmayalım mecbursak kullanırız birini kasmaya gerek yok olmadı hepsini sevenler 3 lü sistem şeklinde kurar Gene Söylerim PARA Windows a neden üretliyor sanıyorsunuz para yediriyor Mac os x te aynı şekil Windows Biterse MAC OS X Tüm Sistemlere Açılır Linux a Ve İşi Şansa Bırakmamak İçin Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts