Jump to content

20 Tl Ye Orginal Forma ? Kafayı Yedim Yardım Edin


HaNZo27
 Share

Recommended Posts

Bugün saat 3 gibi geziniyordum küçük bi dükkanda 'orjinal forma satılır' diye yazı gördüm şaşırdım içeri girdim duvarda 5 tane demir var birinde fenerbahce formaları, diğerinde real madrıd,galatasayar,ınter felan sordum abi ne kadar diye 20 lira dedi. :D -nasıl oluyo abi dedim tamamen orjinal forma sadece ihraç fazlası de :D formaya baktım lisansı felan var ama sadece elinde fosforlu forma kalmış cubuklu varmı diye sordum beyaz ve cubuklu 15 mayısta gelirdedi dükkandan cıktım.Feneriuma girdim cubuklu 89,99 TL :D evdeki formaya baktım aynı formalar ozaman benim ve milletin 90 tl ye aldığı forma ile 20 tl lik forma arasında ne gibi bi fark var bana biri anlam getire bilirmi :)

Edited by HaNZo27
Link to comment
Share on other sites

O formalar markalı giysiler vs. hepsi maliyeti 5tl aşmaz. Bunuda reklam olmasın dıye yazmıyorum iyi bir markada çalışan müdüründen öğrendim.
örnek Şunu söyleyım yine sağlam bir marka 2 ay önce 69tl olan gömlegı beyendım ama fıyat cok geldı su yenılerde gittim bakayım belki fıyatı düşmüştür diye baktım düşmüş hemen aldım fark ettimki etıket üstüne etiket yapıstırmıslar 69dan 49a sonra 29a sonra 9tl inmış tabı ben 9 tl iken aldım etiketleri kabarık görunce merak ettım baktım şaşırdım olay bu arkadaşlar takıp etmeden olmaz her gıysı belli bir süre sonra düşer modası gecer yada sezon sonu olur ama kaçırmamak lazım benden söylemesi.

Link to comment
Share on other sites

örnek vereyim en az 100-150tl arasında satılan çantalar bir ilimizde 15 liraya imalat yapılıyor giren 150 liraya alana giriyor :whistle: onun gibi yada 2. seçenek var pazara gidermisin bilemem orasını BİREBİR ÇAKMA :rofl:

Edited by nseo
Link to comment
Share on other sites

İki forma arasında olan en önemli fark, Fenerium'dan 90tl verip aldığın forma kulüp bütçesine gidiyor ve böylelikle takımına destek olmuş oluyorsun.. Yoksa o formaları alan yüz binlerde biliyor maliyeti'nin 10tl'yi geçmeyeceğini ama DESTEK! için alıyorlar..

Link to comment
Share on other sites

[warning][color=#FF0000][b]DİKKAT: Konu Başlığını forum Kurallarına gore yeniden düzenleyiniz. Aksi halde cope tasınacaktır.

[topic=872]Forum Kuralları[/topic] - [ Madde 10-16 ]

Konu düzenlenene kadar yazılan tüm iletiler silinecektir.[/b][/color][/warning]

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...