Jump to content

Nerde O Eski Tnc-Tr Günleri


sahintan
 Share

Recommended Posts

2007 yılından beri bu sitede üyeyim. Eskiye nazaran biraz düşüş olsada yapıda bir değişim yok neticede. Herkes birbirine yardımcı olmaya çalışıyor herkes bildiğini paylaşıyor bu forumda. Herkesin dışarıda özel hayatı var neticede. Kimisinin ailesi kimisinin işi v.s. Yani insanlarında bir hayatı var. Bunu anlayışla karşılamak lazım. Yinede herkes fırsat buldukça paylaşımına devam ediyor bunda sıkıntı görmüyorum ben. :)

 

Kendi açımdan konuşucak olursam üniversite öğrencisiyim,mesleğimle uğraşıyorum.Fırsat buldukça Tnc-Tr de paylaşım yapıyorum. Elimden geldiğincede destek olmaya çalışıyorum. Yardım edebiliyorsam ne mutlu bana :)

 

Bu arada üslubun hiç hoş değil. Öncelikle insan sözünü söylerken kendine bakmalı. 2008 den beri üyesin ve sadece 28 mesajın var. Sana çaylak dense acemi dense hoşuna gidermi?

Link to comment
Share on other sites

Bir Yorumda Benden Olsun;

 

2008 de üye oldum. 2008-2010 arası çok nadir giriyordum siteye. sonrasında muhabbetlere falan baktım hiç bir aktivitem yoktu. Sonrasında biraz muhabbetlere paylaşımlara katılmaya başladım. Gerçekten site bence iyi durumda. Bir çokta arkadaşım var siteden. Hepside saygı değer seviyeli kişiler. Sitede olmaktan olmaktan mutluyum. Kintaro abi ne kadarda kızdırsa bazen hepsine saygımız sonsudur.. :)

 

Şimdiye kadar hiç kimse yardımını esirgemedi bana sağolsunlar var olsunlar. Bende bildiğim ne varsa hep paylaştım ve yardımcı olmaya çalıştım. Belki donanım ve yazılım anlamında olmaya bilir ama bildiğim bir şey varsa hiç es geçmedim. Öğrenecek çok şey var forumdan. 

 

Tekrardan Herkesi Saygı İle Selamlıyorum. Büyük ihtimalle Kasımda askere gideceğim ve buradan ayrı kalmak gerçekten de üzecek. :/ 

Link to comment
Share on other sites

  • 9 ay sonra...

ya ben size kendinizi tanıtın kac yılında uye oldunuz demedim ki ben büyüklerin ne yaptıgını merak ettim en cok merak ettiğim sk8er_boi Aközdemir vb... bomba paylasımlar yapıyorlardı sanki durgunluk var :(

Link to comment
Share on other sites

Aslında sorun çaylaklık falan filan değil.Birkaç yıl önceki paylaşımlar gerçekten yararlıydı.Artık  azalmaya başladı.Herkesin işi gücü var.Ben 19 yaşındayım 3 yıl önce sınav derdim yoktu herşeyle uğraşırdım.Şimdi var günde toplasan yarım saat bakıyorum bilgisayara.Üstüne zamanla üyeler bırakıyor siteleri.Sebebi sitenin sorunlu olması değil.Hayatın sorumlulukları.Bu kaçınılmaz birşey zamanla bizlerde bırakabiliriz siteyi.Pekde dokunmaz bence ama yeni gelen arkadaşlarda çaylak değil. eski üyeler kadar aktif olmayabilir yada bizim işimize yarayacak konulara açmıyor olabilirler.Senin işine yaramaz başkasınınkine yarar.Ama bunu "artık paylaşım yapmıyorsunuz" diyerek değil "artık ben paylaşım yapayım,bende destek olayım" diyerek belli etmeliyiz.

Link to comment
Share on other sites

eski günlerin gelmesi biraz zor olabilir.çünki eski kaliteli sunum yapan hocalarımız hepsi sanırım ekmegin peşinde yada gurbetde olabilir yada vefat da etmiş olabilir.Allah göstermesin tabiii...yeni nesillerin çalişmaları fena deil nede olsa tnctr yi ayakta tutuyor bunu basite almamak gerekir...eskiye nazaran eski çalişmalarıdaki kalitelik şimdiki nesillere birşeyler bırakmamasından da kaynaklanabilir :)

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...