Jump to content

Ufo Gördüm. İlk Kez Detaylı Anlatıyorum [Ss Destek


castinbibir
 Share

Recommended Posts

[center][b]Yıl 2001 yazı aylardan sanırım temmuz veya ağustos sonu. O zamanlar 10 yaşındayım abim 13, saat gece 3-4 civarı.

Evimizin kuş bakışı görünüşü :
[img]http://i.imgur.com/SUsCL.jpg[/img]

Abimle beraber radyo dinliyoruz tabi o günler baya meraklıydım radyolara çünkü futbol maçlarını babam sevmez izletmezdi bizde 2-3 liralık radyolar alıp maçları dinlerdik. Her neyse o gecede öyle müzik dinliyorduk arada muhabbet ediyorduk. Sonra öylesine pencereden dışarıyı izlemeye başladık. O zaman oturduğumuz evin ön tarafında 1-2 metrelik küçük bir bahçesi vardı bahçe çitlerinin solunda sokak lambası. Bir süre izledikten sonra 5 metre kadar genişlikte uçan bir dairenin o sokak lambasının sağ tarafına doğru indiğini gördük.

Uçan dairenin tipi buna çok benzerdi :
[img]http://i.imgur.com/7Cp83.jpg[/img]

O an ikimizde şaşırıp birbirimize baktık ve korkuyla hemen kafalarımızı aşağı indirdik. Daha sonra göz ucuyla izlemeye başladık. Uçan daire havada sabitlendi ve alt kapağı açıldı. İçinden parlak bir ışık saçılmaya başladı ve 1.60 boylarında kolları uzun gözlerinde sarıya yakın bir ışık ve karnında sürekli renk değiştiren(sarı,mavi,yeşil,kırmızı,pembe hatırladığım kadarıyla tabi) bir yuvarlak bölme bulunan yaratık şeklinde varlık aşağı indi.

Tipi bu şekildeydi ama farklı olarak karnının orta bölgesinde ışık vardı ve renk değiştiriyordu :
[img]http://i.imgur.com/AHaCY.jpg[/img]
Yürümeye başladı. Yaklaşık 5-6 metre yürüdü ve geri dönerken bizi gördü. Gördüğüne adım kadar eminim bakıp kafasını sağa sola oynattı tabi bizde korkuyoruz ne olacak falan daha sonra 10-15 saniye baktıktan sonra yürümeye başladı ve tekrar uçan dairenin altında durdu. Tekrar ışık saçılmaya başladı ve artık ortalıkta yoktu. 10 saniye daha geçmeden üstteki fotoğrafta ki uçan dairede olduğu gibi ışıkları yandı ve yükselmeye başladı ve yükselirken daire büyüyordu. Sanırım son gördüğüm anda 10 metre kadar genişlemişti. Uçan daireden her hangi bir ses duymadım ne inerken nede yükselirken. Tabi o gece bu olaydan sonra hemen uyuduk. Sabah kahvaltıda bunu ailemize söyledik pek ciddiye almasalar da bunu yaşadığımızı biliyorduk.

-Cool story değildir isteyen inanır beyler. Ben sadece gördüklerimi anlattım ve ufolara sonuna kadar inanıyorum.[/b][/center]
Link to comment
Share on other sites

[b][font="Comic Sans MS"]Ufolara bende inanırım ama anlattıgın şey çok saçma geldi banada =) Uzaylı diye bişey yoktur . Farklı güneş sistemlerinde farklı gezengenlerde yaşayan canlılar vardır . Bunlara uzaylı demek saçma olur çünkü uzayda yaşamıyolar =) Öyle büyüme küçülme ışık saçma falan uydurdugun belli olmus =)[/font][/b]

Link to comment
Share on other sites

[quote name='bazoka16' date='03 December 2011 - 23:31 ' timestamp='1322947893' post='1123583']
bizde uzaylıyız
[/quote]

evet biz de uzaylıyız ama geri kalmış uzaylı grubu(savaşan biribini yok eden dünyayı yaşanmaz hale getiren uzaylılarız biz)
öyle olmasaydı belki -onlar gibi- biz de onları ziyaret ediyor olabilirdik

Link to comment
Share on other sites

Küçükken cin, şeytan vs. hikayelerinden veya filmelerinden hiç korkmazdım ama uzaylıların insanlara düşmanca yaklaştığı film veya hikayeler beni günlerce etkiler gecelerce kabus görür ve uyuyamazdım. Bu korkuma en büyük sebep de gözlemleyebildiğimiz koca evrende bizim galaksimiz gibi binlerce galaksinin var olduğunu bilmekti. Ergenliğin sonlarına doğru bu korkumdan kurtulmak üzereyken bir yaz günü akşamüstü ufuk çizgisinde parlak ve daire şeklinde bir cisim gördüm. Birkaç renkten oluşuyordu ve neredeyse anlık bir görüntüyle onu farkettim. O olaydan sonra korkum ciddi anlamda artmıştı ancak ben bu korkuyu araştırma yaparak ve mantık kurarak yendim.
Ufo hikayeleri genelde yazın yaşanır. Bunun başlıca üç sebebi vardır.

1. Hava ve atmosfer olayları basınç sistemiyle oldukça alakalıdır, yazın karaların ısınmasıyla yerküreden daha fazla gaz sıkışırak atmosfere çıkar, bu çıkış sırasında güneş ışınlarından dolayı gaz kümeleri parıldar ve renk değiştirir, düzensiz hareket ederek çok kısa sürede gözden kaybolurlar.
2. Özellikle meteoroloji balonları fazlasıyla ufo zannedilir, yazın gün daha uzun olduğu için bu balonlar da ışık yansıtarak yanılgıya sebep olabilir.
3. Yazın insanlar daha çok dışarıda zaman geçirir bu yüzden yukarıdaki iki olayla daha çok karşılaşır.

BU yanılgıların dışında ben zeki yaşam formlarının tarih öncesi dönemlerde bile insanlarla iletişim kurduğuna inanıyorum. Hatta bu konuda Eric von DANIKEN adlı "Tanrıların Arabaları" kitabını yazan bir araştırmacı vardır, ilgilenenlere yarı-bilimsel bir araştırma olarak önerebilirim.

Son olarak senin konuna değinmek isterim, ben senin anlattıklarında gerçek tabanlı ancak çocukluğun hayal gücüne [i]mağruz kalmış[/i] bir hikaye görüyorum. Şu an 21 yaşındasın, bence oturup ciddi ciddi yaşadığın olayı düşün ve gerçeği keşfet. :)

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...